2015 Şubat Anneleri

Evet yaaa onun etkisi vardır ne olur dikkat et. Ankara'da bile kasislerden yavaş geçin diye sürekli uyarıyorum taksicileri. Gerekirse sen de uyar şöförü hızlı gitmesin çukurlardan yavaş geçsin.
Yanına oturup ben hamileyim abi ona göre sür diyorum ama napsın çukur değil kanyon mübarekler. Bu ay bitseydi önümüzdeki ay olmadı rapor alıcam :110:

Hanimlar ben yine hastaneye kaldirildim 2 cm acilma varmis dua edin biraz daha dursun
Inşallah bunu da atlatıcaksın canım dualarım seninle...

D vitamini almakta bir sakınca var mı arkadaşlar kullananlar var mı? ağız yoluyla alınıyor dr veriyor eczacı veriyor ama ilaçta gebelikte zorunlu olmadıkça kullanılmaz diyor anlamadım.Multivitamin değil doğrudan d vitamini damla şeklinde.
Malesef hiç bi bilgim yok :110: Neden kullanma ihtiyacı duyuyorsun canım, bir sıkıntı yoktur inşallah?

bende 38-40 beden eteklerımı ozledım yaaa... bıtane hamıle kotum(etegım) var yırtılacak yakında son 2 aydır hep o var ustumde..sinir otesı :KK34:
haha ben de beli lastikli tayt gibi pant vardı, lastik kısmı ayrılmış inanır msn :) bu kdr rencide olamazdım : p

Yanına oturup ben hamileyim abi ona göre sür diyorum ama napsın çukur değil kanyon mübarekler. Bu ay bitseydi önümüzdeki ay olmadı rapor alıcam :110:

Inşallah bunu da atlatıcaksın canım dualarım seninle...

Malesef hiç bi bilgim yok :110: Neden kullanma ihtiyacı duyuyorsun canım, bir sıkıntı yoktur inşallah?

Dr um hiç vitamin kullandırmıyor yiyeceklerden al diyor ama d vitamini de yiyecekten karşılanmıyormuş öyle bir muhabbeti geçti alayım mı dedim al iyi olur dedi öyle geçti şimdi aldım ama ilaçta gebelere kullanmadan dr danışın diyor eczacıya sordum veriyoruz hep hamilelere dedi.Gerçi b 12 iğnesi oluyordum onda da hamileler dr danışsın yazıyordu bilemedim o yüzden.Kullanan varsa bilgilendirsin diye sordum.Ağızdan damla şeklinde alınıyor.Bakalım belki kullanan vardır.

1. Soru bize herhalde :KK66: evet şimdilik yetişebiliyorum. Ancak abdest alanlara sormak istiyorum ayaklarını lavobaya kaldırarak mı yıkıyorlar yoksa yerde mi?
Ben kaldiriyorum sorun da yok. zrmin islak degil kaymam allahin izniyke

Iyi akşamlar kızlar.

3 gündür kendimi iyi hissetmiyorum bebişim çok hareketsizdi çok panik oldum,sizleride germek istemedim malum birbirimizden çok etkileniyoruz. O yüzden girmedim foruma, kaçyüz sayfa yazmışssınız öyle okuyamadım valla bu sefer
geçmişi falan.Arada sayfalara tıkladım da az çok ne konuştunuz diye, Bergen kim yahu?Küçük de sayılmam ama hatırlamıyom ben:KK51:

pirelideve pirelideve ben arçelik ekmek yapma makinası kullanıyorum,çok da memnunum. Bazen bişi falan yapıyorum onun hamurunu da eymde hazırlıyorum. Benim gibi hamur yoğurmayı sevmiyorsan birebir. Hatta sana ilk yaptığım ekmeğin fotolarını göndereyim.
Dr.a gittin mi sorun var miymis bebegin iyi mi

