2015 Şubat Anneleri

kızlar bu arada dün haberlerde okudum çok üzüldüm , bi anne bebeğini emzirirken uyumuş bebek ölmüş 1 aylıkmış daha , bi arkadaşım sakın yatakta emzirme koltuk al yada koltuklarından birini yatak odasına götür koy demişti , bu emzirirken uyuma olayı olmasın diye

kızlar bu arada dün haberlerde okudum çok üzüldüm , bi anne bebeğini emzirirken uyumuş bebek ölmüş 1 aylıkmış daha , bi arkadaşım sakın yatakta emzirme koltuk al yada koltuklarından birini yatak odasına götür koy demişti , bu emzirirken uyuma olayı olmasın diye
Ayy Allahım çok üzüldüm.Annesi ne durumadır kimbilir Allah sabır versin.Gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir durum.

ay ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem... :KK69:

Eklentiler

• 1394710886.webp
    1394710886.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 80
Ayy Allahım çok üzüldüm.Annesi ne durumadır kimbilir Allah sabır versin.Gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir durum.

anne çok kötü olmuş sinir krizi geçirmiş tedavi altına almışlar , dayanması çok zor Allah sabır versin

bu benim korktugum seylerden biri işte :(

İyyim canm annemlerde kalıyrm net problemi var fazla giremyrm iki aydır annemde yatyrm belki biliysnzdr üç gğn hastanede yatmştm erken doğum riskyle atlattım çok şükür nidilat diye bi ilaçla haşa içiyrm bebekler de gayet iyi ama ben artık onları taşımakta zorlanyrm gücüm kalmadı artık 33 haftam bitti 33+1 oldum sen nasılsın? Ay ne çok yazmışım
Allah yardımcın olsun canm

[QUOTE="CKbeautyandsheer, post: 38403159, member: 149545"Ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem... :KK69:[/QUOTE]
Canim bu sisle oruluyor ama sisin ucun tig gibi kivrik.. cokta kolay yapimi dolgu yapar gibi yapiliyor cok guzelmis gercekten

Ay allah korusun ya ne kdr acı :KK43: yatarak emzirmek çok tehlikeli zaten..bende yıllar önce burda bebeğimi kaybettim bölümünde bi hikaye okumuştum bebeğin eline bi poşet mi verip bırakmış anne ne sonra bebis boğularak ölmüştü çok etkilemiştim hala arada aklıma gelir çok kötü olurum

Son düzenleme:
Back
X