Evet bizim elti de lityum hapı alıyor.
Bu ara çok iyiyim diyor. Ama konuşmuyor,sürekli yiyor,tepkisiz,belki. İçinde kendini iyi hissediyor ama yazınki hali bundan iyiydi.
yok yok oyle deeme, su fazlaligida yri dert, kimse inanmiyor ikiz olmadigina karnindaykengöbeğin hepsi çocuk. geriniyor iç tarafa ayaklarını dayıyor sırtı ve poposu dışarı. yumurta gibi sivri. her bebek kendince pozisyonda duruyor. zaten kilo aldım bebek benden 30 cm önde.
şeker yok. bebeğin kilosu az suyu ancak sınırda. bazen şeker olsa suyu artardı diyorum da allah korusun
Kızında bipolarlık var ablada da ilerlemiş bir rahatsızlık sesler duyma falan. Sürekli ilaç içmek zorundalar.
Ins cnm olur izinden nezamn gelicekki gidersin kontrole direkİnşallah ya, ben böyle sık sık hasta olduğumu hiç bilmemyok yok kontrol yok doktorum izinde eşim Arıyor habire ama ulaşamıyor ilkim normaldi inşallah Buda normal olur.
evet uzman dr bulamayiz adamlarin yemek yemeye vakdi yokdurDr lar çok meşgul oluyor buraya girmeye zamanı olmaz. Tabii tıp fakültesi mezunu Biyokimya radyologlar veya mikrobiyologları kastetmiyorum onlar da Dr ama benim söylediğim dr lar dahiliye kadın doğum Üroloji kulak burun Boğaz cerrah gibi uzman Dr lar. Onlardan bir tane yoktur
Evet bizim elti de lityum hapı alıyor.
Bu ara çok iyiyim diyor. Ama konuşmuyor,sürekli yiyor,tepkisiz,belki. İçinde kendini iyi hissediyor ama yazınki hali bundan iyiydi.
Cocuga cerceve cizersek ancak mutlu olur. Her istegi olan cocuk doyumsuzluktan mutsuz olur. Benim annem benim her dedigimi yapmis. Simarik mutsuz bir cocuktum. Bir istedigim olmasin yikardim ortaligi. Ama nezaman esim bana kurallar koydu bir duzen sundu ben mutlu oldum. Cunku kurallar guven veriyor. Guven mutluluk. Bir erkek icin degismem diyen cadi kizlardan korkacaksin.çocugun her dediğini yapıyorlar hayır dendiği zaman psikolojisi etkileniyormuş, kısıtlanmaması gerekiyormuş
ee bz psikopat mı yetiştik 5 bişey istediysek 2 si ya olurdu ya olmazdı..şimdi öyle deği her istedikleri oluyor
kural koymak kısıtlamak demek değil
birşeyleri bilinçli istesin doyumsuz olmasın
inş başarabiliriz
bazen çok kafaya takıyorum başaramazsam diye
Uykusuz geceye hosgeldinKasinan kadinda geldi
Aynen ole vallahi cok kotu bubdurum allahbbeterinden saklasinUykusuz geceye hosgeldin
AminnAynen ole vallahi cok kotu bubdurum allahbbeterinden saklasin
Aynı şeyi söyledim ama beni dinleyen olmadı pkaas 31 Aralık'tan önce doğurmayayım falan demeye başladı. Belki Dr ları söylüyodur erken gelir bebiş diye.
Annem diyo bana. Kızlar genelde erken doğar diyor. Ona göre benimki mümkün değil 1 şubatı beklemezmiş.
Birde diyorki kim 9 ay 10 günde doğuruyormuş.
ölçümlerde gelişimi öndeyse tahmini doğum tarihi geriye düşüyor bende öyle olmuştu
eğer dediğim şekildeyse senin ki yakındır
şahsım adına doktorum erken doğum riskim olduğunu daha 30. haftaya girmeden söylemişti hala devam ediyor
ama bana söylediği şubatı göremeyebilirsin yani ocak sonunda doğar
tabi dileğim tam gününü doldurup tosuncuk olması
Dr kaan kocatepenin sayfasından bizzat okudum bu tezi yalanladigini.ama sanırım bazı doktorlar politik davranıp anne babanın duymak istedigi sözleri söylüyor diye düşünüyorum.
Erken dogurucam diyenlerin arasında ben de varım hatta bazıları yazımı okumuş endiselenmis ama sonuçta herkesin yapısı farklıdır benim de yapımdan ve yasadiklarimdan yola çıkarak böyle söylüyorum Cogunuzun ilk doğumu olacak ama benim 3.
Tabii bi de şöyle birşey var yanlış hatirlamiyorsam bebeklerin sadece %10u zamanı da doguyormus erken doğanlar bir tarafı geç doğanlar da var 42. Haftada doğanlar filan öyle de olabilir.
Yaa bu arada sabah mide ilacimi aldın ama neden Midem hala kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?