2015 Şubat Anneleri

Simbo iyi depil yani. Arçeliğinkini beğendik ama pahalı geldi bana bebek gelecek zaten fuzuli masraf gbi geliyo

Terbiyesize bak.Ne kadar iğrenç insanlar var ya.Çok sinir oldum o aptala

Fırında oluyomu ki ? Denesem yapabilirmiyim acaba ? Hiçbeceremem hamur işlerini

e pasta börek piştiğine göre o da pişer
ben hatırlıyorum annem küçükken davul fırında pişirirdi bazen
hatta maşıngada bile pişirmişliği var

çok şükür tatlıyı bulduk
daha doğrusu yapacak birini bulduk yapılıyor şuan
eltime söylemiş eşim
iş çıkışı gidip yiyeceğim

Cok guzel yazmissn

vayyyyy sende mi Afyonlusunnnn :)
evet ama gurbetteyim

bır haftayı daha bıtırmıs olmanın mutluluğunu yasıyorum hücrelerime kadar...

pazartesiye Allah kerım

benim kız mühendis olursa şaşmam
kardeş fabrika gezisi vardı, makinelerin içinde bir oraya bir buraya gezdik durduk. üretim anlatıldı. müthiş gürülütülüydü benimki ne hissetti acaba içerde

benimde çıkmıştı,sağlık ocağındaki doktora uçuk kremi yazabilirmisiniz zararı olur mu dedim,oda tavsiye etmiyorum,uçuk kremleri çokda masum değil demişti,geçer3-4 güne kendiliğinden ...

en azından doğuma yakın çıkmadı ona seviniyorum. yoksa yavrumu öpüp koklayamazdım. tabiki şimdi de garantim yok ama en azından bi avuntu işte bu da benim için.

Bi dolu, ablam artık örme, cocuk senin yüzünden bebeklik fotolarını kızlara gösteremeyecek hep bi örgü kılıklı olcak dio ahahha "anam hep örerdi" hiç tekstil giyemedim diecekmiş
haha :) ben herkese tembıhledım ben örgü sevmıyorum kızanıma örmeyın dıye ama şimdiden 10 tane yelek olmuştur.
izmitten akrabalar bile ördük diye haber gönderiyorlar.
kuzenım ısrarla sen sevmesen bıle onlar cok gereklı seyler dıyor. ben de gıttım ınadını bır suru cıcı yelek aldım örmelerı gıydırmıyım dıye.

anam ağzını sevımmm ıyı gelmesıne cok sevındım..ben kucuk bır kase yıyorum hergun..halıyle tursuda yıyom kabızlık sorunumuz olmadığından hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…