2015 Şubat Anneleri

ben giydirmedim. Sobali eve fln gidersek lazim oluyor. Cocugun terlememesi onemli bence orguler terletiyor. bir de tuylu tuylu cocuj agzina sokuyor. Kiza giydirrim belki cicili bicili bir iki tane ama oglana yakismiyor klasik modeller. Senin gibi sevmiyorum sanirim ben de. Penyeler is goruyor kalini incesi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    image.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 68
Bende önümüzdeki cuma görcem inşaAllah:) @InzaR bugün bebişini görecekti nasıl acaba bebiş? Sonrada eminönüne gidecekti. Eminönünde kendini kaybetti heralde:KK17::KK70: Gelsinde aldığı cicileri göstersin bizeeee..

6'da minnoşumu görcem bennn :anneadayı::KK15::KK22::KK73::KK39:Hoppa:KK8::KK6:
hadı koşup gıt gel :KK55:gelll pazartesı gelllll:KK51:
Bende önümüzdeki cuma görcem inşaAllah:) @InzaR bugün bebişini görecekti nasıl acaba bebiş? Sonrada eminönüne gidecekti. Eminönünde kendini kaybetti heralde:KK17::KK70: Gelsinde aldığı cicileri göstersin bizeeee..
ahahaha:KK70:gelınce 3 sayfa yazar kesın heyecanını sevıyorum yahuuu bu kızın:KK45:

Fırında oluyomu ki ? Denesem yapabilirmiyim acaba ? Hiçbeceremem hamur işlerini
Canim ben,son zamanlarda olmasada kendi ekmegimi kendim yapiyorum.ustelik hic hamur bile mayalamamistim oncesinde.ekmek makinasini yer kaplayici buluyorum.elini bile sokmadan,mikser ile hamuru karistirip mayala,1saat filan sonra tekrar karistir,15dk bekle ve sicak firina ver.bu kadar kolay,ustelik cok lezzetli olacak.

Cok guzel yazmissn

evet ama gurbetteyim
sağol canım gereksiz sezeryan yada yanlış normal doğum ve sonrası yüzünden stresli ve gergin bebekler (insanlar) oluyormuş bazı şeyleri öğrendikçe yanlış yapmamak istiyor insan ( hakkımızda hayırlısı elbette) bebeğin pişiği için bile ( pişik çok önemli fakat psikolojisi çok daha önemli ) şimdiden kremler alıyoruz psikolojisi için korkularımızın yada yanlış doktorların esiri oluyoruz... geçen gün bir arkadaş paramızla hasta ediyoruz bebeklerimizi dedi ( özel hastanede sezeryanla doğum için)

Back
X