sende git o dr a : )
buyuk tuvaletini yapar gibi ikiniyorsun
ilk dogumda bende ugrastim yarim saat kadar kafayi gorene kadar
ama ikinci de ben çok hastaydim, fena oksuruyordum,ebeler bosver ikinmayi oksurmeye devam et dediler : )))))
oksurerek dogurdum anluycan oglani, oksuruncede ayni ikinma daki gibi rahim kasiliyormus meger
esim bi kaç sene dalga geçti oksurup çocuk dogurdun bende yaparim onu ne var diye
kiz aramizda 3 hafta var niye ben basliyormusum sen basla onceee : )))Güle güle kullanın inşallah.
Canım benim o zaman sen artık başla ve bitir bence.
dikişi çok olmuşmu
valla simdi geçmis zaman çatalla wc nin farki ne bilemiycem ikinma açisindanbizde mi öksürük işe yarıyorsa hasta olsak acepbüyük yapar gibi ıkınmak diyorsun herkes öle diyor ben ki ömrünün çoğunu kabızlık sorunuyla geçirmiş biri olarak ıkınmanın alasını yapmış yaparken ağlamış ter dökmüş biriyimdir wclerde ama işte ben mesela oturaklı wcde yapmıyordum tuvaletimi çünkü orada ıkınamıyordum rahat gidip eksi alafrangalara ama evlendim kiradayız evimizde tek wcde var oda bnyoda oturaklı sadece. Şimdi düşünüyorum ben o çatalda yatar gibi bir pozisyonda ıkınamam ki çömelerek doğurtsalar beni pırt die çıkartırım çocuğu
Bu aradairemguzum bacım neredesin ya sen hiç yazmadın bugün dr.a gitcektin sanırım bnm mi yanlış hatırlıyorum inş bişicik yoktur iyidir
Kolay doğum okumak beni çok motive ediyo yada dinlemek. Daha bi hazır hissediyorum kendimi doğurmaya. Bide az kaldı ya heyecan var içimde. Be ilk değilde ortalarda doğuranlardan olurum büyük ihtimal. Şubat ortası normalde ama ocak sonu şubat başı bekliyor doktorumuz.valla canim ben en sona kalirim herhalde , diger arkadaslar la kararlastirin nasil istiyorsaniz
bugun dr daydim, o kadar sertlesme kasilma oluyor, dr hersey yolunda dedi
mart annelerine bile geçebilirim benim isim belli olmaz
isterseniz ikinci oglanin hikyaesini paylasirim çok kolay bi dogumdu : )
Ama ben dedim önce aranızda en yavaş benim diye bananeyykiz aramizda 3 hafta var niye ben basliyormusum sen basla onceee : )))
Canim ben Ayvalık tayım. Simdiye kadar farklı düşünüyordum ama bu açıdan bakinca öğretmenlik güzelHangi şehirdesin canım? Bir de sen böyle yazınca öğretmenliğin bayanlar için en güzel meslek olduğunu yine düşünmeye başladım.
Bebek makat Geliş pozisyonu almış, eski haline göre ters donmuş, cok tekmeliyor bir de , ondan olabilir dendi, misafir gelmişti perişan ettiler cocuk çoluk onlara sinirlenmiştim cok gerilmişim hepsi üst üsteNeden kanama olmuş canım?
benziyor adet sancisina. Daha siddetlisi ama adeti sancili gecenin dogumu zor olur diye bsy yokŞimdi sonuç ne ? Adet sancısıyla doğum sancısı benziyormu ? Ben anlamadım. Benim adet sancılarım aşırı ağır geçiyordu 2 gün aşırı sancı 2 gün biraz daha hafif geçiriyordum. Son zamanlarda bayılmıştım bi kaç defa ağrıdan. Doğum sancısı bayıltacak bi ağrı değilse bana kolay gelebilir belki . Alışık olduğm ağrılar olur.
