2015 Şubat Anneleri

sabah ne güzel enerjiktim, şimdi yine uykum geldi çöktüm canımda çikolata istiyor hıhhhh

hava soguk cikamayiz ki. Ogle uykusu falan. Gigsume bsey oturmus sanki fena daraldim

yaw dışarda gezmiceksin ki okula gider gibi çıkıcaksın heryer avm dolu zaten. hem sinemaya falan gidersiniz oglunla. bence başkasını arama hiç ne güzel ümreye gitmiş bakıcı da. başkasını da evine çağırma rahat rahat gününüzü geçirirsiniz.

raporda sekiz haftalık süre yazıyor ya o sekiz haftalık süre geçince hala bebiş doğmamışsa o raporu da uzatmak gerekiyormuş. Dr bana öyle söyyledi.

Yok dodex te sadece b12 var ben de vuruldum önceden. Bizim pıhtılaşma genlerimiz seninle aynı. Folik asite de devam ediyorum ben bak o da B vitamini b9.
folik asit baya ictim de yine mi icsem ki

daha sinema icin fln kucuk oglum. Aslinda sen de haklisin. Her acidan istedigim gibi olsun istiyorum. Dr cumartesi gel calisabilir raporu vereyim dedi. Off

eşime de özelle ssk yı birlikte kullanın demişler. birlikte kullanılabiliyor mu ki?

kışın bende sadece kış sebzelerini tüketirim. ama gel gör ki hamile kaldım kalalı burger king'in müdavimi oldum annemlere gidince yemeden eve gelemiyorum çekiyor beni ye beni ye diye ,bende yiyorum nabayım

ben de geçen arbys diye biryerde yedim kendimi zor tutuyorum tekrar gitmemek için.

Eşimi ütüsüz gömlek pantolonla gönderirmişim işe bebeğinkileri ütülemekten :)

baktınız bebiş rahatsız oluyor sıçrıyor uyarırsınız yine dikkat etmezlerse şikayet edersiniz. benim de aklımda kapı zili var. kapı zilini susturma şansımız var mı ki?
Kapı zilini koli bantlayınca sesi azalıyormuş, biz deneyeceğiz bakalım.Hani sesin çıktığı kısım var ya orayı bantlayacağız bakalım , imternette araştırmıştım öyle bir çözüm bulmuşlar deneyelim dedik bizde.

bence mide bulantısı ve ishal biraradaysa mutlaka doktora git canım. yediğin bişeyde dokunmuş olabilir üşütmüş de olabilirsin

canım üzülme boşyere, işi vardır ondan girmiyordur.
sen kötü bişey demedin ki zaten ki öyle bile olsa bi tek sana küserdi komplemize küsmezdi

Egosunu tatmin ediyor herhalde. En kısa zamanda elinden kurtulursun umarım bu süreçte Allah sana sabır versin

folik asit baya ictim de yine mi icsem ki

daha sinema icin fln kucuk oglum. Aslinda sen de haklisin. Her acidan istedigim gibi olsun istiyorum. Dr cumartesi gel calisabilir raporu vereyim dedi. Off

folik asiti sürekli kullanmamı söylediler bana. b12 yi sürekkli vurulmuştum o değer yüksek olduğu için tekrar iğne vermediler. bence kv de olsa eve gelip birisi çocuğuna bakmasın. zaten bebiş doğunca gelicekler. boşver okulu yaw. ev bunaltmaz bak güzel süsler hazırlarız birlikte. aspirinin keçeden kelebeklerinden yapmayı düşünüyorum ben. senin avatar resmindeki elbiseden öreriz bebişlere. hem oğlun da uzun bir süre annesiyle zaman geçirir bebiş gelince onunla bu kadar cok ilgilenemeyebilirsin.

Eşimi ütüsüz gömlek pantolonla gönderirmişim işe bebeğinkileri ütülemekten :)

hahaaa,, benimki kendi yapar zorda kalırsa ama çok yavaş yapıyor bi pantolonu anca 1 saatte ütüler , ben dayanamam o kadar zaman uğraşmasına batar o bana o yüzden hiç yaptırmam , severim ben ütüyü gerçi çok şükür

hımmm

baktınız bebiş rahatsız oluyor sıçrıyor uyarırsınız yine dikkat etmezlerse şikayet edersiniz. benim de aklımda kapı zili var. kapı zilini susturma şansımız var mı ki?
zil kutusunu açıp kablo bağlantısını çıkarıyorsun canım böylelikle çalmıyor.

SEN RAPORLU iken işe gıtmeye devam edeceksen ve bu gunlerın doğum sonrasına eklenmeyecek se ..37.kadar çalışsaydın keşke

canım stres olmamak muhatap olmamak adına 37 ye kadar uzatmadım. Çünkü psikolojik olarak çok etkiliyor geriliyorum üzülüyorum stres yapıyorum falan. İşle ilgili çalışıyorum ama mesela sınavları evde okuycam. odevleri evde kontrol edicem. bir iki sınav olacak o zaman okula gidip öğrencilerin başlarında durucam. bugun sabahtan beri ödevlerle uğraşıyorum mesela. ama evdeyim yani.

kızlar bebeğin hıçkırığı ne kadar sürer karnımda bişeyler oluyo :)

kıyamam ya nasıl bir sabır var sende Allah kolaylık versin

eskiden her gün çikolata yerdim. eşim çikolata canavarı derdi bana. yurt dışından gelirken ne istersin diye sorardı millet parfüm krem ister ben çikolata derdim. Şimdi siz yazdıkça bile canım çekmiyor. Kırk yılın başı aklıma geliyor. şeker ölçümünden sonra hele iyice bir yemez oldum. evde %80 kakaolu bitter çikolata var. normalde bitter pek tercih etmem bir de kakao oranı arttıkça acı olur ama onu eritip kayısıları onunla kaplamayı düşünüyorum. canımın tek istediği o şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…