Uçağa binmeye doktoru izin veren var mı? Bazılarına izin vermiyor neden acaba. Doktora soramadım ama acil uçağa binmem gerekiyor.ne yapsam acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydın akşam fenalaştım daha öncede olmuştu. Hiç benim gibi kol ve yüz uyuşması yaşayan var mı? Bugün mr a giricem dua edin banasonra da bebeğimi görmeye gidicez. İnşallah mr temiz çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım.baş ağrın çok şiddetlimi oluyor.birde hamilesin inşallah kolay geçirirsin.bendede hamile olduğumu ögrenmeden 1 hafta önce belimde 2 tane fıtık çıktı tedavi olamıyorum ilk haftalar daha zor geçti her gece bel ağrısıyla uyandım ama çok şükür şimdi daha iyiyim zaten dr da demişti hamilelik bazen iyi bile gelebilir normalden fazla dinlenme olduğu için ağır kaldırılmadığı için.bana iyi geldi gibi inşallah sende iyi olursun
Çok geçmiş olsun canim. Sonucu öğrendiğini okudum kotu birşey olmamasına sevindim. Benim de ellerim uyusuyor. Özellikle bulasik yikarken. Sularda soguk degil İlginç.
Kızlar şimdi hastaneden geldim bir kez daha kalp atışlarını duydum kuşumun kolları bacakları oluşmaya başlamış :) çok güzel bişey yeniden testler istedi progestan folidose devam dedi coraspin verdi 32. Haftaya kadar kullanılacak diye çok şeker bi doktorum var ne yemek gerektiğini çok güzel anlattı kabıZlık sorunumu anlattı çok memnun kaldım bebeğimin bi görüntüsünü daha aldım :) Allah bunları yaşamayan annelere tez zamanda yaşatsın bugün kontrole gidecek tüm arkadaşlar iyi haberler gelin inşallah
Kızlar şimdi hastaneden geldim bir kez daha kalp atışlarını duydum kuşumun kolları bacakları oluşmaya başlamış :) çok güzel bişey yeniden testler istedi progestan folidose devam dedi coraspin verdi 32. Haftaya kadar kullanılacak diye çok şeker bi doktorum var ne yemek gerektiğini çok güzel anlattı kabıZlık sorunumu anlattı çok memnun kaldım bebeğimin bi görüntüsünü daha aldım :) Allah bunları yaşamayan annelere tez zamanda yaşatsın bugün kontrole gidecek tüm arkadaşlar iyi haberler gelin inşallah
Evet sorma bunalimdayim resmen allahim cabalarmizi bosa cikartmasin .uc ayi bi atlatalim en kisa surede normale doneriz issallah
selam canım ocak ayında beraber beklemiştik. hatırladın mı beni bilmiyorum ama şimdi bi bakayım dedim güzel haber aldım senden. çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah. bende kullanmıştım pregestan. inşallah güzel şekilde atlatırsın 3 ayını ve tamamını. bizim de az kalıyor artık. hayırlısıyla inşallah hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımıza. görüşmek üzere
Canımm ne güzel haber :) doktorunun iyi olmasına sevindim bende bir türlü alışamadım doktoruma. Bugün bugün eski doktoruma gidicem inşallah herşey yolundadır görürüm bebeciğimi
Bende bu gece bincem canim ama doktor x-ray cihazlarından geçme sakin hamile olduğunu şöyle. Umarim rapor felan istemezler onun için.
Gozun aydin canim. Sanirim dun agrin vardi korkuyodun. Her sey yolundaymis masallah
samsung
Merhaba kızlar. Sizleri okuyunca yazmadan duramadım.Gecen yılımı hatırladım ben de. Gecen yıl bende bu aylarda hamileydim. Bulantılar, kusmalar, sorunlar, iştahasızlık,suyumun cok olması. Her ay başka bir sorunla karşılaştım. Hamileliyimi bitire bilecekmiyim?bebeğimi sağlıklı kucağıma ala bilecekmiyim diye çok endişe ettim. Allahıma çok şükürler olsun ki beni ve bebeğimi korudu. 13 şubat 2014 de bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. İşte o anda tüm gecirdiyim zorluklar aklımdan silindi. Şimdi bebeğim tam 5 aylık. Beşiyinde uyuyo melek gibi. İnşallah sizler de bebeklerinizi sağlıkla kucağınızA alarsanız. Allah her kesin yardımcısı olsun. Allahım olmayanlara nasip etsin bu duyguyu tattırsın. Annelik muhteşem bi şey
24 ünde gideceğim doktora ama zaman geçmiyor yaa nasıl beklicem o kadar..merak ediyorum fasülyem ne alemde,kalbi hala atıyor mu??peeeffffff:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?