Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yalnızsın? Neden yatıyorsun?Ve bir pazar yalnızlık, yatmak yatmak hep yatmak![]()
Neden yalnızsın? Neden yatıyorsun?
Kızlar günaydın şimdiye kadar hiç kasılma veya sertleşme yaşamamıştım ama dünden beri karnım taş gibi bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama birgün önce daha netti hareketleri sizce normalmi lütfen aynı durumu yaşayan varmı çok tedirgin oldum
o aci banada oluyor canimBenimde bebişin hareketleri 2 gündür çok narin, benim bide karnımın sertleştiği yere dokunduğumda karnımın o yeri acıyor gibi oluyor bugün,Allah hayırlısıyla bu süreci tamamlamamızı nasip eylesin bize![]()
kiz burda ki millet hep oyle, turkler ve araplar hariç : )))))))Bu hiç yukarı çıkmadıki çok aşağıda zatenilk hastane kontrolünde bir kadına rastlamıştım sadece göbeği vardı kadının allahım şuna bak kessen sadece orayı kadında kilo yok ek gibi duruyor demiştim :) benimkide aynısı oldu
![]()
kiz o nasil oluyor ,evin içinde duraklayark mi geziyorsunAğrıyor daa. Ayağa kalkınca 3 dk ayakta duruyorum sonra adım atıyorum ama normali bu heralde diyorum.
Bu hiç yukarı çıkmadıki çok aşağıda zatenilk hastane kontrolünde bir kadına rastlamıştım sadece göbeği vardı kadının allahım şuna bak kessen sadece orayı kadında kilo yok ek gibi duruyor demiştim :) benimkide aynısı oldu
![]()
o aci banada oluyor canim
sanki orasi morarmisda aciyor gibi bi aci deilmi ?
geecn ay dr asordum normal deid, bende disardan dokununcada aciyor içerde tekmelenincede aciyor , nasil bi karnim kasim varsa artikk
bende gecn aydan beridir var iste dr normal dedi seninkinde oyleidr, hatta ben aciyi tarif etmeye çalisiyordum dr kendi dedi morarmis gibi bi acimi diye :))evet öyle işte daha önce olmamıştı öyle bişey,bide daha dün doktordan geldim,dün olsa sorucam anam iyice psikopata bağladım,dünde ocak annesini duyunca 39+4 olanıçok psikolojim bozuldu,tırsıyorum...
bende gecn aydan beridir var iste dr normal dedi seninkinde oyleidr, hatta ben aciyi tarif etmeye çalisiyordum dr kendi dedi morarmis gibi bi acimi diye :))
ben o anneyi bulamadim daha , ocak annelerinin haberi yok ki bu durumdan
Kizlar moralinizi bozmak istemem ama birde bebegini kaybedenler forumuna girseniz doguma cok az kala bebegini kalp durmasi ,kordon dolanmasi yuzunden kaybeden o kadar cok anne varki ben de cok korkuyorumaman Allah korusun zaten olmasın öyle şeyler ...
Koltukta bir süre oturunca tutuluyorum.ayağa kalkıp adım atamıyorum. Biraz beklemem gerekiyor.kiz o nasil oluyor ,evin içinde duraklayark mi geziyorsun
benim pyjamamr ustumde kahvalti masada bekliyor
basim agriyor kipirdayack halim yok, çocuklarda haliuyi çekdi evin için bisiklet suruyolar iyimi , su uç tekerli olanlardan kazik kadar oldular hala gozeleri kuçuk seylerde : )
Ay bilmiyorum ozaman kafama takmıyayım canım ilk kez hissettim böyle heralde ondan tedirgin oldum , dogum yaklastikca boylemi olacak acabaCanım neden tedirgin oluyorsun ki 35. Haftandasin sonuçta doğumun yaklaşıyor iste?
@maral cım sen paylaşmamıştın biliyorum bu hbri ama bence boşuna araştırıp okuyup canını sıkmabende gecn aydan beridir var iste dr normal dedi seninkinde oyleidr, hatta ben aciyi tarif etmeye çalisiyordum dr kendi dedi morarmis gibi bi acimi diye :))
ben o anneyi bulamadim daha , ocak annelerinin haberi yok ki bu durumdan
kızlar bence zaten bu tür haberleri forumda paylaşmamak en iyisi herkesin son ayı ve psikopatlık zirvede herşeye ağlayasımız takasımız var bide olumsuzlukları paylaşıp can sıkmaya gerek yok bu benim görüşüm katılmayan varsa itşraz edebilir.Kizlar moralinizi bozmak istemem ama birde bebegini kaybedenler forumuna girseniz doguma cok az kala bebegini kalp durmasi ,kordon dolanmasi yuzunden kaybeden o kadar cok anne varki ben de cok korkuyorum
Amin canim sertlesince bi garip hissettim ilk defa oldugu icin heralde ams simdi kahvalti ettim normale dondu hareketleri masallahBenimde bebişin hareketleri 2 gündür çok narin, benim bide karnımın sertleştiği yere dokunduğumda karnımın o yeri acıyor gibi oluyor bugün,Allah hayırlısıyla bu süreci tamamlamamızı nasip eylesin bize![]()
Kizlar moralinizi bozmak istemem ama birde bebegini kaybedenler forumuna girseniz doguma cok az kala bebegini kalp durmasi ,kordon dolanmasi yuzunden kaybeden o kadar cok anne varki ben de cok korkuyorum
Kizlar moralinizi bozmak istemem ama birde bebegini kaybedenler forumuna girseniz doguma cok az kala bebegini kalp durmasi ,kordon dolanmasi yuzunden kaybeden o kadar cok anne varki ben de cok korkuyorum