Benim hoca dönem sonuna kadar tapmam gerekenleri söyledi. Rapor aldım dedim ama o senin görevin görevini yapmalısın dedi. Yasal raporu takan yok yani. Görevimizin başında olucaz bakalım.
iste diyorum ya tlfn ac haftaya. Hastaned yatiyorum riskim var doguma kadar yaticam dr ayaga kalkmami yasakladi de. Yapamicam de. Yani yalan iyi degil de hakediyorBana uğraşacağım ödevleri sınavları şimdiden söyledi bile. Senin görevin bunu yapmak diyor. Sözde konuştuğu için şikayet edemiyorum. Görevlendirme kağıdında yazar normalde görevler. Bu yazılı bir görev değil yani. Dönem sonuna kadar yapacaklarımı söyledi. Dr merdiven çıkmamamı söyledi dediğim halde üçüncü kattaki bir derslikte sınavda durmamı istedi iki saat. Dedim başka biryer olsun orası dersin olduğu yer orada olacak dedi. Kime ne söyliyeyim ki. Yasal raporum var Dr lar çalışmana izin vermedi dedim ama dinleri sadece.
valla simdi geçmis zaman çatalla wc nin farki ne bilemiycem ikinma açisindan
tam kis ortasi illaki olur aramizda oksurup hapsuran , bakalim nasil etkiliycek dogumlari bu sifa kapmaca olaylari
ama dogurtanin payida buyuk bu iste, ben iki dogumdada dr gormedim dogum esnasinda
iki ebe gelip yanima dogurttular
ikincideki ebelerim daha bilgili tecrubeliydi galiba
Of cherish canım benim,Lütfen son haftalarımız bunlar.Sinir yasak, yorgunluk yasak,stres yasak.Biliyorum bazen çok zor sinirlenmemek ama gözlerini kapa derin nefes al,bebişini aklına getir.Tekrar çok geçmiş olsun anneciğin de kalman iyi olacak senin için.Bebek makat Geliş pozisyonu almış, eski haline göre ters donmuş, cok tekmeliyor bir de , ondan olabilir dendi, misafir gelmişti perişan ettiler cocuk çoluk onlara sinirlenmiştim cok gerilmişim hepsi üst üste
Gelmiş .
Anneme geçiyorum bir süre iyi olana kdr kalkmadan dinleneceğim..
Ohh iyi yapıyorsun canım annene git en iyisi.Bebek makat Geliş pozisyonu almış, eski haline göre ters donmuş, cok tekmeliyor bir de , ondan olabilir dendi, misafir gelmişti perişan ettiler cocuk çoluk onlara sinirlenmiştim cok gerilmişim hepsi üst üste
Gelmiş .
havalandır canım çıkmıyor benimkiler hala açık 2 ay oldu geleli :)bugün bebişin dolabı gelecek
sirkeli suyla silerim kakuyu hemen alır mı bir kaç gün havalandırmak gerekiyor mu?
ben gunde iki tane cikolata yiyorumEvde Ülker çikolatalı gofret vardı yedim bitti bile
ikinmanin biseyi yok. Kabiz olmussun da buyuk tuvaletini yapmaya calisir gibi. Nefesini gucunu iyi ayarlicaksin sanci geldiginde ikin dendiginde harcicaksin hepsi bu. Ben de bilemeim ikinmayi nasil.ikincam diye ebeye bagirdim o dedi buyuk tuvalet diyeyok be canım senden kolay nasıl olacak ben ilk doğurcam senin 3. olacak bi kere sen ıkınmayı bilion ben belki ıkınmayı bile beceremicem o sancı anında insan ıkındım sanıp ıkınmıyormuş tam olarak bnm ilk doğuran kuzenler diyorlar kendimi boşa sıkmışım ıkınıom die ama son anlarda çözdüm ıkınmayı diyor. Birde kuzenim 32-33 saat sancı çekmiştiçatısı darmış dr.u korkmasın die doğum anına kadar söylememiş korkar die çatısı dar olduğu halde normal doğurttu dr. ona.
