- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
hahah ne diyorki direk zehirler mi diyor : )))))
yoo şeker kilo yapar diyor : ))) gerçi karatay ekmek yemeyin diyor da neyse orasını karıştırmadım ben : ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah ne diyorki direk zehirler mi diyor : )))))
Allaha emanet canim benim en axindan son bir ay kala baslarsan elin ayagin karismaz kafands rahat olurBen bebiş sağlıkla gelsin inşallah diyorum canım. Rahatlık değil tam olarak. Korkuyorum yaw.
Tostu neyle yapıcaz?yoo şeker kilo yapar diyor : ))) gerçi karatay ekmek yemeyin diyor da neyse orasını karıştırmadım ben : ))
ben 33+0 da oldum muayene ama vajinal değil karındanKızlar ya 29 aralıkta doktora gidicem. 32 + da olmuş olucam vajinadan muayene yapar mı hani açılma var mı diye falan ne zaman bakmaya başlıyo biliyo musuunuz
@InzaR gelmedımı hıc.
forumun muhtarı olarak kısaca özet geceyım.Inzar a noldu niye kustü.
Ben de küscem ama derdimi yaZdigim msji goren olmadi. Dige msjlatimi gordunuz de.
o canını sıkan şeylerı arayıp pat pat söylüyor ama benım o kadar cok canımı sıkan şey varkı ben hayatta arayıp söyleyemem.
36. haftadan sonra diyeceğiz diye biliyorum , bende ocak sonu diyorum hep :) Hafta söylüyordum önce kimse anlamıyor kaç aylık diye soruyorlar hep.Şu an 8 aylık diyorum.36. 37. haftalarda 9 demeye başlarım.bişey soracam size ?????????
şimdi biz kaçıncı aydayızben ne zaman 9. aydayım diyecem millete artık ay filan söylemiyorum ocak sonu gibi olur kısmetse diyorum
![]()
ben,bişey soracam size ?????????
şimdi biz kaçıncı aydayızben ne zaman 9. aydayım diyecem millete artık ay filan söylemiyorum ocak sonu gibi olur kısmetse diyorum
![]()
ilacı var kenacort diye ama onu sürme, kortizonlu olduğu için hamilelere önerilmiyor. acısı uyuşana kadar günde 2-3 defa tuz bas parmağınla da tut orada. acısı geçince öyle bekle, kısa sürede geçiyo.
bir aft uzmanı olarak yardımcı olmak istedim...
bence kusmedi ya kusulecek bi muhabbet de olmadi zaten..girmemiştir ya da girip az takilmis çıkmıştır. .şimdi gördüm litchi ile aralarında konuşulanı. bence kızılacak bir durum yokmuş ama neden kızdı ki acaba. hepimiz zaten duygu patlaması yaşıyoruz ufak tefek şeyleri kafaya takmayalım,gelir geri gelir,
bişey soracam size ?????????
![]()
ben yine iki gündür aşırı duygusalım.
gece bir posta ağladım sabah da kendımı tuttum işe gelirlen yolda ağlayacaktım.
bir şey buluyorum mutlaka sebep olmasa da.
çok yorgunum ve halsizim. hep böyle kalacakmışım gıbı geliyor. ıkı adım yuruyorum nefes nefese kalıyorum.
acaba doğumdan sonra enerjim gerı gelecek mı?
ben bır zamanlar enerjiktim yaa.
hmm anladim kusmemistir ya. Alinganiz hepimiz.forumun muhtarı olarak kısaca özet geceyım.
pirelideve yazmışki olumsuz doğum hıkayelerını yazmayın ben etkılenıyorum.
peşinden de inzar bır doğum doğum hıkayesı yazmış ama olumsuz degıl
sonra litchi de yazmış kız yazmayın demıs sen peşinden ayrıntı vermıssin.
o da küstü yazdığım hıkayede bır sey yok. o zaman ben buraya bır sey yazmıyım herkes alınıyor dıye
sonra litchi özür diledi ama inzarı goremedık bır daha.
bence o küsmez işi çıkmıştır gezmededir.
senin dert dedıgın şu izine ayrılmak ıstemıyorum evde duramam,iznimi sonrasına ekliyim dedıgın mı?
Geçmiş olsun hayatım bi kontrole gitsen in rahat eder