2015 Şubat Anneleri

Ööle deme ama sıcak oluyor ( bilmiş teyze vurgusu ile okunacak )

bende tam tersıne hamıle kalır kalmaz herkese bebegıme yelek orun dıye sıparısler verdm..orgulerın yerı baskabacım...sıcacık tutuyor

Ankaradan getiririz canım çuvalla problem değil o. Değirmenleri vs.var köyde.

organik buğdaysa amacınıza ulaşmış olursunuz ne güzel, benim görümcemin var markasını hatırlamıyorum da malzemeleri koyuyomuş içine makine yoğurup pişirip çıkarıyomuş öyle dedi

organik buğdaysa amacınıza ulaşmış olursunuz ne güzel, benim görümcemin var markasını hatırlamıyorum da malzemeleri koyuyomuş içine makine yoğurup pişirip çıkarıyomuş öyle dedi
Öyle istiyorum caım işte. Rast gelirsen görümcene sorabilirmisin markasını

Hayırdır inşallah neymis dertleri karni burnunda kadinla empati yoksunu insanciklar
Pislik işte 32. Haftam dolsun hayırlısıyla bir dak fazla durmıcam inşAllah. hakkımı helal etmiyorum onlara
hastalardan biri de diş çekerken göbeğimden ittirdi beni çok sinirlendim
canım sen 32 yi doldurmuşsun Allaha şükür paraya da ihtşyaç yok evine çık boşver . Doğumdan sonra ücretsiz falan alırız umrumda değil sağlıkla doğum yapalım yeter

bende tam tersıne hamıle kalır kalmaz herkese bebegıme yelek orun dıye sıparısler verdm..orgulerın yerı baskabacım...sıcacık tutuyor
inşallah şu deneyimli annelerin bütün tezlerini çürütürüz :)
diyorum ama büyük laf ederim hep sonra gider yaparım dediğimi

e işte ne dicen, bizim çocuklarımız öyle olmazlar inşallah sözümüzü dinlerler akıllı uslu terbiyeli olurlar
İnşallah.Ama artık genelde insanlar da önemseme, insana değer verme gibi şeyler kalmadığı için şaşırmamak da lazım.Mesela atmde,markette,otobüste yer vermek,karşıdan karşıya geçerken yol vermek, yardımcı olmak, bunları yapmak insanın içinde varsa yapıyor.Vicdansız ve hadsizse zaten böyle terbiyesiz insanlara denk gelmek de şaşırtıcı olmuyor evet.Bunun yaşla da hiç bir alakası yok.Yaşlısı da yapıyor bu düşüncesizliği, genci de, çocuğu da.
Dediğin gibi inşallah bizim çocuklarımız insana,hayvana,yeşile değer veren, yere çöp atmayı yadırgayan, doğaya,topluma,anasına babasına saygılı,aynı zamanda çevresine yardımcı olmayı seven bilinçli bireyler olurlar.

zaten ucretsiz alcam canım da ne bileyim aktarabildiğim kadar aktarayım demiştim ama bu gidisle 1 hafta anca aktarırım ben..hele boyle seyler olunca hiç gidesim gelmiyor

amiiiinnnnn diyorum cok içten bu soylediklerine..

kızlar bu arada unnado ya girebilen var mı aranızda ? kac hafta once pijama emzirme sütyeni falan almıstım 5-6 aralıkta kargolanması gerekiyordu adres olarak eşimin eczaneyi vermiştim sordum şimdi eşime bana gelen kargo var mı diye yok dedi sipariş takibi için siteye girmeye calısıyorum açılmıyor..ne kara cumaymıs arkadas basıma gelmedik kalmadı

inşallah şu deneyimli annelerin bütün tezlerini çürütürüz :)
diyorum ama büyük laf ederim hep sonra gider yaparım dediğimi
hatta ablam bebek doğar doğmaz yelekmı gıydırcen dıye dalga gecmıstı..ama ben gerçekten de kızım a gıydırmıstım hemen..katkat gıydırmek yerıne bı hırka yada yelek ıs goruyor bunun tecrübeyle degılde tercıhle alakası var daha cok.. sen ıstemezsen gıydırmezsın elbette

Canım sen sorunca girmeye çalıştım ama sayfa açılmıyor.

Senin başına da bugün çok saçma bir olay gelmiş canım ya,geçmiş olsun iyi ki bir şey olmamış.Allah korusun, işte bu tür olayları okuyunca ya da duyunca saçlarım havaya kalkıyor.
saol canım ya ben de cok sinirlendim hamilelere değil 8 hafta 40 hafta izin verilmeli bence hamileye göre bişi değil calısmak onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…