2015 Şubat Anneleri

İnşallh dediğin gibi olur canım.

öğlen aile hekimliğine gittim kontrol için çağırmışlardı
bebişin kalp atışını dinledim mutlu oldum
dönüşte arkadaşa uğradım sağolsun donattı masayı tek ben değildim birkaç kişi daha vardı
etli çiğ köftede vardı iki tane yedim ama şimdi içim hiç rahat değil
kurup duruyorum bişey olursa diye ama canım çok çekti
yapmamalıydım böyle bişey diye kızıp duruyorum kendime

vayyy değişik fikir sevdim bunu ama onu eritmek filan şimdi uzun iş oğlan habire alta vuruyor ayakta durunca canım yandı yemeği zor koydum ateşe

bişey olmaz korkma evde yapılmış zaten. dışarıdan olsa insanın içine kurt düşer,

bende o saatleri hiç almadım eve eşim bi tane almış gittim pilini söktüm

Gule gule kullanin,cok begendim..Lohusa tacini nerden aldin acaba,kirmizisini almak isterim ben de:))

sağol canım teşekkür ederim. ama ikisininde nereden alındığını bilmiyorum hediye geldi. ama bu tür taçlar genelde büyük takıcılarda bulunuyor eğer sizin oralarda varsa mutlaka bulursun bu çeşit.

baktınız bebiş rahatsız oluyor sıçrıyor uyarırsınız yine dikkat etmezlerse şikayet edersiniz. benim de aklımda kapı zili var. kapı zilini susturma şansımız var mı ki?
Zili değiştirebilirsiniz canım. Bizimkinin sesi kısılabiliyo.

canım benimde plesanta aşağıda,doktorum hiç öyle bir ihtimalden bahsetmedi,içini ferah tut bence,çocuk dönemiyor galiba öyle bi durumda,en fazla sezeryan olursun ...

bir anahtr ekledik otimatuge bastigimiz yerin yanina. DUgme kapaliysa zil calmiyor aciksa caliyor. Duruma gore acip kapatiyirsun yani. Super rahatlik

dusuklerden sonra yillarca ictim folikasit. Bu hamilelikte de 20 haftayi gecince biraktim. Arada iceyim bari.
Oglene kadar evdeyim zaten. Programim fena degil bu sene. Boyle rahatken calismak istiyorum. Rapor aramasi buyuk dert gercekten dogum sonrasini dusunmem lazim. Eve kimse gelmesin istiyorum ben de hamileligin psikolojisi ile hic cekemem. Sabah kotuydum bebek bile hissetti az hareket etti. Derse gittim geldim yurudum iyi geldi bana. Ccukla her gun cikilmiyor. Dusun dusun bi hos oldum dusunmeyeyim en iyisi olaylar kendi gelissin

canım benimde plesanta aşağıda,doktorum hiç öyle bir ihtimalden bahsetmedi,içini ferah tut bence,çocuk dönemiyor galiba öyle bi durumda,en fazla sezeryan olursun ...
Dönenide var cnm benim.cocuk son haftalarda guzelce donuo:)bide ihtilasma var bende maalesef sorun birdegilki(((

Daha var o zaman canımı sıkmayayım şimdiden

aman onda can sıkacak ne var hiç mi çatala yatmadın ya da hiç mi alttan ultrasonla baktırmadın. ben sillahını yediğim için o çatalda o yüzden çatı matı sıkıntı olmaz bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…