Bak sen kayınvalideye.
Hiç alkol katmıyorlar mı? Doğal yani? Bira da öyle mi?Var da viski rakı gibi sonradan eklenmiyor üzümün kendi alkolleşiyor.
Ah keşke o eskinin dilbigisi edebiyati olsa da okunsa zevkle bransimdan soguttular ünlü ünsüz harfi soruyorsun kazık kadar herife onu bile yazamiyorlar. Cümle diye bisey yok zaten yazmaya eriniyorlar kagitlar bos ya da uydurmasyon seyler hep puanlma yapmak zor. Cok kagit oluyor ki bir puan vercek yer bile yok ve ona sıfır yazarsan da soruşturma gecrcek sensin oyle de şahane bi sistem keske hic not olayi olmasa ogretmnde merkezi ölçmee olsa boböyle hem cile cek hem kötü polis ol ogrenci daha seni suçlar üstüne
Eşşek.sıpaları. Saygı sıfır artık.
o kadar çokmu yaziyorum diyorsun hiç dikkat etmemistimBurdan bahsetmedim bdv falan.
Hiç alkol katmıyorlar mı? Doğal yani? Bira da öyle mi?
Ay kız bizim yılbaşı sepetimizde var iki şişe dikem kafaya. sen niyeti bozmuşsun. Nasıl karadenizlisin yav.
Aman kimse duymasın yarın forumu sarhoş görmeyelim.
Nurseli idiz geldi yine aklıma.
Hasta mı?Öyle Kadıncağızın ablası ve kızı rahatsız onlarla uğraşmaktan Bayağı sıkılıyor.
ben suçlayacağım bu kadar sosyal medya, akıllı (!) telefonlar küçücük çocukların ellerinde; böyle oluyor.
gördüm de yazdığını; kardeşim felsefeyle ilgili bir kompozisyon yarışmasına katılmıştı geçen hafta; yollamıştı unutmuştum okumayı şimdi okudum da ne döktürmüş bizim kız :) ortaokulda da şiir yarışmalarında dereceleri vardı. sayısalcı bu arada
umudunu kaybetme
Hasta mı?
Sadece şarap öyle diğerleri hep ekstradan alkol katılıyor. Buradaki alkol ORANI düşük likörker ve rakıda ve viskide yüksek. Alkol ORANI yüksek bişey içince kana karışma süresi daha hızlı oluyor. Şarabın alkol ORANI biradan yüksek ama rakıdan düşük. Bir kadeh şarap kana çok miktarda alkol vermediği için yurt dışında hamilelere serbest. Ama bir kadehin üstünde zararlı.
Sadece şarap öyle diğerleri hep ekstradan alkol katılıyor. Buradaki alkol ORANI düşük likörker ve rakıda ve viskide yüksek. Alkol ORANI yüksek bişey içince kana karışma süresi daha hızlı oluyor. Şarabın alkol ORANI biradan yüksek ama rakıdan düşük. Bir kadeh şarap kana çok miktarda alkol vermediği için yurt dışında hamilelere serbest. Ama bir kadehin üstünde zararlı.
Koyucam canmKızlar doğum çantanıza gögüs pompasını koyacak mısınız?
Bencede yıpratmasın kendini. Burda olmaz.Kardeşin bilim Adam'ı olma yolunda benden söylemesiyalnız çok para kazanamaz ve çok çalışması lazım. Bence siz onu kandırın eczacı olsun iyi biryerde eczane açarsınız sonra gelsin paralar
Sağol bizi aydınlattın.
Bilgi bilgidir.
Adı ne rahatsızlığın. Ben sürekli psikolojik hastalık omuyorum netten ve burdan. çok ilgimi çekiyor. Benim kardeşim epilepsi ve bu beynin çözülmez yapısı çok ilginç geliyor.Evet psikolojik.
yanlış hatırlamıyorsam kırmızı şarabın kan sulandırıcı etkisi de vardı değil mi?
Benim tek içkim çay. Başka bir içecek ilgimi çekmiyor. O da zararlı ama işte seviyoruz.Yine de içmeyinbebiş doğsun sonra bir kadehle kutlarsınız hem şarap kan yapar. Benim bir arkadaşım hemoglobin değerini günde bir avuç üzüm ve bir kadeh kırmızı şarapla yükseltmişti
Adı ne rahatsızlığın. Ben sürekli psikolojik hastalık omuyorum netten ve burdan. çok ilgimi çekiyor. Benim kardeşim epilepsi ve bu beynin çözülmez yapısı çok ilginç geliyor.
Kardeşin bilim Adam'ı olma yolunda benden söylemesiyalnız çok para kazanamaz ve çok çalışması lazım. Bence siz onu kandırın eczacı olsun iyi biryerde eczane açarsınız sonra gelsin paralar
Bencede yıpratmasın kendini. Burda olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?