Aksam üstü nasıl sinierlrim bozuldu....
Esim bugün erken geldi kızı da aldık okuldan bebisin son eksiklerini alalım dedik, gitmeden sağlık ocağına ugrayalım dedim iğnem vardı vurdurayim diye. Bir memur var nasıl kaba bir adam daha önce gittigimde de diğer hastalara olan davranışları dikkatimi çekmişti zaten, hemsirem odasında yoktu memura sordum, sert bir şekilde git otur bekle gelir dedi neyapacağımı sormadim nerede olduğunu sordum dedim elini sallayarak ve sesini yükselterek bekle iste dedim diyince bende şartelller attı kendime şaşırdım adama bir çıkıstım ama neye yarar terbiyesizligine devam etti , hemşireler le bir doktor geldi beni sakinlestirdiler sanırım doktor gidip memur la konuştu ama benim elim Ayağım nasıl titredi anlatamam, eşim de kızla arabada beni bekliyor neyse çıktım oradan arabaya bindim artık yüzüm nasıldı eşim direk ne oldu sana dedi yok birşey dedim ısrar edince memur biraz sesini yukselttince bende biraz çıkıstım dedim demez olsaydım arabayı bir sürdü geriye döndük nasıl yalvardım gitme ben hallettim diye dinlemedi kız arabada diye ben inmedim, eşimin sesini duyuyorum içerde kızı bırakıp gidemiyorum nasıl korktumanlatamam. Neyse ki doktorlar girmiş araya da özür falan dilemisler... Sana bir daha birşey anlatmam dedim sonra, ne olursa olsun hamile bir bayana haksız bile olsa sesini kimse yukseltemez hele sana asla izin vermem dedi.... Çok yazdım ama nasıl doldum ve korktum...