2015 Şubat Anneleri

kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.
bu ayak kısmı kapalı olsun ıstıyorum. bu model kraftın ama o parça ayrı satılmıyormuş.
ayrı bu model bılenınız var mı?
Canım anakucağı o ayrıda satılıyor heryerde

kayu lösemi hastası ya o yüzden kel,daha şimdiden psikolojilerini bozuyorlar çocukların. bir arkadaşımız var onun çocuğu gece 4 te kalkıp pepe izliyormuş,bizim evde 7 8 tane çizgi film kanalı var bir tanesinde sadece eski çizgi filmler çıkarılıyor jetgiller,taş devri,şirinler vs ben hala izliyorum açıp :D ama şimdiki çizgi filmler gerçekten çok sinir bozucu o pepenin ağzına bir tane çakasım var o derece umarım çocuğum onu sevmez umarımmm :KK43:

evet yaaa ben bir defa seyrettim sinir oldum birde lauranın yıldızı vardı kız yıldızla konuşup ondan süper güçler alıyordu
şimdiki çocuklar sabahtan akşama kadar kalkmıyorlar başından
ben şahsen çizgi film açmayı yada en azından onları açmayı düşünmüyorum gerekirse eski çizgi filmlerin cd lerini alırım artık

Mecburum ben de gitmeye, çünkü kendim alamıyorum bir de almaya kalkışsam herhalde saatler sürer.Senin adına sevindim kurtulmuşsun bir süreliğine :)

ben göbeğimden aşağısını göremiyorumki
hem uzun zamandır gidiyorum o yüzden utanma kalmadı artık bende :KK53:

evet yaaa ben bir defa seyrettim sinir oldum birde lauranın yıldızı vardı kız yıldızla konuşup ondan süper güçler alıyordu
şimdiki çocuklar sabahtan akşama kadar kalkmıyorlar başından
ben şahsen çizgi film açmayı yada en azından onları açmayı düşünmüyorum gerekirse eski çizgi filmlerin cd lerini alırım artık

ben göbeğimden aşağısını göremiyorumki
hem uzun zamandır gidiyorum o yüzden utanma kalmadı artık bende :KK53:
Ben de göremiyorum da aynayı karşıma koyup belki uğraşırım diye düşünüyordum.Ama şu an neye benzediğini bile bilemiyorum alt tarafımın en son göreli çok uzun bir süre oldu malum :KK48: Utanmaktan ziyade dediğin gibi sağa dön sola dön , kendimi o ağda masasında kıyıya vuran balina gibi hissediyorum.:oops:

kız karnımı görsen benım bir dünya. yarın doğuma gıdecek gıbı. iş olsun dıye soruyor.
ben hiç güvenmem oyle şeylere.
dernek vakıf işleri de sakat işler ama kadınla polemiğe girmemek ıcın alıyorum.
mendıl kalem satanlardan alırım mutlaka. dilenene para vermem ama.

Saka miymis o ya kilo sanmak icin nasıl bir ruh halinde olmak gerek sirf konusnak icin konusuyo baziları da

Pepppe peppeeeee çok üzülüyoor (hatırımdan silinmeyen melodi ) Pepe bi de uyuz:)

bi dönem gece uykuda bile beynimin icinde dönüp duran bir kaset gibiydi o sarkilar kurtulmak isteyip kurtulamiyon da illet gibi yapisip kalıyor

Ben de göremiyorum da aynayı karşıma koyup belki uğraşırım diye düşünüyordum.Ama şu an neye benzediğini bile bilemiyorum alt tarafımın en son göreli çok uzun bir süre oldu malum :KK48: Utanmaktan ziyade dediğin gibi sağa dön sola dön , kendimi o ağda masasında kıyıya vuran balina gibi hissediyorum.:oops:

Ben de artik kendim halledemiyorum tirnaklarimi bile zor kestim kanattım hep. Doguma yakin giderim kuafore artik napim el mahkum normalde yaptramam asla da

Ay bu okul delirtcek beni ya yeni müdür yardımcısı gelmis bransdasimmis benden ders aliyolar en az ekdersi olan benim ben nasilsa gitcekmisim bidaha ugrasamazlarmis beni kurban seçmisler maas karsligna dusecekmisim simdi iyi mi surda uc hafta daha sinavdı nottu okulu idare etmeye dayanalim dedik karsiliginda hak mahrumiyetine beni ugratiyorlar kafam attı böyle yaparlarsa ben de 32de ayrilirim ne cekicem zaten ekdersm yol param benim hergun 40 km gel bidaha git yapiyorm otururum evimde :KK43:
Ay bi allahın kulu da görmedim ki hamileye yardimci olmaya çalışan..ne kdr duyarsız olmuş Millet ya hayret doğrusu

