2015 Şubat Anneleri

Nako nun ninni bebe diye bir yünü var haftalardır istediğim renk gelmedi yaw. Bebişe bir Yelek öreyim dedim o renkleri stokta yok diyor hep. Nereden alabilirim ki başka?

İyi hatırlattın canım kızıma yün alacaktım atkı örüyorum bitmek üzereydi.Ben tuhafiyeciden alıyorum canım hem başka şeyler de görmüş oluyorum çok severim ben çarşı pazar işlerini :KK9: Allah'tan İstanbulda filan oturmuyoruz alışverişkolik olurdum sanırım indirim festivallerini filan görüyorum haberlerde içimmm gidiyor resmen :D

O gün gitsieydi sohbetine yanıma geç gelseydi de bn trafik vr bilseydim ama böyle demeseydi. Bende bilinçli bi insanım ama kul hakkı mümin kalbi herşeyden önce gelir. Düşünemiyo demekki. İnşaAllah hayırlı kolay doğum yapar ve çabucak toparlanırım
canım gönlün kırılmasın isterim ama kayınvaliden de söylese annen de söylese kınanacak şeyler :( bence sen ve eşinle artık bir aile olduğunuzu kavrayıp aileleri ve söylediklerini evinizin dışında bırakmalısınız bazen ailemi savunucam diye küçük aileni kırabilirsin. hata hatadır...

Slm kizlar bizde gittik doktora kasinti icin ilac verdi bebis iyi karaciger enzimlerine bakti kan vrtdim bisey cikmadi herzamanki gibi insallah tablet ise yararda kasinmam bu arada benim sezeryan ama en erken 9 subatta alirim bebegi dedi tabi durursa o zamana kadr bebisim cok sinirli baksana nasil asmis suratini dedi sonra benimki tepiklemeye baslayinca hem sinirli hem yaramaz olcak bu dedi doktor ciktiktan sonra hastaneden esimede dert oomus kizima niye ole dediki diyo dedim acim ya ondan sinirlidir bebek:KK48:
Valla banada 9 şubat geç gibi geldi. Birde kızlar genelde erken gelir derler ya. Ben kızımı 38. Haftada doğurmuştum. Benim doktorda kız bebekleri 38 haftada, erkekleri 39-40 gibi alıyoruz demiş arkadaşıma.

Eki Görüntüle 1338304 Alt sağdaki canım portbebe özelliği arkadaşımın air olup olmadığını bilmiyorum canım ama port bebe olmadığı için vazgeçtik güle güle kullanın canım
Tam kapalı bi hale gelmiyor sağ alttaki gibi ama yatıyor. Eğer port bebe buysa. Sağol inşallah mutlulukla kullanırız

Valla banada 9 şubat geç gibi geldi. Birde kızlar genelde erken gelir derler ya. Ben kızımı 38. Haftada doğurmuştum. Benim doktorda kız bebekleri 38 haftada, erkekleri 39-40 gibi alıyoruz demiş arkadaşıma.
Banada gec geldi bakalim bebeknkendi gelir zaten o almazsa:KK48:

Walla bende bazen kaçırıyorum dün tulumba yedim bi tane pazarda bir dilim kek ama napiyim gözüm kalıyor bazen bide hissediyorum bünyemin tatlı istdeğini. Bence vücut ta şeker istiyor bazen

Evet istiyor gerçekten. Hem baktık bir gün şekerli tükettik ertesi gün dikkat ederiz.

Ben izlemiştim suda doğum. Bide keşkesiz normal doğum yapan diye bi video vardı kadın bulabilirsem link koyarım. Çok motive oluyo şnsan. Bütün sancı sırası vs.var. Direk anneye veriyolar bebeği kucağında temizliyorlar vs. Çok hoş bi doğum.
Benden başka herkes izlemiş valla.
Yok canım kalsın ben izlemiyim
Ben Şu arabada doğum yapanı izlediğimde bile garip olmuştum.

Gecmis olsun donunce yazarsin... buyuk ihtimal dogum sancisi degildir bu aralar butur sancilar hissedebiliriz...

Sonunda geldim, bebeğim iyi hamd olsun. 2.080 kilocuk olmuş :) nst de çok sancım çıkmadı, ama ağrılarım var doktora söyledim normal olduğunu söyledi, 35. haftaya kadar ilaçlara devam sonra ne zaman gelmek istiyorsa gelsin dedi doktor.

Canım resmi bi şikayet değil de yardım çağrısı gibi anlatabilirsin derdini bence. Bi dillendir bakalım belki vicdanli biri çıkar da gayri resmi de olsa kollar seni.
benim eşim unide öğrenciyken hakaret ettiği için hocasıni dilekceyle şikayet etti iki de tanık gösterdi mecburen kınama cezası verdiler adama, tertemiz sicilide bozulmuş oldu.
Haksızlık karşısında susma canım,lütfen

Doktora hocam biliyor belki yeri gelince diğerleriyle de konuşur. Bana daha çok çalışıp doçentlik sınavına girmemi söylüyor. Onda da konumla alakalı olmayan jüri geldi zaten. Off bir kez daga deniycem işte. Bir de bu kadının yalı da büyük yani onu çağırıp bu kıza neden böyle davranıyorsun diyecek kimse yok. Bana dayan birkaç yıla emekli olur diyolar. Elimde beni tehdit ettiğine veya sözle görev verdiğine dair delil yok. Madem görev veriyorsunuz yazılı verin de diyemiyorum. Statüsünü kullanıyor.

Sonunda geldim, bebeğim iyi hamd olsun. 2.080 kilocuk olmuş :) nst de çok sancım çıkmadı, ama ağrılarım var doktora söyledim normal olduğunu söyledi, 35. haftaya kadar ilaçlara devam sonra ne zaman gelmek istiyorsa gelsin dedi doktor.
gözün aydın canım bebişine de masallah :)

korkutcak bişi mi var yazdığımda :KK23:yanlış bişi mi yazdım anlamadım şimdi...
ozmn bir daha hiç bişi yazmıyım ben buraya. Çünkü herkesin hassasiyetini algılamakta zorlanıyorum ben.

Bende isterdim öle olabilmeyi ama dediğin gibi canım yapacak bişi yok.
Alıngan tavşan bir şey yokmuş yazdığında korkacak gerçekten
Kim yazma dedi. Ben orasını görmedim.
Bende bazen birilerine alınıyorum sonra geçiyor.ruh halime göre

Back
X