2015 Şubat Anneleri

yarma dediğin buğday mı? ben de çorbasını yaptım fasulyeli yapıyoruz biz soğuk olaraktan. bir haftadır yiyorum cidden sıcakta süper gidiyor.

he kuzum buğday dövülmüş buğday :)) ayy ne diyorsun süperr yeminle inanki bir tencere pişirdim buzdolabında bir hafta bekliyor canımız istedikçe çıkarıp yğurda katıyorum birazda nane ohh misss :))))

he kuzum buğday dövülmüş buğday :)) ayy ne diyorsun süperr yeminle inanki bir tencere pişirdim buzdolabında bir hafta bekliyor canımız istedikçe çıkarıp yğurda katıyorum birazda nane ohh misss :))))

canını cektiricez burdakilerin .benim bile çekti. biz de dereotu koyuyoruz. Karadenizliyim.

yarma dediğin buğday mı? ben de çorbasını yaptım fasulyeli yapıyoruz biz soğuk olaraktan. bir haftadır yiyorum cidden sıcakta süper gidiyor.

canını cektiricez burdakilerin .benim bile çekti. biz de dereotu koyuyoruz. Karadenizliyim.

Çekti valla kuşlar bu ne yahuuu :)) neyse annemin yanina gideceğim 3 haftaligina hafta sonu söyleyim de bana da yapsin :) bu arada bende günlerdir tek basima disari cikmiyordum bas donmesinden dolayi. az önce ciktim pazara gittim. Sporcu sutyenleri var onlardan aldim tavsiyemdir kizlar coookk rahat edersiniz. Bir tek onlarda göğüs agrilarimi hissetmiyorum. Birde ben bütün meyvelere aseriyorum sanirim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Valla ben kötüyüm gün içinde dikiyorum azar azar kafaya ilk oğlumdada hep içtim 9 ay çok şükür bişi olmadı bende yinede sorun doktorunuza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Al benden de o kadar saç diplerim çıktı uçlar sapsarı 3 ay geçsin bi çare bulucaz ama kestirmeyı düşünmüyorum

Çok ayıp resmen olan oldu tarif istiyorum burdan sen karadenizlisin bak bilirsin. Ben seneleeeeeeer önce bir şey tattım. Önce yağda ekmek hamuru gibi bişi kızarttıkar üstünede taze fasulye koydular ama böle turşulu gbiydi ve tadımlık ikram ettiler. 19 yaşlarındaydım sanırım. O günden beri o aşık olduğum tadı arıyorum ne bunlar yaaa karadeniz yemeği demişlerdi bi onu gatırlıyorum

Kızlaaar yorumcu.nette cinsiyet testi yaptınızmı? Ben denedim ama güvenirliğinden emin olamadım çünkü bebeğin belirlenen doğum tarihine 25.07.2014 diyor! Ki biz Şubat anneleriyiz:))

Aaa canim fasulye tursusunu kavuruyorlar karadenizlilerin doğru ama nazil bilmiyorum;( kizlara ceza tarifleri dokulsunler :))

Ohoo kizlar napiyosunuz yemekler ucusmus agzim sulandi. Yapmayin etmeyin zaten komsu da pisirdi bisey koktu mis. Bisey diyorum bak adini yazmiyorum cani ceken olursa diye

Aaa canim fasulye tursusunu kavuruyorlar karadenizlilerin doğru ama nazil bilmiyorum;( kizlara ceza tarifleri dokulsunler :))

Ben onu bi araştırıyım ve konu burda kapanssın biri hormonlarımıza höst desin artık saol tatlım

Canim kim bu yorumcu? Nazil yorumluyor? Cookk merak ettim simdi :))

Canim kim bu yorumcu? Nazil yorumluyor? Cookk merak ettim simdi :))

Hayatım öyle internette cinsiyet tahminlerine bakınırken gördüm anne yaşı doğum saati ovulasyonun olduğu gün ve saati yazılıyor otomatik hesaplayıcıda cinsiyeti veriyor ama dediğim gibi bebeğin doğum tarihi tutmadıki cinsiyeti tutsun🙈

Anladim canim. Neye inanacagimizi sasirdik zaten. Ama cin takvimi doğru cikacak gibi geliyor bana :)

Anladim canim. Neye inanacagimizi sasirdik zaten. Ama cin takvimi doğru cikacak gibi geliyor bana :)

Ne çıkıyor canım? çin takvimine göre ben bir yaş eklersem kız eklemezsem erkek diyor kan yenileme ve yorumcuda da erkek diyor. Ve ben meraktan çatlıcam😁😋😊

Ben eklemeden kiz cikiyor. Ekleyipte yapmadim. Yastami ekleniyormus? Valla catliyoruz da en az 1 ay var daha

Ben eklemeden kiz cikiyor. Ekleyipte yapmadim. Yastami ekleniyormus? Valla catliyoruz da en az 1 ay var daha

Aynen canım ya bazı yerlerde ekleniyor kimisi eklemiyor doğrusunu bende anlamadım.. hayırlısı diyorum artık. :)) allahım önce sağlıklarını versin tabiiki. bnm 2. Hamileliğim ilki kız. bakalım bu fasülye neye dönüşecek 😊😍

Çok üzüldüm ya dediğin gibi nasip değilmiş demek ki isyan etmemek gerek canım benim üzülme Allah bitane daha verir 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

hamdolsun bayaga iyiyim isyan etmek bi yana bugün dış gebelik olmadıgını ögrendigimden beri mutluyum bile :)
insan normal düşük yaptıgına sevinir mi ?
daha beterinden korkarsa sevinir elhamdülillah ki dış gebelik ignesine gerek kalmadı...
yine bu imtihanı yaşamam gerekiyormuş nasibimde varmış...
inşalllah hayırlı zamanda saglık bi şekilde rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

size de saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Al benden de o kadar saç diplerim çıktı uçlar sapsarı 3 ay geçsin bi çare bulucaz ama kestirmeyı düşünmüyorum

Ben boyamayı düşünmüyorum ama biraz şekil verdirmek istiyorum keçe gibi oldu uçları. Bakalım önce cesaretimi toplamam lazım hiç sevmiyorum kısa saçı saçlarım gür olduğundan ama bakalım :)

Selam hanımlar,

ilk kontrol tahlillerini yaptırdınız mı? Benim tam kan sonucumda lenfosit düşük çıktı. Nette olumsuz şeyler yazıyor. Bilgisi tecrübesi yorumu olan var mı konuyla ilgili?

Demek kizin var o yüzden sendeki bu merak :) allah bagislasin canim benim. Dediğin gibi Rabbim saglik versin hayirli olani nasip etsin inşallah.

Canim Rabbim yine nasip etsin inşallah. Allahim dualarini kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…