2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar bizde gittik doktora kasinti icin ilac verdi bebis iyi karaciger enzimlerine bakti kan vrtdim bisey cikmadi herzamanki gibi insallah tablet ise yararda kasinmam bu arada benim sezeryan ama en erken 9 subatta alirim bebegi dedi tabi durursa o zamana kadr bebisim cok sinirli baksana nasil asmis suratini dedi sonra benimki tepiklemeye baslayinca hem sinirli hem yaramaz olcak bu dedi doktor ciktiktan sonra hastaneden esimede dert oomus kizima niye ole dediki diyo dedim acim ya ondan sinirlidir bebek:KK48:

Kız yazma dedi sen ayrıntıyı verdin canım yaa.
korkutcak bişi mi var yazdığımda :KK23:yanlış bişi mi yazdım anlamadım şimdi...
ozmn bir daha hiç bişi yazmıyım ben buraya. Çünkü herkesin hassasiyetini algılamakta zorlanıyorum ben.

Benim arkadaş 2014 Şubat annesi 4 aile sürekli görüşüyorlar bizde katıldık onlara gayet keyifli oluyor.o yüzden böyle bişeyler söyledim.ama uygun değilse yapacak bişey yok tabi.
Bende isterdim öle olabilmeyi ama dediğin gibi canım yapacak bişi yok.

video yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.
Ben izlemiştim suda doğum. Bide keşkesiz normal doğum yapan diye bi video vardı kadın bulabilirsem link koyarım. Çok motive oluyo şnsan. Bütün sancı sırası vs.var. Direk anneye veriyolar bebeği kucağında temizliyorlar vs. Çok hoş bi doğum.

Dün araba çarpıyordu bana Allah korudu.Hem de bana yeşil yanıyordu tam karşıya geçiyordum, pislik herifin teki vııın diye geçmez mi önümden, Ne geldiyse ağzıma saydım.Bir de arabayı durdurdu benim laf ettiğimi görünce.Hala el kol yapıyor , sonra karnımı gördü,bastı gitti ş.refsiz.Ben artık sokağa çıkmaya korkuyorum, insanlar yürürken bile çarpa çarpa yürüyorlar aklım çıkıyor,elim hep göbeğimde.
gecmiş olsun canım Allah korumus seni de bebişini de..ben de dün bi lisenin cıkısına denk geldim valla aramızdaki ögretmenlerin haline üzüldüm Allah yardımcıları olsun dedim..etraflarına bakmadan yürüyolar saçma sapan hareketler konusmalar..yolumu değiştirmek zorunda kaldım carpacak içlerinden biri diye..

Link koyamıyorum ama ekran resmi aldım bu şekilde yazınca çıkıyor. @esoba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 80
Kimsenin onun benim üzerimdeki baskıdan haberi yok ki. Bölüm başkanlığına raporu verdîm başkan geçmiş olsun diyor bu bir hastalık mı yaw. Allah tamamına erdirsin inşallah hocam dedim. Aslında benim amirim o. Adam dikkat et kendine dedi. Bilse başındakinin sözle bana görev verdiğini. Neyse sonuçta okulda herkes beni mutlu mutlu bebişimi bekliyorum sanıyor. Stresimi bilen yok.
nasıl katlanıyorsun o kadına ya ben senin yerinde olsam üstlerimi geçtim çoktan bimer'e şikayet etmiştim. Geçen tahlil yaptırmak için izin istedim vermediler rapor aldım sağlık ocağından aradan zaman geçiyor o raporun parasını maaşımdan keseceklerini söylüyorlar yeak yaa bende onu size yedirecek göz var mı hemen sizi sgk'ya şikayet ederim dedim....bunların gözlerini korkutmadan olmuyo canım....

Bebek makat Geliş pozisyonu almış, eski haline göre ters donmuş, cok tekmeliyor bir de , ondan olabilir dendi, misafir gelmişti perişan ettiler cocuk çoluk onlara sinirlenmiştim cok gerilmişim hepsi üst üste
Gelmiş .
Anneme geçiyorum bir süre iyi olana kdr kalkmadan dinleneceğim..
Benim bebiste makat pazisyonunda cok zorluyor beni de dr zor bir pozisyon sancin olabilir dedi ve oluyor da duzrnsiz old. Önensemiyorum.
Bolca dinlen hic yorma kendini...

Vallahi dikişinin sayısını bilmiyorum çok mu azmıydı ama öle aşırı yatmadı hemen ayaklandı, normal yaşamıma döndüm diyordu kısa sürede.

ablamın çok dikişi olmuştu içten dıştan 40 dikişi vardı ne oturuyordu ne kalkabiliyordu
onun catısıda dardı o yüzden sordum

gecmiş olsun canım Allah korumus seni de bebişini de..ben de dün bi lisenin cıkısına denk geldim valla aramızdaki ögretmenlerin haline üzüldüm Allah yardımcıları olsun dedim..etraflarına bakmadan yürüyolar saçma sapan hareketler konusmalar..yolumu değiştirmek zorunda kaldım carpacak içlerinden biri diye..
Teşekkürler canımcım, valla gerçekten öyle öğretmen arkadaşlarımıza ben de ayrı bir şekilde üzülüyorum.Çok zor işleri Allah yardımcıları olsun.İnsanlar her yerde dikkatsiz ve ayı gibi affedersin.Bir de suçluymuşsun gibi bakmaları yok mu , deliriyorum.Ben de yanımda birisi yokken gerekmedikçe çıkmayacağım dışarı.Çünkü gerçekten korkuyorum.

video yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.
Valla ben izledim bir kaç tane hem de.Ben de başıma neler geleceğini tam olarak görmek için izledim.

ben gunde iki tane cikolata yiyorum :KK43:((

ikinmanin biseyi yok. Kabiz olmussun da buyuk tuvaletini yapmaya calisir gibi. Nefesini gucunu iyi ayarlicaksin sanci geldiginde ikin dendiginde harcicaksin hepsi bu. Ben de bilemeim ikinmayi nasil.ikincam diye ebeye bagirdim o dedi buyuk tuvalet diye

Ye tabii canım. Çikolata yiyen annelerin bebişleri de mutlu oluyormuş.

Bebek makat Geliş pozisyonu almış, eski haline göre ters donmuş, cok tekmeliyor bir de , ondan olabilir dendi, misafir gelmişti perişan ettiler cocuk çoluk onlara sinirlenmiştim cok gerilmişim hepsi üst üste
Gelmiş .
Anneme geçiyorum bir süre iyi olana kdr kalkmadan dinleneceğim..
anne evi iyi gelecektir eminim cok geçmiş olsun canım dıkkat et kendine

biliyorum o kokuyu yatak odamız bir yıl kokmuştu ne yaptıyam geçmemişti
kıyafetlere gecer mi kokusu
hurcamı koysam doğumdan sonra yerleştirsem
son ana kdr yerlestirme istersen dolaba kıyafetleri..bi de ben bebişin odasının camını açıp kapısını kapattım iyice gitsin diye kokusu azaldı ama gecmedi 20 gündür zaten ben dogumdan 2 ay sonra falan geleceğim için ist e heralde o zamana kdr geçer diye düşünüyorum

Back
X