2015 Şubat Anneleri

Ama bu ne kadar olumsuzluk. Şişşttt kendinize gelin ama neden öyle şeyleri okuyorsunuz.
Beni de darattınız valla
endişe etsenizde içerdedi bebek için yapacak bir şeyiniz yok. Takip edin yeter.
Lütfen okumayın öyle şeyleri,mümkünse paylaşmayın. Durduk.yere hem üzülüyorsunuz hem herkes evhamlanıyor.

Mattika ogretmendin degil mi?32.hafta calisabilir raporu 32+ 0 dami aliniyor illaki.
Evet. Yasal olarak 32 hafta dolduktan sonra calismamis icin rapor lazim. Ben tam 32+0 da aldim. 1-2 gun oynayabilir tabi

Kizlar moralinizi bozmak istemem ama birde bebegini kaybedenler forumuna girseniz doguma cok az kala bebegini kalp durmasi ,kordon dolanmasi yuzunden kaybeden o kadar cok anne varki ben de cok korkuyorum
o bebegini kaybedenler forumu hep ordaydi. Hamile kalamayanlar da var. Cogumuz zaten oralardan gecip geldik. Ne yapalim okusak da okumasak da korksak da basa gelecekse gelir. Dunyada yiyecek ekmegi olan doguyor. Biz olumlu dusunup dua etmekle sorumluyuz bence.
Dua ederken allahim benim derdime care demek yetmezmis ej iyisini en guzelini istemek gerekirmis.
Bn saglikli bir dogum nasip et diyorum. Saglikli mutlu bir ailem olsun diyorum. Hatta cocuklarima saglikli ve hayirli evlat ver bile diyorum. Korkmak yerine en iyisini istemek yakisir bize.

Ama bu ne kadar olumsuzluk. Şişşttt kendinize gelin ama neden öyle şeyleri okuyorsunuz.
Beni de darattınız valla
Lütfen okumayın öyle şeyleri,mümkünse paylaşmayın. Durduk.yere hem üzülüyorsunuz hem herkes evhamlanıyor.
Evet cok dogru soyluyorsunuz en iyisihic okumamak.benim de gecen hamileligim kotu sonuclandigi icin evhamlaniyorum.ama Allahin taktiri neyse o olur.moral bozmamak en guzeli.

Beni de darattınız valla

dedi esoba :KK45::KK45::KK45::KK45:

şii salı günü istanbula kar geliyormuş. bizim bursaya baya yağdı kar dağın yarısına kadar istanbula gelen kar genelde burada da oluyor . dün akşam eşimle gezmeye gittik bir baktım lambaya dışarıda karla karışık attırıyordu o ne soğuk tu bir görsen burnum dondu la :KK53::KK53::KK53:

dedi esoba :KK45::KK45::KK45::KK45:

şii salı günü istanbula kar geliyormuş. bizim bursaya baya yağdı kar dağın yarısına kadar istanbula gelen kar genelde burada da oluyor . dün akşam eşimle gezmeye gittik bir baktım lambaya dışarrıda karla karışık attırıyordu o ne soğuk tu bir görsen burnum dondu la :KK53::KK53::KK53:
Sizin dağınız var. Bizim burda tepecik.bile yok. Zaten karın öyle yerde durmasını geçtim. Bir kez akşam yağarken altında yürüsem yeter..

Sizin dağınız var. Bizim burda tepecik.bile yok. Zaten karın öyle yerde durmasını geçtim. Bir kez akşam yağarken altında yürüsem yeter..

tepecikler sizi :D kız sanki dağ varda kar mı görüyoruz ha geçen sene gene şükür 2 3 gün durdu kar yerde eskiden olsa okullar bile tatil olurdu. ama bu sene umutluyum sırf doğum yapacam ya o derece fazla yağabilir :)
canım karın kokusunu içime çekmek ve birazcık yemek istiyor çok aşerdim o derece :D aslında köye yağıyordur ama köy yolu kapanıyor bizim babam yağınca deden haber vericek dedi. doğurmadan yağsada gidip yesem .

Kızlar dün misafirim vardı. Sabah 8de kalktım temizlik,duş,alışveriş,yemek hazırlıkları vs. Gece 3 te ancak yatağa girebildim ama bugün pertim. Belim kasıklarım çok fena ağrıyor, bırak ayağa kalkmayı yatakta dönemiyorum bile.
Bide vajinamda yanma var bu ne ki şimdi? Öksürüğümde geçmedi offf offfff

tepecikler sizi :D kız sanki dağ varda kar mı görüyoruz ha geçen sene gene şükür 2 3 gün durdu kar yerde eskiden olsa okullar bile tatil olurdu. ama bu sene umutluyum sırf doğum yapacam ya o derece fazla yağabilir :)
canım karın kokusunu içime çekmek ve birazcık yemek istiyor çok aşerdim o derece :D aslında köye yağıyordur ama köy yolu kapanıyor bizim babam yağınca deden haber vericek dedi. doğurmadan yağsada gidip yesem .
Deme kız bende severim. Bizim köyde var kar ama ordan buraya kar gelmez. Yengem gelecek aradı.bir isteğin var mı diye. Kar desem deli.der.

