Bende Başkasınınkini duyunca çok kötü oluyorum,geriliyorum.
@iremguzum gelse söyler kendimizinki ağlayınca nasıl oluyormuşuz. Ayrıca S serefraz85 ve @mattika da bilirler.
Normalde panik biri degilsen alisiyorsun o aglamalara.zaten bisure sonra aglamalari ile dertlerini anlatiyolar o dili cozuyorsun hersey daha kolay oluyor sakin ve zamaninda davraninca

Ben kullanmadım ama kendi kullandığım iç çamaşırı tarzı dışında giymeyi sevmiyorum o yüzden hasta bezi alırım sanırım. Almayadabilirim çünkü hastanede zaten hasra bezi veriyorlar. Evde lazım olur mu bilmiyorum gece pedi uygun olursa gece pedi koyarım evde de.
Alin yine de hastaneler bu tarz seylerde bire üç bedel yaziyor soygunculuk yapcam diye sana hizmet gibi bol bol ped pamuk steril bez vb getriolar ya hepsinin barkodu var hemen dosyana yapstriolar fazla fazla elinde olmasinda yarar var bence

Bi de ocak annelerinden bazıları nevresim de koymus cantalarina koymak lazım mi
Ozel hastanede gerek yok bence zaten sürekli degsiyorlar
selam kızlar dişim birazcık düzeldi sonunda...
bugün kontrolüm vardı dr da izin verdi yarın diş bölümüne gideceğim hastaneye.
her şey yolunda dedi dr ama bağırsak görüntüsüne tekrar inceleyelim bir dahaki gelişine, geçici bir şey olabilir; dedi. (dilate görünümdeymiş)
2 hafta sonra çağırdı nst ye başlayacakmışım.
kızım da 1900 g 44 cm olmuş
Masallah kuzuna canm
Ay ne korkunç insanlar var ya yazık günah değil mi o kadına bebeğine nasıl böyle vicdanSiz olunur aklim almıyor
Hayir erkek olman insan olmna mani mi bunu anlamiyorum ben alternatif dene ne demek buyur sen emzir diyeceksin böylesine
Ülkemizde gerçekten insanlık diye bişey kalmadı. Allah insanlara böyle eziyet edenlerin cezasını verir inşallah.
Amin canim anladim ki kadinin degeri yeri hep ayni bu ülkede

Bu öyle böyle değil boyamışlar süslemişler fosforlu falan birde ok işareti ile zili işaret etmişler.
Ne kadar biktirdilarsa artik belki cok zor uyuyan hassas bir bebistir
Şikayet etmeyi bi denesin canım. Çünkü yönetmelikte açıkça belirtiyor süt iznini anne istediği saat kullanır diye. İşverenin ya da amirin bu saatlere müdahale etme hakkı yok. Nasıl bu kadar vicdansız oluyor bu insanlar ya.
Tabi son dönem okul idarecileri torpille atandıkları için nasılsa dokunan olmaz diye istedikleri gibi at koşturuyorlar. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, el kadar bebenin hakkını yanlarına koymasın
Bilmiyorum ne yapicak sonrası icin de karsi karşıya gelmk istemiyor anladigim program degsnce yine zorluk yaparlar korkusuna.arastriyordu kendince insallah hallolur

Ne çıtı.
Bunlar çekirdek mi çitliyo içerde
Kemik kiriyolardir belki:)
Varmış öyleleride. İnşallah Bizimkilerde sakin olur.
Aaaaaamiiiiiiinnnnn insallah