Ben birde kusuyordum. Çay içiyorum mesela çayın sıcağından boğazımdaki gırtlak mı yutak mı her ne ise orası yanıyor. Mide suyum oraya kadar çıkıyor çay gidip orda kalıyordubenimde 2 gündür var baya zormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben birde kusuyordum. Çay içiyorum mesela çayın sıcağından boğazımdaki gırtlak mı yutak mı her ne ise orası yanıyor. Mide suyum oraya kadar çıkıyor çay gidip orda kalıyordubenimde 2 gündür var baya zormuş![]()
Ohh söyle de yee. Bende kabak çekirdeği yemiştim aç değildim ama bebek ıcın yedim.Ben aç aç yatıyorum ödevlerle ilgilendim sabahtan beri şimdi de garip ağrılar var. Yattım ben de. Pizza söyliycem sanırım![]()
suan hıckırmaya basladı mesela yine :))) nabız atısı gibi oluyor canım olsa hissedersin hele böyle seylere takıntılıysan..geçene kdr deli olurum ben simdiaynen bende de var tekrarlayan seslere gıcık olma durumu,saat musluk damlaması ifrit olurum uyuyamam yani, benim kız hiç hıçkırmıyor mu acaba ben hissetmiyorum hiç
İlk defa duydum bunu. Önersin valla kullanırım. Eşimde alerjik zaten hapşurmaz tıksırmaz belki
İşte ne olursa olsun mutlaka bir şekilde rahatsızlığı oluyor bebek veya çocukken. Anne olmak ondan kıymetli demek.
Eskiden bilmezdim şimdi büyük rahatsızlığı olan çocukları görünce daha çok etkileniyorum
Diyorum dünyaya getirmek ne kadar zor sonrada gözünden sakındığın çocuğunun hastalığını görüyorsun.
Allahım kimseye yaşatmasın,dermansız dert vermesin.
Ben ağlak,duygusal delinin tekiydim şimdi bin beter oldum.
Allah onları bildiği gibi yapsın nasıl üzüldüm,bu adamları öldürsen katil olmazsın tövbe tövbe ...
Kızlar ben mi çok hassasım ya? Artık gün sonunda belim ağrıyor kendimi eve zor atıyorum okuldan çıkıp doktora gittik bu arada çok şükür Allahıma bir sıkıntı yok sonra yemek yedik eşime çay bile içirmedim restaurantta belim çok ağrıdı ve yoruldumeve geldim ev de merdivenli ya üst kata çıkmaya bile üşeniyorum artık ya. Ayrıca ben daha hiçbişey almadım ama bu gidişle mağaza falanda gezemicem hiç dayanamıyorum. Siz ne kadar dayanıklısınız? Bide 10 kilo almışım. Demekki 20 kilo alsam oturup kalıcam yerimde
Kizlar isten geldigimden beri befes alamiyorum. Saga yattim sola yattim oturdum. Yok olmuyo nefesim daraliyo. Sirtimin arkadinda da bi agri. Hani bogaziniza bi se takilir da agrisi sirta vurur ya ole bi se.. Poff basiniza geldi mi var mi caresi![]()
Toksoplazma riski yüzünden canım. Çiğ etten geçiyor. İçin rahat etmezse birkaç gün sonra toksoplazma testi yaptır kanında. IgM olanını yaptır. Ilk başlarda yaptırdın mı? Igg olanı pozitifse toksoplazma etkilemeyebilir yine de test yaptırmak lazım. Hani bir arkadaş vardı toksoplazma dahil bazı testler yaptırmıştı da Dr u risk görüp amniyosentez istemişti. Sonrasını hatırlarsınız. O yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor. Çip ete bile dokunmamalı. Sebzeler iyice yıkanmalı.
Bende kilo alanlar daha çok yorulur diye düşünüyorum ama burda çok çıtır olanlarda ağrı yaşıyor ben yine onlardan iyiyim.Kızlar ben mi çok hassasım ya? Artık gün sonunda belim ağrıyor kendimi eve zor atıyorum okuldan çıkıp doktora gittik bu arada çok şükür Allahıma bir sıkıntı yok sonra yemek yedik eşime çay bile içirmedim restaurantta belim çok ağrıdı ve yoruldumeve geldim ev de merdivenli ya üst kata çıkmaya bile üşeniyorum artık ya. Ayrıca ben daha hiçbişey almadım ama bu gidişle mağaza falanda gezemicem hiç dayanamıyorum. Siz ne kadar dayanıklısınız? Bide 10 kilo almışım. Demekki 20 kilo alsam oturup kalıcam yerimde
:) İnzarın külotlu çorabını ve Litchi nin Spor ayakkabılarını söyleseydın ona.annemi de uye yapcam buraya gereksiz liste yapanların kulağını ceksin :))
İşte ne olursa olsun mutlaka bir şekilde rahatsızlığı oluyor bebek veya çocukken. Anne olmak ondan kıymetli demek.
