Kizlar doktordan geliyorum niye geldin dedi bulantim kesildi dedim. Deli demistir belki icinden :) ama cok sukur kalbi atiyordu, gecen kontrole gore de tam buyumus. 7+3 olmus. Bilgisayardan gireyim de takvim yapayim kendime. Hazine bulmus gibi sevindim inanin. Ins hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize.
Ah canim ya bugün günümü mahfettim bende boyle. Bulantim kesildi, bas dönmem azaldi, klasik agrilari, göğüs agrilari azaldi hep. Ve çok korkuyorum. Gitsem mi gitmeden mi derken gidip ne diyeceğim diye gitmedim. Gitseydim de senin gibi rahatlasaydim off. Ama senin için çok sevindim canim benim.:) belirtilerin kesilmesiyle alakali ne söyledi doktorun canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar doktordan geliyorum niye geldin dedi bulantim kesildi dedim. Deli demistir belki icinden :) ama cok sukur kalbi atiyordu, gecen kontrole gore de tam buyumus. 7+3 olmus. Bilgisayardan gireyim de takvim yapayim kendime. Hazine bulmus gibi sevindim inanin. Ins hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize.
nabzımı ölçtüm canım 96 falan cıktı.. tansiyonum da normal ..doktoruma da söyledim normal dedi ama rahatsız ediyor beni çok..gün içinde işyerinde bi şekilde kendimi unuttugumdan mıdır nedir olmuyor gibi ama aksamları baya rahatsız ediyor beni..
Her hamilelik ayni olmaz dedi 3 cocugum var birinde bulanti hic yasamadim dedi. Ama benimki vardi bir anda kesildi dedim. Bebek canli hamilelik bu kesin kural yok dedi. Buyumus sekil almis kalbi de nokta gibi yanip sonuyordu.
Ben gitmesem duramazdim. Cok stres yapiyorsan git stres de iyi degil. Ama sakin kalabiliyorsan en iyisi.
Kozlar birde hem folik asit hem vitamin kullanan varmi
Kozlar birde hem folik asit hem vitamin kullanan varmi
Bende bugun tam 7+3 um ve onceki gunlerle kiyaslarsam resmen normale dondum sanki. Canim yemek yemek bile istedi enteresan sekilde. Bulantim da yok bugun demek bu donemde kesilebiliyor sikayetler sevindim gerseyin yolunda olmasina canim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öyle tabi de belde bunu anlat kendine işte. Yarin memlekete gideceğim olmadi pazartesi orda bi gorunurum artik. Büyüdüğünü gordun ne güzel olmuş çok güzel bir duygu yasadigimiz. Annelik dedikleri buymus iste gerçekten hakliymis canim Annecigim simdi anliyorum :)
Aynen pisirmekten bile tiksindigim yemegi canim istedi yedim. Bulantinin kesilmesi icin erken ama 3 gun azalip tekrar baslayabiliyor. Zaten cok bulantili bi hamile degilim.
Cok sukur ins sonu da guzel olur
hem folic asit hem vitamin degil de içinde hem vitaminlerin hem demir çinko kalsiyum selenyum ve folik asitin bulundugu ilacı verdi bana doktorum..
Ben kullanıyorum canım hem folik asit hem multivitamin folik asit bir kaç tane kaldı bitince yeni kutu alma dedi doktor.
Bana ferro sanol verdi bide
Adi neydi bu ilacin
erken öğrenmişsin sen de benım gıbı. bu şekilde geçmiyor zaman cidden.
yoksa normalde adet gecıyor bır ıkı hafta bekliyorsun sonra şüpheleniyorsun test falan derken doğal olarak 6 haftayı gecmıs oluyor.
ben daha adetıme 10 gün vardı başladım ben hamileyım demeye. herkes dalga gectı. 3 gün geçti koştum test yaptırdım deli gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?