Guzel gorunuyor yakusmus :) mutlu gunde giy ins. ic gosteriyor mu ekru kismi pijamasi yani.Yanlis urun geldi canim foto koyayim buda hosuma gitti aslinda ama digerini istemistimbana gelen bu hemdn giydim
oranın patatesini çok seviyorum ben de :)ben de geçen arbys diye biryerde yedim kendimi zor tutuyorum tekrar gitmemek için.
bnm bazen brz uzun sürüyor sinirim bozuluyor 10 dk falan sürdüğü olmuştukızlar bebeğin hıçkırığı ne kadar sürer karnımda bişeyler oluyo :)
Ay canım maşallah bebeğine olur mu hiç haftasına göre bayağı bi iyi, benimkide 30+3'tü sanırım 1.546 gramdı niye sanırım dedin dersen 31+1 diye yazdı doktorum :) hatta bende senin gibi düşük zannettim Konuştuğum doktora sordum maşallah çok iyi Gelişimi falan dedi.Oyl
öylemi diyosun.ne bileyim burada bakinca benimki pek bir minik gibi geldi bana :)
fast food,hamburger,patates ve margarin kısmı tamamda pizza olmadan olmaz. çok sevıyorum ve yıyorum maalesef.karataya göre tostta zararlıdır, ben ne canım isterse yerim ama kurallarım vardır beslenmede fast food hiç yemem, dışardan ne hamburger ne pizza ne kızartma almam canım isterse evde kendim yaparım , kışın domatestir salatalıktır yemem margarin yemem, herşeyin fazlası zarar diye düşünenlerdenim , çevremde sağlıklı beslendiğim düşünülür hep
ikinciler kolay oluyor sanırım. valla hem calısıp hem çocuk doğurmak zor onu bılıyorum.Benim anneannem de babaannem de 5 er tane doğurmuş. Şimdi annemin de onların da kıymetini daha iyi anlıyorum. Dediğin gibi elleri ayakları öpülmeli defalarca hem de. Hele onların yaşam şartlarıyla bizimkileri kıyaslayınca...
vaktı geldıyse gelır bebek merak etme ıtersın . itemezsen onlar ıterler heralde. ben sadece kesikten korkuyorum aslında.Normal doğumdan ben de çok korkuyorum. Sanki yapamıycam doğru ıkınıp bebeği itemicem benim yüzümden bebeğime zarar gelicek diye içim içimi yiyiyor.
benimki 20-30 dk sürüyor don don don sol kasıkta bir hareket canımı acıtıyor bi süre sonra sinirlerimi bozuyorbnm bazen brz uzun sürüyor sinirim bozuluyor 10 dk falan sürdüğü olmuştu
meraklı sende rahat dur. bende olsam denerdim açmayı. koliyi kes makasla falanaldım elime makası koliyi sürükledim salona açsam dedim ama puset sıkışmış kutunun içine çıkarmak için zorlamam lazım
bıraktım bende durduk yere başını ağrıtma otur oturduğun yerde dedim akşamı bekliyorum şimdiiii
Sagol canim ekru gibi gorunmus ama pembe ici gostermiyor degistircem irtibata gectim siteyle tavsiye edrim şık bir takımGuzel gorunuyor yakusmus :) mutlu gunde giy ins. ic gosteriyor mu ekru kismi pijamasi yani.
15/20 dk sürdü durmadı ya kalp atımı gibi oluyo garipbnm bazen brz uzun sürüyor sinirim bozuluyor 10 dk falan sürdüğü olmuştu
20 yaşımdayım canım :) 1 ay önce 19 dum amaPirelideve sen kaç yaşındasın merak ettim :)
anlıyorum seni. gerçekten uzaktan calısınca sankı bir şeyden haberın olmuyormuş gıbı geliyor. ben telefonları da yonlendırıcem cebıme. yoksa bızımkıler tele bakmayınca delırıyorlar.Merhaba kızlar
ben geldım ..işlerim çok bı an önce toparlamaya calışıyorum ama hiç bişr şeye tam yetişemıyorum
artık yıl başından sonra cok gelmek ıstemıyorum araba kullanmak zor gelecek sankı
dışardan bağlansamda ortamda olmayınca evden keyıflı calışamıyorum
Çanta canım benimki. Ama büyük. Normalde koca koca çantalar kullanırım zatenYani bavul mu yoksa canta mı. Emzirme yastığı ni da koyarsam ancak bavul alır beni
Yanlis urun geldi canim foto koyayim buda hosuma gitti aslinda ama digerini istemistimbana gelen bu hemdn giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?