2015 Şubat Anneleri

Oyl

öylemi diyosun.ne bileyim burada bakinca benimki pek bir minik gibi geldi bana :)
Ay canım maşallah bebeğine olur mu hiç haftasına göre bayağı bi iyi, benimkide 30+3'tü sanırım 1.546 gramdı niye sanırım dedin dersen 31+1 diye yazdı doktorum :) hatta bende senin gibi düşük zannettim Konuştuğum doktora sordum maşallah çok iyi Gelişimi falan dedi.

fast food,hamburger,patates ve margarin kısmı tamamda pizza olmadan olmaz. çok sevıyorum ve yıyorum maalesef.

ikinciler kolay oluyor sanırım. valla hem calısıp hem çocuk doğurmak zor onu bılıyorum.
evde daha mı kolay oluyor bılemıyorum.
şimdi dışarda ısım vardı gıttım geldım. sırıksıklam oldum yoruldum aşırı derecede ama mecburum işte.

Bu arada herkese selam, gecem kabus gibi geçti hiç yatamadım sağa döndüm sağ tarafım Kasıldı sola döndüm sol tarafım. Demekki gittikçe büyümüş ki artık yatamaz olduğuma göre

Normal doğumdan ben de çok korkuyorum. Sanki yapamıycam doğru ıkınıp bebeği itemicem benim yüzümden bebeğime zarar gelicek diye içim içimi yiyiyor.
vaktı geldıyse gelır bebek merak etme ıtersın . itemezsen onlar ıterler heralde. ben sadece kesikten korkuyorum aslında.
o kadar cok onu kafaya taktımkı o sırada kesın kendımı sıkıp şoka gırebılırım.
her Allahın kulu en kolay tarafının onlar olduğunu soylesede taktım kafaya bır kere.

meraklı sende rahat dur. bende olsam denerdim açmayı. koliyi kes makasla falan

O kadar alıntı yapmıştım gitmis hepsi iyi mi hic basa da saramam simdik kusuruma bakmayin

Ders cıkısı esimin yanina geliyorum isyerlerimiz yakın onun cıkısını bekliyorum birlikte çıkıyoruz aracı o kullansin diye. Akıllı unutmus bana demeyi disarda isi varmis geldim odaya yok oda arkadasi büyük bir abimiz bir saattir onunla oturuyorum iyi mi icim sıkıldı ya muhabbet de biyerde tıkaniyo rahat da takılamiyorum bilsem arabada uyurdum bari

mattika sendeki bu çalışma askı nerden kuzum hazir bahanen de var otur evinde misler gibi kullan iznini. Su senin bahsettigin parayls heyet raporu veren dr duruyor mu hala ya duruyorsa bi isim cisim ver bize:)

@InzaR nirdesiin kız dön yuvaya
cimcimesultan güle güle kulanın inşallah arabanızı hayırlı olsun
S Sond kuzum bugün dalgalı denizmis senin ruh halin de arada olur oyle de ne takiyon kvyi ki sen ana ogul aranizda halledersiniz siz deyip siyrilsaydin aradan bosver millet aglma duvarı arıyor biz kime aglancaz
Litchi sen bu rapor isini sanki normal saglik raporu gibi yansitmissin kadina o hem yasi hem sosyal konumu geregi bihaber oldugu icin bunu insiyatif ya da keyif sayıyor olabilir. Bunun yasal hakkin oldugunu olasi bir tehlike durumunda bebege sana zarar gelmesi gibi bundan isyerinin amirinin sorumlu olacagini bisekilde hissetrmelisin. Calisamiycam kısmınıı naif gecisle degil yasal olarak calısmam katiyen yasak hayati bir tedbir seklinde anltmayi dene ezdrme kendini gerci unv ortami gicik oluyor ama olsun sindrmesin aklınca cadı seni

anlıyorum seni. gerçekten uzaktan calısınca sankı bir şeyden haberın olmuyormuş gıbı geliyor. ben telefonları da yonlendırıcem cebıme. yoksa bızımkıler tele bakmayınca delırıyorlar.
bir de seni engellemıs site galiba. burda siteyi birbirine kattık sonra kazen geldı açıklama yaptı.
ayrıca geçen giyimkent ssk ya gıtmıstım orda şu rapor işini sordum.
bana işçi çalıştırmana gerek yok dedıler. raporunu alıp, doğumdan sonra hastane evrakları ıle birlikte bağlı bulunduğun ssk ya gıdıp paranı alabılırsın dedıler. prim borcu olmamak koşuluyla.

Geçenlerde anneye süt yapan bır bıtkısel damladan bahsetmıstım hatırlarsanız face den Msj yollayıp numunen talebinde bulunmuştum 2 gun önce bugun sabah geldı sadece kargo ucretı odedım 5 kıta 2 şişe damla gondermısler bebek gazı ve ağız pamukcugu ıcın de bılgılendırıcı forum koymuşlar pakete .. Merak eden varsa mutlaka deneyın derım

Geceligi kargodan gelen kimdi unuttum ama cok guzel cok cici Güle güle kullansin inşallah

canta hazrligini bitirenleri de kutlarim ben hala o asamaya gelemedim

Kanaması olan arkadaşım ins son durumda sıkıntı yoktur cherish iyiydi en son da sanki birini daha hatrliyorum onun gibi

ya gun boyu aralikli girip okumaya çalışıyorum ama yazma sansim opmuyor sonra da hatlar karsiyor böyle

Yanlis urun geldi canim foto koyayim buda hosuma gitti aslinda ama digerini istemistim bana gelen bu hemdn giydim

Aslında bu da güzelmiş. Ama diğerini daha çok beğendiysen geri gönder. Bi şe sorcam bedeni nasıl aldın. en çok beden büyük küçük gelir diye korkuyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…