- 20 Nisan 2014
- 1.101
- 517
- 168
Şükürler olsun iyiymiş :) cok saol canm. Düşündüğün için, sen nasılsın
şimdilik iyiyiz şükür ,son aylar baya zorlanıcaz herhalde ağrı vs... ama Allah kazasız kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükürler olsun iyiymiş :) cok saol canm. Düşündüğün için, sen nasılsın
Ya kıZlar ellerimde ve ayaklarımd kabarcıklar çıktı çok kaşınıyo doktra gittim egzama dedi krem verdi var mı böyle bişy yaşayan
hadi ins kizlar dua edin bana:)Dinlen canım,üzülme stres yapma az kaldı artık...
Hastanede var cnm ama pek girmek nasip olmadi bugun ziyaretcilerim geldi :)Netin de olacaksa çok iyi olur zaten. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun canım.
ben de çok oksuruyorm canım sordum doktoruma riskli bi durumun yok o yüzden endiselenme dedi siyah turp bal öksürüğü kesiyor dediler ama bende o da ise yaramadı kendi kendine geçecek heralde
Ya ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?
İyyim canm annemlerde kalıyrm net problemi var fazla giremyrm iki aydır annemde yatyrm belki biliysnzdr üç gğn hastanede yatmştm erken doğum riskyle atlattım çok şükür nidilat diye bi ilaçla haşa içiyrm bebekler de gayet iyi ama ben artık onları taşımakta zorlanyrm gücüm kalmadı artık 33 haftam bitti 33+1 oldum sen nasılsın? Ay ne çok yazmışımkaşıntı problemi yaşayanlar var ,şimdi pek sessiz burası sana yarın ancak cevap verirler,sen nasılsın bu arada seni merak ettik geçen,bebişler nasıl?
Hic soktumu nsteye
ben nst ye girdiğimde 20 dk içinde 10 kere oldu neredeyse o toplanma hissi ama bişey çıkmadı.. Bende bazen peşpeşe çok sık oluyor..hayır ama şikayet üzerine sokuyorlar sanırım. yarın bir daha söyleyeyimde belki sokar bugün sanki fazla oldu bu toplanma hissi.
Toplanma ama dedigim gibi elini falan koydugunda kayboluyosa o kasilma degildir benim nstde yüzu buluo kasilmalarimhayır ama şikayet üzerine sokuyorlar sanırım. yarın bir daha söyleyeyimde belki sokar bugün sanki fazla oldu bu toplanma hissi.
Güvenli yatış yastığı bir de emzirme yastığı konusunda kararsız kaldım ben. Bazıları kullanışlı bazıları da gereksiz diyor. Var mı başka alan?
akıntısı daha fazla ve yoğun gelmeye başlayan varmı veya bilen varmı neden böle oluyor ?
Şimdi başladı oğlum demekki uyuyormuş :) ama arada alta vuran ağrılar beni çok korkuttu şimdi rahatladım cevabınız için teşekkür ederim :)Eger hareketinde ciddi azalma varsa bence bi doktoruna gorun.