2015 Şubat Anneleri

bişey soracam size ?????????
şimdi biz kaçıncı aydayız :KK53: ben ne zaman 9. aydayım diyecem millete artık ay filan söylemiyorum ocak sonu gibi olur kısmetse diyorum :eek:

Inzar a noldu niye küstü.
Ben de küscem ama derdimi yaZdigim msji goren olmadi. Diger msjlarimi gordunuz de.

Inzar a noldu niye kustü.
Ben de küscem ama derdimi yaZdigim msji goren olmadi. Dige msjlatimi gordunuz de.
forumun muhtarı olarak kısaca özet geceyım.
pirelideve yazmışki olumsuz doğum hıkayelerını yazmayın ben etkılenıyorum.
peşinden de inzar bır doğum doğum hıkayesı yazmış ama olumsuz degıl
sonra litchi de yazmış kız yazmayın demıs sen peşinden ayrıntı vermıssin.
o da küstü yazdığım hıkayede bır sey yok. o zaman ben buraya bır sey yazmıyım herkes alınıyor dıye
sonra litchi özür diledi ama inzarı goremedık bır daha.
bence o küsmez işi çıkmıştır gezmededir.
senin dert dedıgın şu izine ayrılmak ıstemıyorum evde duramam,iznimi sonrasına ekliyim dedıgın mı?

o canını sıkan şeylerı arayıp pat pat söylüyor ama benım o kadar cok canımı sıkan şey varkı ben hayatta arayıp söyleyemem.

İşte bencil olmasından kaynaklanıyor sorun zaten.Sen de bir kulağından girsin dedikleri diğerinden çıksın salla gitsin.
şimdi biz kaçıncı aydayız :KK53: ben ne zaman 9. aydayım diyecem millete artık ay filan söylemiyorum ocak sonu gibi olur kısmetse diyorum :eek:
36. haftadan sonra diyeceğiz diye biliyorum , bende ocak sonu diyorum hep :) Hafta söylüyordum önce kimse anlamıyor kaç aylık diye soruyorlar hep.Şu an 8 aylık diyorum.36. 37. haftalarda 9 demeye başlarım.

ben,
aşağıdaki sorulara
ne kadar kaldı = 1 ay
ne zaman doğacak= ocakta
kaçıncı aydasın = 8
bu şekilde cevap veriyorum.

ilacı var kenacort diye ama onu sürme, kortizonlu olduğu için hamilelere önerilmiyor. acısı uyuşana kadar günde 2-3 defa tuz bas parmağınla da tut orada. acısı geçince öyle bekle, kısa sürede geçiyo.
bir aft uzmanı olarak yardımcı olmak istedim...

kenacort kullanamam zaten ama protefix var onu hamilelerde kullanabiliyor onlarda fayda etmiyor karadut şurubu almıştım o biraz hafifletti. bağışıklık sistemim zayıfladı hamileliğimin ilk haftalarından beri geçmiyor bir türlü

şimdi gördüm litchi ile aralarında konuşulanı. bence kızılacak bir durum yokmuş ama neden kızdı ki acaba. hepimiz zaten duygu patlaması yaşıyoruz ufak tefek şeyleri kafaya takmayalım,gelir geri gelir,
bence kusmedi ya kusulecek bi muhabbet de olmadi zaten..girmemiştir ya da girip az takilmis çıkmıştır. .

sen 8 i bitirmişsin zaten 9. ayın içindeyim de gitsin ben bile 8 aylık diyorum soranlara
haftamı söyleyince anlamıyorlar

ben yine iki gündür aşırı duygusalım.
gece bir posta ağladım sabah da kendımı tuttum işe gelirlen yolda ağlayacaktım.
bir şey buluyorum mutlaka sebep olmasa da.
çok yorgunum ve halsizim. hep böyle kalacakmışım gıbı geliyor. ıkı adım yuruyorum nefes nefese kalıyorum.
acaba doğumdan sonra enerjim gerı gelecek mı?
ben bır zamanlar enerjiktim yaa.

ah canım aynıyım ben de hislerini çok iyi anlıyorum. sebepsiz ağlamalar.. enerji zaten sıfırın altında. olumlu düşünüyorum herşey çok güzel evet bebeğim olacak inşallah bir sorunu da yok felan ama bu duygu durumu düşünce ile alakalı değil. o kadar yorgun hissediyorum ki diyorum bebek olunca da böyle olursam nasıl bakarım o yavruya :( ama eminim doğumdan sonra o enerji geri gelecek hem de misliyle. yoksa dünya üzerindeki tüm kadınlar per perişan olurdu doğumdan sonra dimi? insan kendi soruyo kendi cevaplıyo ama yine de bu düşüncelerden kurtulamıyo :) lohusa sendromu felan olmasak bari doğumdan sonra :/

forumun muhtarı olarak kısaca özet geceyım.
pirelideve yazmışki olumsuz doğum hıkayelerını yazmayın ben etkılenıyorum.
peşinden de inzar bır doğum doğum hıkayesı yazmış ama olumsuz degıl
sonra litchi de yazmış kız yazmayın demıs sen peşinden ayrıntı vermıssin.
o da küstü yazdığım hıkayede bır sey yok. o zaman ben buraya bır sey yazmıyım herkes alınıyor dıye
sonra litchi özür diledi ama inzarı goremedık bır daha.
bence o küsmez işi çıkmıştır gezmededir.
senin dert dedıgın şu izine ayrılmak ıstemıyorum evde duramam,iznimi sonrasına ekliyim dedıgın mı?
hmm anladim kusmemistir ya. Alinganiz hepimiz.
Benim küsesim var birilerine cok fena. Derdim izin degil de bakicinin gidisi. Bugun esim geldi izin alip oglanla evdeler. Ben cikarken bin surat. Sanki suc islemisim

Kizlar 29 haftalık hamileyim ve çalışan biriyim uykusuzluk gözlerimi açamıyorum yorgunluk da cabası. sizde de varmı böyle durumlar

2014-12-17 13.37.29.webp 2014-12-17 13.38.16.webp

sizlere göstermeyi unutmuşum ben :D buda benim kapı süsüm ve lohusa tacım.

Back
X