Valla öyle oldu..neyse suan evimdeyim aksama ank a gidicez 2 gün is yok hersey çok güzel laylay lom :)))Itti mi !!! Inanamıyorum ya
düşükmüş ayvadaki şeker canım yenebilirmisayva şekeri çıkarır mı?
Fırında oluyomu ki ? Denesem yapabilirmiyim acaba ? Hiçbeceremem hamur işlerinihiç bilmemki hangi makine daha iyi
arkadaşım kendisi hamurlayıp fırınında pişiriyor
Simbo iyi depil yani. Arçeliğinkini beğendik ama pahalı geldi bana bebek gelecek zaten fuzuli masraf gbi geliyoSaolasin kuzum sana da gecmis olsun.Canim o emzirirken kullanilan ara aparat gibi bisey. Gogus ucu yara olunca kullaniliyor ya da uc yeterli olmayinca bebek tutmayinca deneniyor ins ona muhtac olmayalm da. Evet hepsi steril edilcek de daha erken doguma yakin yapar temiz buzdolabı poseti veya kaynatilmis minik kavanozlarda muhafaza edersin.
ben de sinbonunki var alirken en iyisi o diye almistim memnundum da gervi arada bi tutmuyor cesit ekmek deniyorsan. Sonra buranin yazinin sıcağında mayalnmada bi problem oldu niyeyse bisure tutturamadim falan tepem atti kaldirdim dolaba kocaman bisey zaten
Ankaradan getiririz canım çuvalla problem değil o. Değirmenleri vs.var köyde.problem ekmekte değil ki undaymış, karatay öyle diyor genetiğiyle oynamışlar falan , organik unu nerden bulcakmış ki ?
Terbiyesize bak.Ne kadar iğrenç insanlar var ya.Çok sinir oldum o aptalageçende ben bi ergene sinir oldum,
minibüse bindim çok kalabalıktı ayakta kaldım neyse
ergenin biri inecek yol vermeye çalıştım ama olmadı kalabalıktan
bana diyorki "koca göbeğini çekmedi ki bi inelim" mal töbe töbe yine hatırladım
Fırında oluyomu ki ? Denesem yapabilirmiyim acaba ? Hiçbeceremem hamur işlerini
Sağlam dişini de çekseydin ! Dikkatli olur insan ya. Ben sinirlendim burda.hastalardan biri de diş çekerken göbeğimden ittirdi beni çok sinirlendim
Kendime güvensem denerim de beceremiyorum işte. Cesaret gelirse yarın deneyeyimbie pasta börek piştiğine göre o da pişer
ben hatırlıyorum annem küçükken davul fırında pişirirdi bazen
hatta maşıngada bile pişirmişliği var
Cok guzel yazmissnhayır oda çok güzel anlatmış... doğuma beynini nasıl şartlarsan öyle yaşarsın gerçeği var bizler hep korkuyla şartlıyoruz ve yaşıyoruz sancılar elbetteki bizi yoracak ama bebeğim için o kasılmalara ihtiyacım var Allah bize öyle muhteşem bir vücut vermiş ki hem acıtıyo hem dinlendiriyor yeterki kendimizi vücudumuza teslim edebilelim bide hareketsiz oluşumuz gerçeği var. kızlar artık klozet kullanmayın ki (sorunsuz hamileler) pelvisimizi biraz çalıştıralım...
evet ama gurbetteyimvayyyyy sende mi Afyonlusunnnn :)
yani elime koluma dokunulmasina alıştım artık da göbeğimden ne istiyorsun be kadınSağlam dişini de çekseydin ! Dikkatli olur insan ya. Ben sinirlendim burda.
Riskli iş anam sizinkide. Bi yanlış hareket mahveder herşeyi. Bide dışardan müdahale ediyorlar elleri kollarıyla. Sabır işi valla.yani elime koluma dokunulmasina alıştım artık da göbeğimden ne istiyorsun be kadın
benimde çıkmıştı,sağlık ocağındaki doktora uçuk kremi yazabilirmisiniz zararı olur mu dedim,oda tavsiye etmiyorum,uçuk kremleri çokda masum değil demişti,geçer3-4 güne kendiliğinden ...
haha :) ben herkese tembıhledım ben örgü sevmıyorum kızanıma örmeyın dıye ama şimdiden 10 tane yelek olmuştur.Bi dolu, ablam artık örme, cocuk senin yüzünden bebeklik fotolarını kızlara gösteremeyecek hep bi örgü kılıklı olcak dio ahahha "anam hep örerdi" hiç tekstil giyemedim diecekmiş
anam ağzını sevımmmcanımcım pimpirikli olmak zorundayım hemoroid konusunda öyle bi illetki ilaçlada geçmiyor kabız olursan acı baharat yersen tuvalet eziyet oluyor anacıgımın yaptıgı güzelim turşu gözümün önünde melül melül beni ye diye bakıyor ama toto acısı bu isteği bastırıyor
kabızlık tetikliyor beter ediyor
haa bu arada sana minnetarım çekirdekli kuru üzüm kabızlıgı gideriyor diye yazdın iki gündür çok iyim
dua ettim kolaycana doğurun pipilisini diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?