Duymak istediğim cümle. Ohhhh
hele normal dogum. Bebek ciktigi an freedom

bilmem koruyor heralde eşim öyle tak demişti bende o günden beri hep öyle kullanıyorum..işe falan hep öyle gidip geliyorum..öbür türlü gobegimi sıkıyor yastık da rahatsız eder beni kesin kullanirken
belden geceni gobegin altina dogru indirmek gerekiyor. Kasik hizasi yanim ani bir durumda gobek sikismasin ama bizi tutsun diye

YA BENİM GÖĞSÜMÜN ALTINDAN BAŞLAYARAK YANİ KARNIMIN ÜST KIsmında çok fena gelip giden sancı var ama gaz sancısı mı başka bir şey mi ayırt edemiyorum.
Ne yapayayım acaba.
Belimde falan ağrı yok.

Biraz yatıp ovalarsan gaz sıkıştırmadıysa belki dağılır canım.

Himm,deneyim en kisa zamanda.son zamanlarda biberiye benim de favorim kirmizi et ve balikta.hatta ben kolaylik olsun diye ogutup kullaniyorum biberiyeyi..sizin yuzunuzden bu hafta sonu hamur isi yapacagim hep:mad: Once hashasli corek,ilk kez yapacagim hem misafir de gelecek kahvaltiya,birde biberiyeli ekmek..:-)

Özellikle somonda çok hoşuma gidiyor benim de.

Canim ben,son zamanlarda olmasada kendi ekmegimi kendim yapiyorum.ustelik hic hamur bile mayalamamistim oncesinde.ekmek makinasini yer kaplayici buluyorum.elini bile sokmadan,mikser ile hamuru karistirip mayala,1saat filan sonra tekrar karistir,15dk bekle ve sicak firina ver.bu kadar kolay,ustelik cok lezzetli olacak.
Bana ölçü verebilirmisin canım ney ne kadar konuyor ? Yarın deneyeyim

Dr um hiç vitamin kullandırmıyor yiyeceklerden al diyor ama d vitamini de yiyecekten karşılanmıyormuş öyle bir muhabbeti geçti alayım mı dedim al iyi olur dedi öyle geçti şimdi aldım ama ilaçta gebelere kullanmadan dr danışın diyor eczacıya sordum veriyoruz hep hamilelere dedi.Gerçi b 12 iğnesi oluyordum onda da hamileler dr danışsın yazıyordu bilemedim o yüzden.Kullanan varsa bilgilendirsin diye sordum.Ağızdan damla şeklinde alınıyor.Bakalım belki kullanan vardır.

Bence kullanılabilir. Bir parça ekmeğin üzerine ampulü boşaltıp hüpletirsin üstüne de onbeş dakika güneş oldu bitti sabina d vitamini. Benim d vitaminim çok azdı üç ampul kullanmıştım her ay bir tane ama yine de sınıra yakındı. Dr a söyledim böyle böyle benim d vitaminim çok düşüktü alayım mı dedim o da multivitaminden alıyorsun zaten dedi. Ekstra vermedi. Devit 3 içiyodum 300.000 I.U diyor şimdi elevit içiyorum içindeki d3 vitamini sadece 500 I.U altıda biri kadar. Inşallah d vitaminim yeterlidir diyorum ben de.

D vitamini almakta bir sakınca var mı arkadaşlar kullananlar var mı? ağız yoluyla alınıyor dr veriyor eczacı veriyor ama ilaçta gebelikte zorunlu olmadıkça kullanılmaz diyor anlamadım.Multivitamin değil doğrudan d vitamini damla şeklinde.
ben kullandim baya. Kis gunu hepimizin kullanmasi lazim. Simdi calsiyum tabletinde de var diye damlayi biraktim iki haftadir

Biraz önce baktık arçeliğe. 350 civarı vardı bi model. 11 programlıydı. Eşim beyefendi beğenmedi. Çok zingil zingilmiş :)
arcelik ekmekcim benimki. Cok pahali degildi

Back
X