Kızlar ben bu arada tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum.Doğumdan sonra korse takmak faydalı mı?Sarkmayı engelliyor mu gerçekten?
Üzülmez mi insan. O da can .. Cok üzüldüm bn deşuan o kadar üzgünüm ki ağlamadan duramıyorum. 5 senelik arkadaşım olan tavşanım ölmüş. annem gelmişti onun burada taksit ödemesi vardı evi filan süpürdü dedim anne sen çıkarken bende tavşana yemek vereyim o da birlikte çıkalım bende göreyim dedi birde çıktım ki her zaman bizim sesimizi duyunca merdiven başına gelen oğlum kaskatı olmuş yatıyordu. nasıl üzüldüm anlatamam yemekleri herşeyi vardı dün çıkmadım yanına kayınvalidem verdi diye. keşke çıksaydım kendimi suçluyorum çıkıp görmedim diye. annem götürdü ben hallederim sen görme daha fazla dedi ama nasıl üzüldüm anlatamam onun o halini görünce. bir gün elbet ölecekti ama ne bileyim sanki hiç ölmeyecekmiş geliyordu. bir daha hayvan alıp bakabileceğimi sanmıyorum,bu yüzden eşime ilk aldığında kızmıştım ama geri verdirmedim el kadardı çünkü.çok koydu ya
Bebegin basi gorununce aldlar masaya beni. Comelerek fln ikndm nasil rahat edersem. Masada ilk ikinmada cikti. Ay yine dogursambizde mi öksürük işe yarıyorsa hasta olsak acepbüyük yapar gibi ıkınmak diyorsun herkes öle diyor ben ki ömrünün çoğunu kabızlık sorunuyla geçirmiş biri olarak ıkınmanın alasını yapmış yaparken ağlamış ter dökmüş biriyimdir wclerde ama işte ben mesela oturaklı wcde yapmıyordum tuvaletimi çünkü orada ıkınamıyordum rahat gidip eksi alafrangalara ama evlendim kiradayız evimizde tek wcde var oda bnyoda oturaklı sadece. Şimdi düşünüyorum ben o çatalda yatar gibi bir pozisyonda ıkınamam ki çömelerek doğurtsalar beni pırt die çıkartırım çocuğu
Bu aradairemguzum bacım neredesin ya sen hiç yazmadın bugün dr.a gitcektin sanırım bnm mi yanlış hatırlıyorum inş bişicik yoktur iyidir
gecmis olsun canim. Ben kacirmisim. Amn dikkat et iyi olun bebisin ve senBebek makat Geliş pozisyonu almış, eski haline göre ters donmuş, cok tekmeliyor bir de , ondan olabilir dendi, misafir gelmişti perişan ettiler cocuk çoluk onlara sinirlenmiştim cok gerilmişim hepsi üst üste
Gelmiş .
Ben internette araştırıyorum, sezeryandan sonra kullananlarda var.Dikişli yerlere zarar vermiyor demişler.eskiler kuşak bağlarmış annem patiska kumaş almıştım bağladım karnımı iyice dedi bni doğurduktn snra sadece 3 kilo kalmış annemde. Snra kardeşime hamile kalmış ondada bağlamış ama bndeki kadar çok bağlayamamış. 3 kiloda kardeşimden snra kalmış ama bnm annemde sadece göbek var poposu hiç yoktur önden göbüşü var hep der sn çocukta bağlayamadım çok bu göbek kaldı böle büyüdü de büyüdü der. Sezeryan olmazsa bnde düşünüyorum bağlamayı.
Bir çikilata canavarı daha Yalnız değilim yaşasınben gunde iki tane cikolata yiyorum((
ikinmanin biseyi yok. Kabiz olmussun da buyuk tuvaletini yapmaya calisir gibi. Nefesini gucunu iyi ayarlicaksin sanci geldiginde ikin dendiginde harcicaksin hepsi bu. Ben de bilemeim ikinmayi nasil.ikincam diye ebeye bagirdim o dedi buyuk tuvalet diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?