2015 Şubat Anneleri

Canım çok üzüldüm Allah sabrını verir inşallah. Çok iyi baktın sen ona o şimdi Mutlu'dur gittiği yerde. Sen ne olur onunla gecen güzel günleri hatırlayarak an.

merak ettim sizin dogumlar nasil olucak : )
benden daha kolay dogurrusunuz siz ( 3. doguma kolay olur diyolarda : ) )

Canım ıkınma anı geldiğinde çatala çıkarıyorlar mı orada da yoksa yataktayken mi doğum oluyor? Çok merak ediyorum bunu.

Bebegin basi gorununce aldlar masaya beni. Comelerek fln ikndm nasil rahat edersem. Masada ilk ikinmada cikti. Ay yine dogursam

gecmis olsun canim. Ben kacirmisim. Amn dikkat et iyi olun bebisin ve sen

bnide öle çömelterek ıkındırsalar pat die birde düşermiş bebek yere Allah muhafaza ayarını tuttaramazsam fln.

Ben internette araştırıyorum, sezeryandan sonra kullananlarda var.Dikişli yerlere zarar vermiyor demişler.

Canım nette bnde baktım hep korseler var ben öle korse içinde rahat edemem ilk zmnlar kanamada olacak bez koy değiştir vs. işleri o korseyle bana işkence gibi olur o yüzden ben annemden kndine yaptığı için kuşakla bağlamasını isticem : )

Dilerim Rabbimden Ömrün boyunca unutmayacağın çoooook güzel ve rahat bir doğum geçirirsin :)

canım beylikdüzü ve Diyarbakır bize aynı uzaklıkta sayılır.
benım istedıgım basıt bir şey sadece ayağı kapalı olsun istiyorum.
civilde bir çok model var ama sadece o kraftın arabasının parçası olanın ayak kısmı kapalı.

Elimde delil yok ki. Yazılı belge olsa şikayet ederim belki de sözle söylüyor. Demedim kendi uyduruyor da diyebilir şikayet edersem. Yani sözle baskı var hep böyleydi yurt dışına post doktora yapmaya gidiyorum bana diyor ki ders zamanı burda olmalısın. Sözde söylüyor çünkü resmi izinler alınmış oluyor. Yaw çok zor gerçekten. Türkiye'de kimsenin çalışmadığı konuda çalışayım kariyer yapayım diye uğraştım. Bunu başıma getirdiler bazen diyorum başla biryere mi gitsem. Hem yükselmemi hem bilimsel çalışmamı engelliyor bu durum. Sürekli bir streste oluyorum yaw.

Evet haklısın, bakalım hangi doğum şeklini yaşayacağız,ona göre bir çözüm bulunur artık.

video yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.

Hmm demek öyle kanama da olabiliyormuş. Geçmiş olsun tekrar canım. Ne olur dinlen bol bol. Misafirlere de sinir oluyorum gelmesinler artık. Hem çalışıyorsun gem misafir ağırlıyorsun

Kız yazma dedi sen ayrıntıyı verdin canım yaa.

Benim arkadaş 2014 Şubat annesi 4 aile sürekli görüşüyorlar bizde katıldık onlara gayet keyifli oluyor.o yüzden böyle bişeyler söyledim.ama uygun değilse yapacak bişey yok tabi.

selam kızlar ben geldim
kızımı gördüm çok şükür
maşallah kilosu 1743 gram çıktı
doktor ilk kez kesin olarak 1 hafta önde olduğunu ve doumun normal tarihinin 14 şubata kaydığıı söyledi
karnım yumuşamış çok güzel dedi
ayın 25 inde rapor almaya gideceğim o gün çalışmayacaksın raporunu alıp yatacaksın dedi
şimdilik bir sıkıntı yok risk kalmamış karnında çıkmış yukarı ama rapor aldıktan sonra oturmamaya dikkat et dedi
her ne kadar son evreye girsekte aslında annelerin pek umursamayıp en çok tehlikeye girdikleri dönemdesin dedi
rapor aldıktan sonra yatış veriyor
artık kontroller 15 güne düştü
eşimde çıkınca bak birde kars kaşarı istedin onuda yesen çocuk 5 kilo doğacak diyor

video yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.
ben izledim hep var internette arada bir tekrar izliyorum vala çok zevkli :)

Kızlar hangi emzzigi alacagima karar veremedim. Aventin 2li gece parlayan slikon emzikleri var ya da tekli free flow slikon emzigi var. Karar veremiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…