bitter ye, arkasından da yoğurt
Sekerim cikmadi ama seker bagimlisi oldum. Yemesem kotu oluyorumBir çikilata canavarı daha Yalnız değilim yaşasın
şuan o kadar üzgünüm ki ağlamadan duramıyorum. 5 senelik arkadaşım olan tavşanım ölmüş. annem gelmişti onun burada taksit ödemesi vardı evi filan süpürdü dedim anne sen çıkarken bende tavşana yemek vereyim o da birlikte çıkalım bende göreyim dedi birde çıktım ki her zaman bizim sesimizi duyunca merdiven başına gelen oğlum kaskatı olmuş yatıyordu. nasıl üzüldüm anlatamam yemekleri herşeyi vardı dün çıkmadım yanına kayınvalidem verdi diye. keşke çıksaydım kendimi suçluyorum çıkıp görmedim diye. annem götürdü ben hallederim sen görme daha fazla dedi ama nasıl üzüldüm anlatamam onun o halini görünce. bir gün elbet ölecekti ama ne bileyim sanki hiç ölmeyecekmiş geliyordu. bir daha hayvan alıp bakabileceğimi sanmıyorum,bu yüzden eşime ilk aldığında kızmıştım ama geri verdirmedim el kadardı çünkü.çok koydu ya
Ben de ben de.Yemezsem eksik hissediyorum kendimi.Sekerim cikmadi ama seker bagimlisi oldum. Yemesem kotu oluyorum
merak ettim sizin dogumlar nasil olucak : )
benden daha kolay dogurrusunuz siz ( 3. doguma kolay olur diyolarda : ) )
Eminönü ganimetleriiiii.. Devamı geliyorrrr:)
Eki Görüntüle 1338523 Eki Görüntüle 1338524 Eki Görüntüle 1338525
Bebegin basi gorununce aldlar masaya beni. Comelerek fln ikndm nasil rahat edersem. Masada ilk ikinmada cikti. Ay yine dogursam
gecmis olsun canim. Ben kacirmisim. Amn dikkat et iyi olun bebisin ve sen
Ben internette araştırıyorum, sezeryandan sonra kullananlarda var.Dikişli yerlere zarar vermiyor demişler.
Dilerim Rabbimden Ömrün boyunca unutmayacağın çoooook güzel ve rahat bir doğum geçirirsin :)En azından manevi desteğini yanında hissediyorsun canım. Ben dua listesi hazırlıycam çantama koycm ben doğumdayken okursunuz kolay olması için dedim baban okur dedi. Halbuki herkes için demiştim ben. Çok gamsız bende aksine çook irdeleyen ama gamsız gözüken.
canım beylikdüzü ve Diyarbakır bize aynı uzaklıkta sayılır.daha önce söylemişmiydim bilmiorum, beylikdüzünde hello baby var, başka yerde de şubeleri var gerçi, orda bir kat neredeyse tamamen ana kucağı/portbebe/bebekarabası. istediğini ordan alabilirsin gözünle görerek.
canım eni sonu erinmeyecem gelecem senin üni.ye ben konuşacam bölüm başkanıyla. Açık açık şikayet etsene kuzum şu kadını yaa. izindeyken çalıştıracak seni kendisi napacak acaba? off çok sinirlendim, bak benim şekerim fırladı
Evet haklısın, bakalım hangi doğum şeklini yaşayacağız,ona göre bir çözüm bulunur artık.bnide öle çömelterek ıkındırsalar pat die birde düşermiş bebek yere Allah muhafazaayarını tuttaramazsam fln.
Canım nette bnde baktım hep korseler var ben öle korse içinde rahat edemem ilk zmnlar kanamada olacak bez koy değiştir vs. işleri o korseyle bana işkence gibi olur o yüzden ben annemden kndine yaptığı için kuşakla bağlamasını isticem : )
Bu cok guzel bana da fikir oldu...
Bebek makat Geliş pozisyonu almış, eski haline göre ters donmuş, cok tekmeliyor bir de , ondan olabilir dendi, misafir gelmişti perişan ettiler cocuk çoluk onlara sinirlenmiştim cok gerilmişim hepsi üst üste
Gelmiş .
Anneme geçiyorum bir süre iyi olana kdr kalkmadan dinleneceğim..
Valla canım bende hazırlayım valize koycam. Ben doğuma girince giydirsinler kızıma:)Bu cok guzel bana da fikir oldu...
kuzenim işte ilk başlarda ıkınıom sanıyormuş ama aslında yanlardaki demiri tutup kendini kasıp poposunu havaya kaldırttıyormuş d.ru gelmiş demiş ki ebelere bırakın bu bizi dinlemiyor bu doğurmak istemiyor herhalde demiş kuzende yaa nolur yardım edin istemez olurmuyum saatlerdir ölüyorum sancıdan demiş Dr. bunu gaza getirtmiş tekrar ıkınmayı tarif etmişler poponu kaldırma yukarı demişler kaka yapar gibi yap ozmn işte diyor 15 dk sürmedi doğurdum diyorkafası çıktı ya diyor çocuk hemen geldi zaten ve bir anda sancılarım kesildi diyor rahtladım diyor. Çok aşırı terlemiş ve üşümeye başlamış odaya geldiğinde bacaklarını durduramıyorlarmış kasmaktn dizleri birbirinze vuruyormuş sinirler iyice boşalmış. Daha önce ıkınmayı becerse daha erken doğurcakmış ama işte ilk doğumda oluyor böyle şeyler bakalım biz nasıl ıkıncaz nasıl doğurcaz
Benim arkadaş 2014 Şubat annesi 4 aile sürekli görüşüyorlar bizde katıldık onlara gayet keyifli oluyor.o yüzden böyle bişeyler söyledim.ama uygun değilse yapacak bişey yok tabi.Ya ilk zmnlarda bni devlet hast. dr. korkutmuştu değerim yüksek die çoğul gebelik vs. demişti eşiminde ikiz ablaları var die baya bilinçaltına yerleşmiş yani bnm haklısın
Buluşma işine gelince vallahi çalışıyorsunz tmm sözüm yok ama 9 ayda 1 pazarı birbirimize ayıramıcakmıyız burada herşeyimizi paylaşıyorken ben tarabyadayım evet herkes uzakta ama orta bir yerde buluşabiliriz bizimde arabamız yok canım bnde gelirken otobüsle vs. gelcem. Ama yok anacım bu topikteki hatunların buluşma görüşme niyeti yok bahanesi çok bana göre
ben izledim hep var internette arada bir tekrar izliyorum vala çok zevkli :)video yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?