2015 Şubat Anneleri

bizde mi öksürük işe yarıyorsa hasta olsak acep büyük yapar gibi ıkınmak diyorsun herkes öle diyor ben ki ömrünün çoğunu kabızlık sorunuyla geçirmiş biri olarak ıkınmanın alasını yapmış yaparken ağlamış ter dökmüş biriyimdir wclerde ama işte ben mesela oturaklı wcde yapmıyordum tuvaletimi çünkü orada ıkınamıyordum rahat gidip eksi alafrangalara ama evlendim kiradayız evimizde tek wcde var oda bnyoda oturaklı sadece. Şimdi düşünüyorum ben o çatalda yatar gibi bir pozisyonda ıkınamam ki çömelerek doğurtsalar beni pırt die çıkartırım çocuğu

Bu arada iremguzum bacım neredesin ya sen hiç yazmadın bugün dr.a gitcektin sanırım bnm mi yanlış hatırlıyoruminş bişicik yoktur iyidir

valla simdi geçmis zaman çatalla wc nin farki ne bilemiycem ikinma açisindan
tam kis ortasi illaki olur aramizda oksurup hapsuran , bakalim nasil etkiliycek dogumlari bu sifa kapmaca olaylari
ama dogurtanin payida buyuk bu iste, ben iki dogumdada dr gormedim dogum esnasinda
iki ebe gelip yanima dogurttular
ikincideki ebelerim daha bilgili tecrubeliydi galiba

Kolay doğum okumak beni çok motive ediyo yada dinlemek. Daha bi hazır hissediyorum kendimi doğurmaya. Bide az kaldı ya heyecan var içimde. Be ilk değilde ortalarda doğuranlardan olurum büyük ihtimal. Şubat ortası normalde ama ocak sonu şubat başı bekliyor doktorumuz.

kiz aramizda 3 hafta var niye ben basliyormusum sen basla onceee : )))
Ama ben dedim önce aranızda en yavaş benim diye bananeyy :) Şaka bir yana başlamam lazım ama ben de hala ne pijama ne gecelik almadım.Bebişin eşyaları tamam ama ben kendimi unutmuşum resmen.Ha daha bir de ütü yapmam lazım o da var.

Neden kanama olmuş canım?
Bebek makat Geliş pozisyonu almış, eski haline göre ters donmuş, cok tekmeliyor bir de , ondan olabilir dendi, misafir gelmişti perişan ettiler cocuk çoluk onlara sinirlenmiştim cok gerilmişim hepsi üst üste
Gelmiş .
Anneme geçiyorum bir süre iyi olana kdr kalkmadan dinleneceğim..

benziyor adet sancisina. Daha siddetlisi ama adeti sancili gecenin dogumu zor olur diye bsy yok

Benim hoca dönem sonuna kadar tapmam gerekenleri söyledi. Rapor aldım dedim ama o senin görevin görevini yapmalısın dedi. Yasal raporu takan yok yani. Görevimizin başında olucaz bakalım.

iste diyorum ya tlfn ac haftaya. Hastaned yatiyorum riskim var doguma kadar yaticam dr ayaga kalkmami yasakladi de. Yapamicam de. Yani yalan iyi degil de hakediyor

kuzenim işte ilk başlarda ıkınıom sanıyormuş ama aslında yanlardaki demiri tutup kendini kasıp poposunu havaya kaldırttıyormuş d.ru gelmiş demiş ki ebelere bırakın bu bizi dinlemiyor bu doğurmak istemiyor herhalde demiş kuzende yaa nolur yardım edin istemez olurmuyum saatlerdir ölüyorum sancıdan demiş Dr. bunu gaza getirtmiş tekrar ıkınmayı tarif etmişler poponu kaldırma yukarı demişler kaka yapar gibi yap ozmn işte diyor 15 dk sürmedi doğurdum diyor kafası çıktı ya diyor çocuk hemen geldi zaten ve bir anda sancılarım kesildi diyor rahtladım diyor. Çok aşırı terlemiş ve üşümeye başlamış odaya geldiğinde bacaklarını durduramıyorlarmış kasmaktn dizleri birbirinze vuruyormuş sinirler iyice boşalmış. Daha önce ıkınmayı becerse daha erken doğurcakmış ama işte ilk doğumda oluyor böyle şeyler bakalım biz nasıl ıkıncaz nasıl doğurcaz

Of cherish canım benim,Lütfen son haftalarımız bunlar.Sinir yasak, yorgunluk yasak,stres yasak.Biliyorum bazen çok zor sinirlenmemek ama gözlerini kapa derin nefes al,bebişini aklına getir.Tekrar çok geçmiş olsun anneciğin de kalman iyi olacak senin için.

Ohh iyi yapıyorsun canım annene git en iyisi.
Senini hareketli sıpa bak nler yapmış annesine.
Şu misafirleride artık bırakın yav helede çocuklular gelmesinler bnde k.valide çocukla geldiğinde tadına bakmıştım o işlerin kasıklarım deli gibi ağrıyordu o dönemde.

Kızlar ben bu arada tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum.Doğumdan sonra korse takmak faydalı mı?Sarkmayı engelliyor mu gerçekten?

Evde Ülker çikolatalı gofret vardı yedim bitti bile
ben gunde iki tane cikolata yiyorum ((

ikinmanin biseyi yok. Kabiz olmussun da buyuk tuvaletini yapmaya calisir gibi. Nefesini gucunu iyi ayarlicaksin sanci geldiginde ikin dendiginde harcicaksin hepsi bu. Ben de bilemeim ikinmayi nasil.ikincam diye ebeye bagirdim o dedi buyuk tuvalet diye

Kızlar ben bu arada tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum.Doğumdan sonra korse takmak faydalı mı?Sarkmayı engelliyor mu gerçekten?

eskiler kuşak bağlarmış annem patiska kumaş almıştım bağladım karnımı iyice dedi bni doğurduktn snra sadece 3 kilo kalmış annemde. Snra kardeşime hamile kalmış ondada bağlamış ama bndeki kadar çok bağlayamamış. 3 kiloda kardeşimden snra kalmış ama bnm annemde sadece göbek var poposu hiç yoktur önden göbüşü var hep der sn çocukta bağlayamadım çok bu göbek kaldı böle büyüdü de büyüdü der. Sezeryan olmazsa bnde düşünüyorum bağlamayı.

Üzülmez mi insan. O da can .. Cok üzüldüm bn de

Bebegin basi gorununce aldlar masaya beni. Comelerek fln ikndm nasil rahat edersem. Masada ilk ikinmada cikti. Ay yine dogursam

gecmis olsun canim. Ben kacirmisim. Amn dikkat et iyi olun bebisin ve sen

Ben internette araştırıyorum, sezeryandan sonra kullananlarda var.Dikişli yerlere zarar vermiyor demişler.

Bir çikilata canavarı daha Yalnız değilim yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…