kiz burda ki millet hep oyle, turkler ve araplar hariç : )))))))
arkadan normal giorunuyor hiç aklina gelmez hamile oldugu, onune geçince gpruyorsun kadinin karni burnunda : ))))
Burda öyle :))) aynen araplarda Türkler Hariç. Diğerleri acayip fit sanki hamile değil gibi :))

kocamla kahve içmeye çıktım dışarı
hazırlanmam 35 dk
dışarıda kalma sürem 20 dk
15 dk zarardayım
allahım yaaa adam benden utanıyomudur nedir
yakında kahve fincanını eve alıp getireceksin sırf ben dışarı çıkmayayım diye dedim
gıcık:KK34:

Burda öyle :))) aynen araplarda Türkler Hariç. Diğerleri acayip fit sanki hamile değil gibi :))

benim işyerimdeki terapistler vücudun rus tipinde diyorlardı bana
onlarda arkadan baksan hamile olduğunu anlamazsın ama önde kocaman göbekleri olur onlar gibi oldun diyorlardı
ruslarda hiç çatlak olmazmış birde
bende de yok hiç çatlak
ama ben bitter rus olurum heralde olsam olsam :KK53:

benim işyerimdeki terapistler vücudun rus tipinde diyorlardı bana
onlarda arkadan baksan hamile olduğunu anlamazsın ama önde kocaman göbekleri olur onlar gibi oldun diyorlardı
ruslarda hiç çatlak olmazmış birde
bende de yok hiç çatlak
ama ben bitter rus olurum heralde olsam olsam :KK53:

arkadan benimde belli olmuyor ama öne gelince aman tanrım didim :KK57::KK57: oluyorum :KK8:
ruslara benziyorsa çatlak vs olmaması bende ondanım,esmer değilim beyaz tenliyim süt gibi hemde birde mavi gözlüyüm ama saçlar sarı değil işte çakma rus olabilirmiyim :KK73:

arkadan benimde belli olmuyor ama öne gelince aman tanrım didim :KK57::KK57: oluyorum :KK8:
ruslara benziyorsa çatlak vs olmaması bende ondanım,esmer değilim beyaz tenliyim süt gibi hemde birde mavi gözlüyüm ama saçlar sarı değil işte çakma rus olabilirmiyim :KK73:

olsun ruslarında hepsi sarışın değil onlarda çakma esmer oluyorlar sen rus ol :cool:
ben bildiğin arap :KK53:

@maral cım sen paylaşmamıştın biliyorum bu hbri ama bence boşuna araştırıp okuyup canını sıkma

kızlar bence zaten bu tür haberleri forumda paylaşmamak en iyisi herkesin son ayı ve psikopatlık zirvede herşeye ağlayasımız takasımız var bide olumsuzlukları paylaşıp can sıkmaya gerek yok bu benim görüşüm katılmayan varsa itşraz edebilir.
ocak annelerı ama face grubunda ..burda yok kendısı anladığım kadarıyla..bugun doğum yaptırcaklardı..

Benimde sadece göbekten ibaretim. 4 kg aldım zaten. Alamıyorum arkadaş. Yediklerimi görseniz dünyayı yiyorum ama yok. Gerçi çokta hareketliyim:) bu ara muz yemeye sardım bakalım.
Epidural sezeryan düşünen arkadaşlar varsa bi önerim var. Arkadaşım öyle doğum yaptı, dr doğumdan sonra kafeinli bişeyler tüket demiş. Başağrısı riskini azalttığı için. Nescafe, çay, bitter çikolata gibi. Bende koycam çantama. Çay makinemide götürcem. Sezeryande en az 2 gün yatırırlar heralde.

olsun ruslarında hepsi sarışın değil onlarda çakma esmer oluyorlar sen rus ol :cool:
ben bildiğin arap :KK53:

beni bir keresinde arap kızlarına benzetmişlerdi düşün yani araplar esmer olur ben bildiğin yoğurt gibiyim. hatta lisede millet yoğurt peynir vs diye çağırırdı beni :D nerem arap kızına benziyorsa artık anam trakyalı babam bursalı :D

beni bir keresinde arap kızlarına benzetmişlerdi düşün yani araplar esmer olur ben bildiğin yoğurt gibiyim. hatta lisede millet yoğurt peynir vs diye çağırırdı beni :D nerem arap kızına benziyorsa artık anam trakyalı babam bursalı :D

bende buğday tenliyim saçlarım koyu kahve
küçükken kapkaraydım herkes arap diye alay ederdi çok zoruma giderdi
şimdi milletin bronzlaşmak için çabasını gördükçe şansımı seviyorum :cool:
şimdi eskisi kadar esmer değilim ama tenimi seviyorum :D

Back
X