Eskiden bilmezdim şimdi büyük rahatsızlığı olan çocukları görünce daha çok etkileniyorum
Diyorum dünyaya getirmek ne kadar zor sonrada gözünden sakındığın çocuğunun hastalığını görüyorsun.
Allahım kimseye yaşatmasın,dermansız dert vermesin.
Ben ağlak,duygusal delinin tekiydim şimdi bin beter oldum.
Ben birde kusuyordum. Çay içiyorum mesela çayın sıcağından boğazımdaki gırtlak mı yutak mı her ne ise orası yanıyor. Mide suyum oraya kadar çıkıyor çay gidip orda kalıyordu
idarecilerle ayni sendikaya gecsin. sendikadan partiden tanidik bulsun. Sikayet etmeli aslinda ama hep program onlarin elinde. Ya da diretsin ne olcak ki idareciler surekli degisiyor bu ara nasilsa.Bu yeni idarecimize cok sinir oldum bugün. Arkadas dogum sonrasi izninden döndü o yokken olan arkadasin programı aynen vermisler üc haftadır degistrtmek icin yırtònıyor kadın. Tum günü full ders olan bigünü varmış süt iznini kullandrmada sorun cikartmis adam. Dersin varken kullanamazsin bos ders araligin oldugu gunler kullan diyomus.programimi ona gore yapin kucucuk bebegim butun gun ac mi kalcak diyomus kadincagiz adam (!) baska alternatifler dene demis ya saka gibi bu kadar vicdansizlik olmazbogasim geldi resmen yasal hakkı ona göre program yapmak zorundasin sonra degscek ogretmenler var diye bekletip magdur ediyo yetmiyo idare edecegine dalga gecer gibi tavir. Rapor hakki da btnisti dogum oncesnden nasil sıkıntılı üzgün
ta nerden esi getrdi cocugu emsin diye bu soğukta pis mikrop yuvasina
![]()
Kızlar ben mi çok hassasım ya? Artık gün sonunda belim ağrıyor kendimi eve zor atıyorum okuldan çıkıp doktora gittik bu arada çok şükür Allahıma bir sıkıntı yok sonra yemek yedik eşime çay bile içirmedim restaurantta belim çok ağrıdı ve yoruldumeve geldim ev de merdivenli ya üst kata çıkmaya bile üşeniyorum artık ya. Ayrıca ben daha hiçbişey almadım ama bu gidişle mağaza falanda gezemicem hiç dayanamıyorum. Siz ne kadar dayanıklısınız? Bide 10 kilo almışım. Demekki 20 kilo alsam oturup kalıcam yerimde
yelek koyalım dediğimde bile çok gereksiz buldu ki bence cok da gereksiz değil :))) külotlu corabı soylesem tepkisini düşünemiyorum:) İnzarın külotlu çorabını ve Litchi nin Spor ayakkabılarını söyleseydın ona.
Allah göstermesin.Bir film vardı çocuğu kolesterol hastasıydı kadın neler yapıyordu iyileştirmek için ufff ne ağlamıştım onu izlerken![]()
ben takintili degilim de ritmik birsey olunca dayanamaz sayarim. Gitgide articak hickiiklar buyudukkce daha cok hissedicez. Oglumda saya saya uyur kalirdim son ay. Ama hickirsinlar cigerleri gelisiyorsuan hıckırmaya basladı mesela yine :))) nabız atısı gibi oluyor canım olsa hissedersin hele böyle seylere takıntılıysan..geçene kdr deli olurum ben simdi
annemi de uye yapcam buraya gereksiz liste yapanların kulağını ceksin :))
Sorayım bakayım bi dahaki gidişimde. İç çamaşırları ı nevresimler yıkarız onunla tuvaleti temizlerim bide.Evdeki herşeyi dezenfekte edebilirsiniz bununla. Teyzem çok kullanırdı ona da kadın doğum Dr u önermiş özellikle sılusyonunu hazırlayıp çantasında taşırdı gittiği yerlerde tuvalete falan girerse onu kullanırdı. Bebiş eşyalarını da onunla dezenfekte edebiliriz ama sığır mikrop da iyi değil yani abartmamak lazım. Annen hemşireyse kesin biliyordur zefiranı.
Kizlar isten geldigimden beri befes alamiyorum. Saga yattim sola yattim oturdum. Yok olmuyo nefesim daraliyo. Sirtimin arkadinda da bi agri. Hani bogaziniza bi se takilir da agrisi sirta vurur ya ole bi se.. Poff basiniza geldi mi var mi caresi![]()
Öyle valla hem zor hem kutsal bir mertebeye gecisi yasiyorsun rabbim evladiyla saglikla imtihan etmesin kimsecikleri
Ben de bütün gün saydim sövdüm adamı gördükçe içimden
Ben de oyleyim artik hic kipirdayasim gelmiyor hatta ama mecbur surunuyorum okulda ogle arasi bahceye bile indiremiyolar beni gel bi hava al diyolar ben otrdugum yerde uyuklma derdindeyim:)
carpinti gibi mi panik atak tarzi bi darlanma mi? Cik bi temiz havada yurumeyi dene esinle acilirsin belki