- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
offff çok oldu yemeyeli hamburger resmen kokusu geldi burnuma :)))Kıvrık kıvrık di mibir de yeni bişey çıkarmışlar kırmızı biberli Chedar peynirli soslu ben tavuklusunu yedim mmmm çok lezzetliydi. Kesin mono sodyum glutamat var içinde. Yoksa bu kadar lezzetli bişi olamaz yani.
İnşallh dediğin gibi olur canım.Alışır canım çocuk o sesle büyüyeceği için normal gelir. Biz caddede oturuyorduk ben bekarken yani o evde doğdum büyüdüm gelin çıktım. Cadde ortası olduğu için ve karşımızda hastane olduğu için hep trafik hep ambulans sirenleri vardı. Bize gelen misafir uyuyamazdı ama bizim ruhumuz duymazdı o sesleri. Üst kattakinin torunları at koşturuyodu sanki ama normaldi bize göre. Annemler hiç sıkıntısını yaşamadılar ne bende ne kardeşimde
eskiden her gün çikolata yerdim. eşim çikolata canavarı derdi bana. yurt dışından gelirken ne istersin diye sorardı millet parfüm krem ister ben çikolata derdim. Şimdi siz yazdıkça bile canım çekmiyor. Kırk yılın başı aklıma geliyor. şeker ölçümünden sonra hele iyice bir yemez oldum. evde %80 kakaolu bitter çikolata var. normalde bitter pek tercih etmem bir de kakao oranı arttıkça acı olur ama onu eritip kayısıları onunla kaplamayı düşünüyorum. canımın tek istediği o şimdilik :)
öğlen aile hekimliğine gittim kontrol için çağırmışlardı
bebişin kalp atışını dinledim mutlu oldum
dönüşte arkadaşa uğradım sağolsun donattı masayı tek ben değildim birkaç kişi daha vardı
etli çiğ köftede vardı iki tane yedim ama şimdi içim hiç rahat değil
kurup duruyorum bişey olursa diye ama canım çok çekti
yapmamalıydım böyle bişey diye kızıp duruyorum kendime
bende o saatleri hiç almadım eve eşim bi tane almış gittim pilini söktümbi de ben oyle ritmik seylere cok takıntılıyımdır..saatin tiktakları falan cok rahatsız eder beni..asla uyuyamam..bnm minnoşunda gece yattıgımda hıckıracagı tutuyor kafam oraya takılıyor geçene kdr uyuyamıyorum :)
Gule gule kullanin,cok begendim..Lohusa tacini nerden aldin acaba,kirmizisini almak isterim ben de:))
Zili değiştirebilirsiniz canım. Bizimkinin sesi kısılabiliyo.baktınız bebiş rahatsız oluyor sıçrıyor uyarırsınız yine dikkat etmezlerse şikayet edersiniz. benim de aklımda kapı zili var. kapı zilini susturma şansımız var mı ki?
bizim evde hiç saat yok zaten :) annemlerde kaldıgım zaman ben de odadaki saatin pilini söküyorum yoksa mümkün değil uyuyamam :)))bende o saatleri hiç almadım eve eşim bi tane almış gittim pilini söktüm
vayyy değişik fikir sevdim bunuama onu eritmek filan şimdi uzun iş oğlan habire alta vuruyor ayakta durunca canım yandı yemeği zor koydum ateşe
Çatı muayenesi hangi haftada oluyo ? Çatı nedir ya daha kibar bişi söyleselermiş keşke
Arkadaslar mrb yaa gecen hafta hacettepeye gittim riskli gebelik benimki mecbur hafif lekelenmem oldu plesanta rahime yakin benim maalesef doktor xirekt bebeginin 3/1olme ihtimalinin zaten biluosun dedi ben artik bu iskencryr katlanamiorum her gittigimde bir teshis koyuyo bi daha gittigimde ole bisi yok dio plesantasi rahme yakin olanlarin cocuklari engelli yada oluomu beni bitiruo bu universite hastaneleri
bişey olmaz korkma evde yapılmış zaten. dışarıdan olsa insanın içine kurt düşer,
bizim evde hiç saat yok zaten :) annemlerde kaldıgım zaman ben de odadaki saatin pilini söküyorum yoksa mümkün değil uyuyamam :)))
Daha var o zaman canımı sıkmayayım şimdidenher doktor farklı haftalarda yapıyor erken doğum riskin varsa hemen yapar ama yoksa 38. haftada yapıyorlar sanırım.
benmari diyosun yani :)) pastanelerde de bitter çikolata içinde portakal parcacıgı olur ya ben de onu cok severim :)))Kaynamış suyun üstüne cam kap kutup içine atıvericem çikolataları o kadar
bir anahtr ekledik otimatuge bastigimiz yerin yanina. DUgme kapaliysa zil calmiyor aciksa caliyor. Duruma gore acip kapatiyirsun yani. Super rahatlikKapı zilini koli bantlayınca sesi azalıyormuş, biz deneyeceğiz bakalım.Hani sesin çıktığı kısım var ya orayı bantlayacağız bakalım , imternette araştırmıştım öyle bir çözüm bulmuşlar deneyelim dedik bizde.
dusuklerden sonra yillarca ictim folikasit. Bu hamilelikte de 20 haftayi gecince biraktim. Arada iceyim bari.folik asiti sürekli kullanmamı söylediler bana. b12 yi sürekkli vurulmuştum o değer yüksek olduğu için tekrar iğne vermediler. bence kv de olsa eve gelip birisi çocuğuna bakmasın. zaten bebiş doğunca gelicekler. boşver okulu yaw. ev bunaltmaz bak güzel süsler hazırlarız birlikte. aspirinin keçeden kelebeklerinden yapmayı düşünüyorum ben. senin avatar resmindeki elbiseden öreriz bebişlere. hem oğlun da uzun bir süre annesiyle zaman geçirir bebiş gelince onunla bu kadar cok ilgilenemeyebilirsin.
Dönenide var cnm benim.cocuk son haftalarda guzelce donuo:)bide ihtilasma var bende maalesef sorun birdegilkicanım benimde plesanta aşağıda,doktorum hiç öyle bir ihtimalden bahsetmedi,içini ferah tut bence,çocuk dönemiyor galiba öyle bi durumda,en fazla sezeryan olursun ...
Daha var o zaman canımı sıkmayayım şimdiden
bnmki horlamıyor horlasa işim zordu valla çünkü bnm uyumam için ortamın tam karanlık ve sessiz olması sart :)))Sizin eşleriniz de horlamıyordur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?