2015 Şubat Anneleri

Ya kızlar ben bir şeyi çok kafama takıyorum.Şimdi bizim üst kat ve alt kat komşularımız çok gürültü yapıyorlar.Yani üst katta 2 3 yaşlarında bir çocuk var , o da doğal olarak zıplıyor koşuyor.Alt kat komşularımız ise yatak odamızın tam altında onların genç çocuğu var, sigara çok içiyor ve her sigara içmeye çıktığında balkon kapıları çok sesli kapanıp açılıyor.Şimdi biz eşimle defalarca iki aileyi de özellikle alt komşuyu uyardık.Çünkü çocuk bu koşar zıplar ama alt komşunun oğlu sürekli sabaha karşı da , gece yarısı da, sabah da habire o kapıyı açıp kapıyor.Biz eşimle defalarca uykumuzdan zıpladık, apartmanın zaten ses konusunda izolasyonu hiç yok.Şimdi bebik de bizimle uyuyacak ya inşallah, benim korkum şu; ya o da uyuyamazsa, uykusundan korkuyla sıçrarsa?Çünkü insanlara laf anlatamıyoruz, en son çare kaldı o da kavga etmek , belediyeye şikayet etmek.Sizce oğlum da uyuyamaz mı?Yoksa duymaz mı bile?

o beş çocuk doğuran kadınların gıdıp ellerını ayaklarını öpmek ıstıyorum.
Benim anneannem de babaannem de 5 er tane doğurmuş. Şimdi annemin de onların da kıymetini daha iyi anlıyorum. Dediğin gibi elleri ayakları öpülmeli defalarca hem de. Hele onların yaşam şartlarıyla bizimkileri kıyaslayınca...

Son düzenleme:
Kızlar dünden beri fena midem bulanıyor bir de kaç afedersiniz ishal olmuşum ne oldu bana yahu ? uyurken çok üstünü açıyosun dedi eşim örtüyomuş o ama o zaman mı üşüttüm ben acaba. hamileliğin ilk aylarındaki gibi sabah bulantıları başladı resmen zaten çok da yorgun hissediyorum. dr a gitsemmi geçermi kendiliğinden. ne yapsam bilemedim.

Yok Yok Küsmemiştir Bence İşi Vardır. En Son Hazırlıklarla Uğraşıyodu @InzaR Dünürrrrr Ses Ver Pleaseeee Bak Herkes Seni Merak Ediyo

hmm anladim kusmemistir ya. Alinganiz hepimiz.
Benim küsesim var birilerine cok fena. Derdim izin degil de bakicinin gidisi. Bugun esim geldi izin alip oglanla evdeler. Ben cikarken bin surat. Sanki suc islemisim
kaç gun sonra gelecek bakıcı?? eğer 32 ni doldurup çalışabilir raporu almadiysan alana kdr rapor al hem oğluna bakarsın hem de 32 den önce iyi gelir..şuan keşke 32 den önceki hafta rapor alıp brz dinlenseydim diyorum

Bu Arada Ben Dün Akşam Yavrumun Eşyalarını Yıkamaya Başladım Uyku Setini ve Battaniyelerini 30 Dk lık Kısa Programlara Attım Salonda Koltukların Üzerine Serdim. Balkona Asmadım Soba,İs Kokusu Sinmesin Mis Gibi Koksunlar Diye

senın ilk doğum normal mi?
ya ne yalan söylıyım bende sezeryan ıstıyorum.
normal doğumdan korkuyorum.
korkuyorum derken rahimle ılgılı yırtılma gıbı bir sorun olur dıye korkuyorum.
Normal doğumdan ben de çok korkuyorum. Sanki yapamıycam doğru ıkınıp bebeği itemicem benim yüzümden bebeğime zarar gelicek diye içim içimi yiyiyor.

Eşini bekle , yaramazlık yapma cimcime.

aldım elime makası koliyi sürükledim salona açsam dedim ama puset sıkışmış kutunun içine çıkarmak için zorlamam lazım
bıraktım bende durduk yere başını ağrıtma otur oturduğun yerde dedim akşamı bekliyorum şimdiiii

Belki nasıl alısirsa öyle gider yani gürültü rahatsız Etmez ama belki de hassas bi bebektir etkilenir bunu önceden bilmek zor heralde canım..zor bi durum ama en güzeli komşuları brz uyarmak sanırım

Normal doğumdan ben de çok korkuyorum. Sanki yapamıycam doğru ıkınıp bebeği itemicem benim yüzümden bebeğime zarar gelicek diye içim içimi yiyiyor.

allah allah yaaa normal doğumdan değilde sezeryandan korkan sadece benmiyim
bende tam tersi sezeryandan korkuyorum

o bulantılar bende 1 haftadır var canım nette araştırdım normal diyor uyku ve yorgunlukda geri geldi

Bizde aldık ama açmadım bende daha valla :)

ben koliyi açtım leş gibi lastik kokusu geldi geri kapattım.
akşam açıp kurup bekleteceğim bir süre
dolap ve beşikte de aynısını yapmıştım beşiğin kokusu çıktı dolabın hala hafif boya kokusu var arabayıda kurarım koku gidince kapatırım yine

Merhaba kızlar
ben geldım ..işlerim çok bı an önce toparlamaya calışıyorum ama hiç bişr şeye tam yetişemıyorum
artık yıl başından sonra cok gelmek ıstemıyorum araba kullanmak zor gelecek sankı
dışardan bağlansamda ortamda olmayınca evden keyıflı calışamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…