- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.035
- 448
bana da oldu bir kaç kere,daha sonra duymadım,sanırım normal.
Evet internette ki kaynaklarda da normal diyor. Ama bana çok komik geliyor her seferinde :) hıçkırığa alıştım da buna alışamadım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da oldu bir kaç kere,daha sonra duymadım,sanırım normal.
Hafif zorlanma nornal. Risk yoksa ve normal dusunuyorsan comelmek en kral hareket. Durduk yere comelinmez en iyisi alaturka. Ama sart degil tabi ki
Normalde alaturka kullananlar doğumda çok daha rahat edicek . Benim gittiğim derslerde bütün ebeler ısrarla eğer varsa kullanın dedi. Bebek daha rahat doğum yoluna giriyormuş.
Gittiğim Pilates dersinde sürekli çömelme hareketi yapıyoruz :)
sağol canım ne güzel atlatmışsın darısı başıma :)
o zaman alaturkaya devam edeyim. evet normal doğum istiyorum :)
üzüldüm okuyunca canm bnm ya cok gzm günlerin olsun inşahh bende hepsını yaşadım. ondan her çeşit doğum yapabılırım. narkozda aldım, sezeryanda,ameliyatta.
her turlu cıhazı denedıler uzerımde. çok pis ağlarım da ayrıca.
bırak üzülsün eşin canım o üzülmesin diye sessiz mi kaldın.
benim eşimde bebek düştükten sonra gördü bebeği beni unuttu. nasıl ağlıyoki kıyamet kopuyor.
normalde aşırı soğukkanlıdır ama çok etkılendı nedense. benden kötü oldu.
geldi mi pizzan? biz yedik yemeğimizi nihayet geldm kendime :))Söyledim bakalım ne zaman gelirse.
yemegi cok yersem oluyor benim. Ayaklarini sicak tut gazsa ciksin. Gecer ins
Kizlar ya bisi sorucam. Sutyenimi cikartinca bluzumun icinde sol gogus ucum disarda duruyo ama sag gogsumun ucu sanki iceri girdi. Oynayinca cikiyo..sizin boyle bir durumunuz var mi, yoksa dra gidicem
Ben bir iki haftadir farkettimHer zaman mi boyle? Genelde uyarilinca gogus ucu cikar. Belki sol gogsun daha hassastir.
Ben mide yanmalarım sayesinde öğrendim hamile kaldığımı. Düşün aylardır nasıl çektim , yeri geldi oturdum ağladım. Çünkü süt , şerbet,rennie,gaviscon falan hiç birşey fayda etmedi.
Ama benimki reflü. Mide suyumu çıkarıyordum sürekli. Doktor lansör verdi. Dünya varmış dedim. Şimdi yanmaya başlayınca içiyorum max yarım saat sonra iyi oluyorum. Sende konuş doktorunla mutlaka faydalı biilaç verir.
Bizim ikiside klozet. Ama benimde evimde merdivenim var canım :) allah allah yengeç gbi yürüyorum bendeo zaman alaturkaya devam edeyim. evet normal doğum istiyorum :)
150 aldım canım diğer beğendiğimde bu gibi ama daha zarif bundanne kadara almıştın şıkmış aslında ....
idarecilerle ayni sendikaya gecsin. sendikadan partiden tanidik bulsun. Sikayet etmeli aslinda ama hep program onlarin elinde. Ya da diretsin ne olcak ki idareciler surekli degisiyor bu ara nasilsa.
En iyisi ucretsiz izin. Ben eylulde ek gidaya tam gecmemis olursak programim da ayarlanmazsa ucretsiz alirim. Bebeye yazik. O stres anneyi bi yilda 10 yil yaslandirir anneye yazik.
Eylulde baslamak istiyorum bizim sene basinda yaparlar programi sonra gelen icin bozmazlar. Ikinci doneme sut izni hakki da olmuyor. Bu acidan eylule baslamak mantikli ama oglum eylul dogumlu sonraki eylule kadar evdeydim, 1 yasina kadar. Haksizlik olur mu ki..
Sorayım bakayım bi dahaki gidişimde. İç çamaşırları ı nevresimler yıkarız onunla tuvaleti temizlerim bide.
inşallah canım sağol,senin aliexpresten yaptığın alışverişlerin,minnak ayakkabılar geldi minasıllar
![]()
Benim kimsemde yok ağlayacak bir saattir ağlıyorum kendi kendime. Ailedekiler ağlayınca dalga geçiyorlar.Annemi aradim, agladim bi guzel. Rahatladim. Dogumdan itibaren anneye aglamak, nazlanmak hep iyi geliyo demek ki. Minikim aglayinca bunu hatirlayip rahatlatmaya calisayim insallah.. Valla cennet annelerin ayaginin altinda..
kadin cocuk emekliyor diye hergun yeri silmis dr kiziyordu fanus gibi yetismis cocuk diye. Yas buyudukce hep hastalik hep alerji oluyor sonra. Engel olunamaz bi alerji yoksa siradan bir bebege bu hijyen zararli. El yikamak baskasinin esyasini kullanmaak opmemek kalabalik ortamlara dikkat etmek yeterli. Fazlasi zarar. 7 yasina kadar yaklasik 100 enfeksiyon gecirmeliymis cocuk yoksa bagisikligi gucsuz olurmus. hastalanmazsa anormal.diyordu bir dr.
Ben aldım kolonya listede yazıyordu