2015 Şubat Anneleri

Yarın bu bulantılarla nasıl sınava gireceğim ben ya😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarin sinava girecek bütün arkadaşlara basarilar. Mide problemi, tuvalet problemi yasamayiz inşallah. Rabbim yardimcimiz olsun inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar Günaydın bugün eşim kpss sınavına girecek sınavdan çıkınca da bebegimi gormeye gitcez teyzesiyle :))kız kardesim bende geliyimmi dedi bende gel gör yegnini nasi buyuyo dedim cok heycanliyim en son gittiğimde 7 mm di kalbi atıyordu 2 hafta önce..Bugün 8+4 olduk bakalim neler gorcem kolunu filan gorurmuyumki :))

Kızlar günaydın akşam fenalaştım daha öncede olmuştu. Hiç benim gibi kol ve yüz uyuşması yaşayan var mı? Bugün mr a giricem dua edin bana sonra da bebeğimi görmeye gidicez. İnşallah mr temiz çıkar

Merhaba kızlar. Sizleri okuyunca yazmadan duramadım.Gecen yılımı hatırladım ben de. Gecen yıl bende bu aylarda hamileydim. Bulantılar, kusmalar, sorunlar, iştahasızlık,suyumun cok olması. Her ay başka bir sorunla karşılaştım. Hamileliyimi bitire bilecekmiyim?bebeğimi sağlıklı kucağıma ala bilecekmiyim diye çok endişe ettim. Allahıma çok şükürler olsun ki beni ve bebeğimi korudu. 13 şubat 2014 de bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. İşte o anda tüm gecirdiyim zorluklar aklımdan silindi. Şimdi bebeğim tam 5 aylık. Beşiyinde uyuyo melek gibi. İnşallah sizler de bebeklerinizi sağlıkla kucağınızA alarsanız. Allah her kesin yardımcısı olsun. Allahım olmayanlara nasip etsin bu duyguyu tattırsın. Annelik muhteşem bi şey

Gecmis olsun canim bi sorun yoktur ins. Hamilelik zor bi donem herkeste baska sorun cikabiliyor.

Günaydın geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçların mr, ın bebeğe bi zararı yok demi

Benim ustune yatinca ya da ayni pozisyinda cok kalinca oluyo. Geceleri ustune yattigim kolum uyudmus olarak uyaniyorum. Onceden pek bi sikayetim olmuyodu. Kan fazlalasti falan diye kendi kendime uydurdum :)

Uçağa binmeye doktoru izin veren var mı? Bazılarına izin vermiyor neden acaba. Doktora soramadım ama acil uçağa binmem gerekiyor.ne yapsam acaba?

dün bahsettiğim yakın arkadasım vardı ya
düşük tehlikesi başlamış iç kanama olmuş
o gebeliği başladıktan beri sadece uçağa bindi
tek şüphesi uçaktan
sen bilirsin ama binmesen iyi olur

Doktoru ara sor gidemiyorsan hem x-ray den geçmek gerekmiyor mu oda zararlı geçen adliyeye gittim polise söyledim gecmedim cihazdan

Gunaydin kislar 10. Haftamiza girdik zaman hizla geciyor .

Ben 7. Haftada binmistim. Sanirim dusuk tehlikesi vs. Yoksa bisey olmuyo drlar genelde son aylarda izin vermiyorlar. Hatta son ay rapor disinda yasak oluyo bildigim.

Ggecmis olsun

Yüz uyuşması deilde kol ve bacak uyuşması var bende de ama benim normalde de var ve hiç bişi cıkmıyor. kactır doktora gittim psikolojik benimkisi cok heyecanlı oldugum zamanlarda oluo ee gebelik boyuncada hep heyecanlı olacagıma göree :)

Kızlar çok şükür mr a girmeme gerek kalmadı. Baş ağrısıyla sonuçlandığı için kötü bir şeyden şüphelenmedi doktor bide kısa süreli olduğundan. Auralı migren teşhisi konuldu b6 vitamini verdi sadece. Aylık olarak kontrole gidicem. Bugün bebişi de görücez inşallah. Doktorum da kullan derse kullanıcam b6. Çok teşekkür ederim hepinize paylaşarak rahatlıyoruz destek oluyoruz birbirimize. Seviyorum hepinizi

geçmiş olsun canım.baş ağrın çok şiddetlimi oluyor.birde hamilesin inşallah kolay geçirirsin.bendede hamile olduğumu ögrenmeden 1 hafta önce belimde 2 tane fıtık çıktı tedavi olamıyorum ilk haftalar daha zor geçti her gece bel ağrısıyla uyandım ama çok şükür şimdi daha iyiyim zaten dr da demişti hamilelik bazen iyi bile gelebilir normalden fazla dinlenme olduğu için ağır kaldırılmadığı için.bana iyi geldi gibi inşallah sende iyi olursun

yaniltici olmak istemem ama benim doktorum 37. haftaya kadar yolculugun ve iliskinin sakincali olmadigini soyledi..tbi herkesin hamileligi farkli tasiyabilecegi risk duzeyi farkli doktora sormakta fayda var bende 13. haftamda ucmak zorundayim ins. hic bir sorun olusmadan atlatiriz.

İşte kimi dr izin veriyor kimisi vermiyor. Benim ilki düştü sanmıyorum versin ama soramıyorumda dr numarası yok. Bazı doktorlar ortada sebep yokken bile vermiyor

ozel hastahaneyse hastaneden ulasmaya calis canm bazi hastahanelerde doktorlarin direk odasina baglanip gorusme imkani oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…