İnsallah en hafif sekilde hissedersin sancilari ama onceden kestirmek imkansiz.
Ablam toplamda 4 dogum yaptı hepsi normal ilk 3 dogum iyiydi ama son dogumunu anlatmak bile istemez ablam da tanidigim en dayanikli insandir. Benim ikinci olmasina ragmen bilemiyorim bunu nasil yasiyacagim

anladım canım, işte benimki avuntu : ))) nasip kısmet, mesela hep 2. den sonraki doğumlar çok kolaydır derler abkan 4. de çok zorlanmış , hiç bişey söylendiği gibi değil demekki

adet sancılarım hiç olmadığı için o konuda birşey yazamam ama,10 haftalık düşüğümde belimden giren bütün vücuduma yayılan bir ağrı olmuştu soğuk ter döktüm bir girip bir çıkıyordu rahim ağzım çabuk kapandığından baya bir çekmiştim o ağrıyı sanırım öyle birşey ama biraz daha fazlası olur tabi sonuçta bebeğin çıkması için 10 cm açıklık gerekli.kolay açılmıyormuş ilk bebekte mesela 1cm açıklık için 1 .buçuk 2 saat gibi bir süre gerekiyormuş.

öyle evet bende duymuştum 10 cm ulaşana kadar 10 - 15 saat sancı çekiliyormuş , hayırlısı ne diyelim ya ,

kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.
bu ayak kısmı kapalı olsun ıstıyorum. bu model kraftın ama o parça ayrı satılmıyormuş.
ayrı bu model bılenınız var mı?
ana kucağı diye biliyorum ben onu oto koltuğu da oLuyor hatta maxi cossi ye bak bi de istersen canim

hmmm, cahillik ne zor arkadaş!

benim de bebek bazen kasılıyo da aşağı baskı yapmıyor o sırada.
sadece çok oturursam kalktığımda aşağıya baskı yapıyor. karnımı tutarak yürüyorum alttan.

benim bebekte kasılıyo hissediyorum, az önce arkadaşa dedim (arkadaşım bekar ) geriniyodur daracık yer napsın çocuk diyor

benim daha yeni normal doğum yapan bir arkadaşım şöyle demişti; zor ama dayanılmayacak gibi değil. bir kez daha olsa yine normal doğururum dedi. ve bu arkadaş olabildiğince nazlı bir tip. adet sancılarında ağlardı. biz hiç ihtimal vermedik normal yapacağına ama çok şükür yaptı. biz de yaparız inşallah :)

benim arkadaşımda çok nazlı duygusal kırılgan bi kızdı, 23 saat sancı çekmiş, zamanından önce tansiyonu çıktığı için suni sancı vermişler öyle normal doğurmuş , çok zor oldu benimki ama yine olsa yine normal doğururdum dedi

Kızlar oto koltuğuyla taşıma puseti ayrı. Oto koltuğunu puset yerinede kullanırım diyenler, onu takması çıkarması bi dert. Birde taşımak içinde olsa puset ağır oluyo, kucağımda taşırım daha iyi diyosun çocuğu. Ama eşler taşıyacaksa sorun yok:) bizim arabada şimdi 2 koltuk olacak arkada. Yakında sığmıycaz:) size tavsiyem evde kullanılan ana kucaklarından edinin. Bana hediye gelmişti. Çok kullanışlı oluyo. Ben mutfağa getiriyordum yemeğimi yapıyordum, müziğini açıyodum falan. Yaklaşık 5 ay falan yatanildi benim kızım onda.çokta rahat oluyo. Her bütçeye göre var.

Günaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum :KK43:
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım :KK43:

Doğumdan sonra niye hastaneye gidiyorsun? Bir de neden öyle söyledi ki?

Ay bi allahın kulu da görmedim ki hamileye yardimci olmaya çalışan..ne kdr duyarsız olmuş Millet ya hayret doğrusu
Yorumunu da okudum da cevap yazayim dedim. Hala hamileye yeni annelere değer veren işini kolaylaştıran iyi insanlar var. Okulumda biri ben olmak uzere 3 öğretmen arkadaşa idare ve diger arkadaslar o kadar yardimci oldular ki. Ucumuzun de dersleri öğlene kadar. Birinin iki küçük çocuğu var, diğeri emziriyor ben de hamileyim işte. Bizim programlar süper öğlen çıkıyoruz diğer arkadaslarin ise daha dağınık ama hepsinden allah razı olsun hocam biz de gectik o yollardan deyip anlayisli davranıyorlar. Benim okulum rahat ama ben yine de 32 de ayrıldım. Artik evdeyim. Kac defa daha hamile kalicam ki

Doğumdan sonra niye hastaneye gidiyorsun? Bir de neden öyle söyledi ki?

zaten adam sorunlu bir tip herhalde büyük bir ihtimal kontrole veya çocuğu hastaneye götürmek için demiştir. doğumunu yap daha özel hastane yok işte diyor,kıza hamileliği zehir ediyor. allah yardımcısı olsun

Iznim bitince de doktorum heyet veriyor senden ve bebeginden onemli hiç bi şey yok diyor aile hekimim de rapor da sıkıntı cikarmaz böylece kısmetse 2. Dönem kapanır. Dogurun diyen çok da hamileye anneye önem veren çok az malesef ülkemizde

Back
X