2015 Şubat Anneleri

ben suçlayacağım bu kadar sosyal medya, akıllı (!) telefonlar küçücük çocukların ellerinde; böyle oluyor.

gördüm de yazdığını; kardeşim felsefeyle ilgili bir kompozisyon yarışmasına katılmıştı geçen hafta; yollamıştı unutmuştum okumayı şimdi okudum da ne döktürmüş bizim kız :) ortaokulda da şiir yarışmalarında dereceleri vardı. sayısalcı bu arada
umudunu kaybetme

Hiç alkol katmıyorlar mı? Doğal yani? Bira da öyle mi?

Sadece şarap öyle diğerleri hep ekstradan alkol katılıyor. Buradaki alkol ORANI düşük likörker ve rakıda ve viskide yüksek. Alkol ORANI yüksek bişey içince kana karışma süresi daha hızlı oluyor. Şarabın alkol ORANI biradan yüksek ama rakıdan düşük. Bir kadeh şarap kana çok miktarda alkol vermediği için yurt dışında hamilelere serbest. Ama bir kadehin üstünde zararlı.

Ay kız bizim yılbaşı sepetimizde var iki şişe dikem kafaya. sen niyeti bozmuşsun. Nasıl karadenizlisin yav.
Aman kimse duymasın yarın forumu sarhoş görmeyelim.
Nurseli idiz geldi yine aklıma.

sonra elbereth niye içti :) hep bebek zeki olsun diye

bir kapak nerede iki şişe nerede kız benim hep dilimde icraatta ayda yılda bir

Kardeşin bilim Adam'ı olma yolunda benden söylemesi yalnız çok para kazanamaz ve çok çalışması lazım. Bence siz onu kandırın eczacı olsun iyi biryerde eczane açarsınız sonra gelsin paralar

Sağol bizi aydınlattın.
Bilgi bilgidir.

yanlış hatırlamıyorsam kırmızı şarabın kan sulandırıcı etkisi de vardı değil mi?

yanlış hatırlamıyorsam kırmızı şarabın kan sulandırıcı etkisi de vardı değil mi?

O alkol yüzünden yani tüm alkollü içkilerin kan sulandırıcı etkisi var. Özellikle kalbinde damar tıkanıklığı olan kişiler her gün düzenli viski içerse damarı bile acıyor ama bu bir tedavi yöntemi değil tabii. Sadece içenlerde araştırmışlar o kadar. Yine de alkollü içkiyi sürekli kullanmak vücuttaki bazı olası Hastalıkların da erken teşhisini geciktirebiliyor. Sürekli uyuşuk olunca insan ağrısını anlayamıyor.

Yine de içmeyin bebiş doğsun sonra bir kadehle kutlarsınız hem şarap kan yapar. Benim bir arkadaşım hemoglobin değerini günde bir avuç üzüm ve bir kadeh kırmızı şarapla yükseltmişti
Benim tek içkim çay. Başka bir içecek ilgimi çekmiyor. O da zararlı ama işte seviyoruz.

Adı ne rahatsızlığın. Ben sürekli psikolojik hastalık omuyorum netten ve burdan. çok ilgimi çekiyor. Benim kardeşim epilepsi ve bu beynin çözülmez yapısı çok ilginç geliyor.

Kızında bipolarlık var ablada da ilerlemiş bir rahatsızlık sesler duyma falan. Sürekli ilaç içmek zorundalar.

Kardeşin bilim Adam'ı olma yolunda benden söylemesi yalnız çok para kazanamaz ve çok çalışması lazım. Bence siz onu kandırın eczacı olsun iyi biryerde eczane açarsınız sonra gelsin paralar

beyin cerrahı olacakmış 2. sınıfta doktor olmaya 3. sınıfta beyin cerrahı olmaya karar verdi. inşallah olabilir
biliyorum canım, benim eşimin mesleğinden dolayı tıkansam da o yolda ilerlemeye çalışıyorum hayat farklı yönlere sürüklüyor galiba beni
ben de lisede tübitak proje yarışmasında derece almıştım; herkes benim biyolog olacağımı düşünüyordu, matematikçi oldum

Bencede yıpratmasın kendini. Burda olmaz.

ilk beyin naklini yapacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…