Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.
bu ayak kısmı kapalı olsun ıstıyorum. bu model kraftın ama o parça ayrı satılmıyormuş.
ayrı bu model bılenınız var mı?
Aynen öyle benimde şansım olmadı pek gebeliklerimde doğumda en azından Sağlıcakla kucağına alacağını biliyorsun ama düşük ve diğerlerio dusugu de yasadim dogumu da. Inan dogum daha kolay. Bebek guc veriyor insana. Sncilarin arasinda dinleniyorsun. Anne bebek beraber is basarmak gibi.
komik geldi. ilerleyen zamanlarda bu müzikleri dinyeleceksınız. hazırlıklı olun.
adı ne bılmıyorum işte o soldakı taşıma şeyisi.pardon sen soldakini sormuşsun
canım o port bebe değil port bebe aramanın üzerindeki oluuyor solda yerdeki ana kucağı oto koltuğu olarak geçiyor
diye biliyorum
Geçmiş olsun.ay yine deprem oldu bu sefer diğerlerinden daha şiddetliydi mutfak dolabındaki tabaklar kafama düşecek sandım![]()
Valla kızımda uyuyorkız saat 12:30 oldu Allahını seversen hadi sen uyuyorsun kızında mı uyuyor.
sonra kalk gezmelere gıt.
ohh keyfımıze bak. maşallah.
Cimcime , bikini bölgesine yaptırabildin mi ağdayı?Ben çekiniyorum gitmeye /: En son gittiğimde işkence gibi gelmişti bana pof.bugün ağdaya gittim göbek büyüdükçe yatmak da zorlaştı canımdan can gitti resmen
toplamda 3 dk sürdü ama bana sorsan 30 dk derim
Ama çok tatlı ya maşallah Allah bağışlasın..Valla kızımda uyuyorBebekliğinden belli uykusuna düşkün:) napiim kız
canım biz pazar günü bu modelin siyah rengini aldık.görümcem 3 yıl kullanmış ve çok memnun kalmış.kullanışlı ve hantal değilmiş.kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.
bu ayak kısmı kapalı olsun ıstıyorum. bu model kraftın ama o parça ayrı satılmıyormuş.
Puset diye satmisti bize satan. Herkes baska isim kullaniyor. Araba koltugunun yenidogan versiyonu iste
Cimcime , bikini bölgesine yaptırabildin mi ağdayı?Ben çekiniyorum gitmeye /: En son gittiğimde işkence gibi gelmişti bana pof.
adı ne bılmıyorum işte o soldakı taşıma şeyisi.
cunku evde kullanılan o beşik gibi şeye de ana kucağı dıyorlar. hepsı bırbırıne karıştı.
Geçmiş olsun.
çişimiz tuvaleteeeee kakamız tuvaleteeeee
bence çizgifilmler çocuklara zararlı
ne o öyle pepe diye bi çocuk var dinozorlarla dans ediyor onlarla horon tepiyor
damla diye bi kız var dolabıyla konuşuyor
hele bide köstebekler var kız evde köstebek besliyor
calliu nun saçları yokmuş onun neden varmış diye yeğenim saçlarını kesmişti 2 yaşındayken
bizim zamanımızda temel reis vardı ne güzeldi![]()
Mecburum ben de gitmeye, çünkü kendim alamıyorum bir de almaya kalkışsam herhalde saatler sürer.Senin adına sevindim kurtulmuşsun bir süreliğine :)aldırdım canım zaten orası için gidiyorum ben
artık cildimiz daha çok gerildiği için daha hassas haliyle biraz acıdı ama toplamda 5 dk sürmedi
o taşıma şeyisi evde de kullanılıyor ben ana kucağı almayıp onu kullanacağım mesela
ama dediğin gibi herşey karıştı birbirine
eskiden tek tip araba olurdu herkes adını bebek arabası diye bilirdi
teşekkür ederim canım
Ahhh canım bizimki çok geç konuştu. Bi konuştu tam konuştu. Susmuyo şimdide valla:) bazen bunaltıyo kızım nolur biraz sus diyorum. Ben süslemeyi çok seviyorum, bana diyolar bu kadar süsleme. Eee kız çocuğu, ikincide gelince artık ikisinide süslicem. Oyuncak bebek gibi oynuyorum kızımla:) renki gözlü olan erkekkkk seninkimiydi?Ama çok tatlı ya maşallah Allah bağışlasın..Pek hevesleniyorum onun saçlarına geçen ki kıyafetlerine
ilerde bi kızım olsun cik cik hiç susmasın istiyorum
tamam oğlumda hiç susmuyor ama pek Nazlı erkek nazlı mı olur ya
![]()
o dusugu de yasadim dogumu da. Inan dogum daha kolay. Bebek guc veriyor insana. Sncilarin arasinda dinleniyorsun. Anne bebek beraber is basarmak gibi.
Canım bu oto koltuğu bildiğim kadarıyla.Arabada kullanıyorsun aynı zamanda taşımak için de kullanılabilir bebişi.Ama ergonomikliği de önemli çok uzun süre oturmaması lazım diye biliyorum bebişlerin oto koltuğunda.kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.