2015 Şubat Anneleri

Valla ya iyice bezdim ne yatabiliorum ne kalabiliyorum zaten aksamdab beri kasiliyorum ins yarn doktor kotu bisey demez
Sırt üstü yaslandığımda oluyor, sağ sol yana uzanıyorum geçiyor cnm muhakkak biliyorsundur sen de , geçmiyo mu ole yapınca da ?

bnmde kaşıntılar tavan yaptı kızlar bnde bu işte prof olacam gibi Allah hepimize yardım etsin,
gidiyim bakım deli gibi uykum var ama uyuyabilcem mi Allahım hayırlısıyla herkesin 38 haftasını sağlıkla görebilmesini doğrup bebişleri sağlıkla kucağa alabilmemizi nasip etsin.

Allaha emanet olun ii geceler.

hheeehee evet genelde boylu poslu oluyolar : )))
neyimizi begenmiyolarki
benim bi is arkadasim vardi , bekardi gunde 10 kere annesinin evini silip supuruyodu isten arta kalanlarda hep temzilik yapiyordu bende ona sasiyordum : )) onlarda insan hepsi degisik degisik dir : )

burdakiler bizim mutfaga bayiliyolar
onlarin tatlilarini yiyemiyorum ben çok tatli oluyor , bi kuskuslarini biliyorum yemek oalrak onuda koca sevmiyor diye yapmiuyorum yemeklerini çok bilmiyorum

Bu gece uyanik kuşlar az galiba
Önce bacak ağrısı sonra wc gitgelleri derken midem kazındı aclıktan kalktim bişeyler atistiriyom bu saatte iyi mi. Uykum var dalamiyorum ne sinir

Beimd3 midem kaziniyodu uyandigimda bir muz ve koca bardak sutu indirdim mideye zaten yarim yamalak uyuyorum 5 dk kasinip 10.dk yyuyorum :))

Günaydın.
Dışarda fırtına ve değişik bir yağış türü var var ama karanlık çözemedim. Korku filmi gibi.
Ne güzel gidiyordu hava. Kar kar dedim arandım.
Mont bile olmuyor, karı ne yapacaksam

Günaydın.
Dışarda fırtına ve değişik bir yağış türü var var ama karanlık çözemedim. Korku filmi gibi.
Ne güzel gidiyordu hava. Kar kar dedim arandım.
Mont bile olmuyor, karı ne yapacaksam

Günaydınnn,

Ben de annamadım hava nasıl, sesler geliyo aynı şekilde montum olmuyo. Nese bu zamana kadar iyi bile geldi, karsız kışsız..

Bursa'nın meşhur lodoslu bir gününden merhaba. özlemişiz lodosu ne zamandır kendini bu kadar güçlü hissettirmiyordu. alın bize soğuk hava ve kar ben diyorum bu sene doğum olacak ya kar kapıya dayanır hiç yağmayan kar bu sene yağabilir zanımca

Arkadaslar gunaydin benim gibi sulu akintisi artan var mi kokusuz renksoz sanki sadece su gibi dunden beri fazlalasti sanki gobegimde asagiya indi biraz iyice paranoyak oldum daha 33 haftadayim

Arkadaslar gunaydin benim gibi sulu akintisi artan var mi kokusuz renksoz sanki sadece su gibi dunden beri fazlalasti sanki gobegimde asagiya indi biraz iyice paranoyak oldum daha 33 haftadayim

sanırım bu normal. bazen ben de de artıyor bazen azalıyor su gibi renksiz kokusuz. ama amniyon sıvısı sanırım farklı bir kokuda olup rengi de değişik oluyormuş eğer tereddütün varsa bir doktora görün istersen.

bazen doktorların ilaç yazma anlayışına aşırı şaşırıyorum. benimde idrar yolumda bakteri çıkınca ve üstüne kaşıntı eklenince bana yazdığı antibiyotikte plesantadan geçer diye koca koca yazı olmasına rağmen günde 2 defa antibiyotiği almamı söyledi hemde 500 mg+500 mg ben normalde bu kadar kullanmamışımdır ilaç. bırakıverdim sanki birşey beni engelledi o antibiyotikte ,bol su içtim şimdi kaşıntı,yanma vs yok yani idrar yolu enfeksiyonu zararlı ama bu kadar yüksek dozda olması korkuttu beni.

günaydınn güzel anneler. enerjik bir hafta olsun inşallah

dün baya temizlik yaptılar; gerçi annemin de kolu ağrıyor pek bir şey yapamadı ama en azından yönetti eşim yaptı
ben de güya bir yemek yaptım (4 çeşit +tatlı ama olsun) ama iş yapmasam da dolandım peşlerinde; sanki bütün işi ben yaptım zor doğruldum sabah kalçamın aprısından duşa girdim de açıldım biraz sıcak su sağ olsun
şimdi de anneciğim uyuyor, eşimi de göreve yolladım bugün de nöbetçiymiş... ben de fırsat buldum biraz okumaya çalıştım
ama pek yetişemeyeceğim galiba

Yok canım iki sene duramam 6 ayda vermem gerek.

biz beraber verelim benim de 35 kg vermem lazım doğumdan sonra eşim de 1 seneye kadar verirsin sen duramazsın ki, diyor.
ben de eliptik bisiklet alacağım. 4 ayda 44-46 bedenden 38 e onunla düşmüştüm ben, e tabi diyetler de vardı ama bacaklara da streç film sardık mı tamam termal sauna şorttan kat kat etkili

Amaç yorulmamak değil ağır kaldırmamak. Makinadan bir kerede çamaşırları çıkarıp ağır taşımaktansa üç kerede çıkarıp asıp gelmeyi tercih ediyorum.

ben de, hatta dayanamayıp hafta içi evi süpürüyorum diye eşim halıları kaldırdı yerden zorlanmayayım diye; doğuma yakın sereceğiz :)

ben de epilatör kullanıyordum, hatta memlekete gidene kadar da kullanabildim. orada makas gibi kesen başlığını kullandıktan sonra acıdan kullanamadım cımbızlı başlığı malum bölgeye o başlıkla el yordamıyla yapıp eşime kontrol ettiriyorum ben de; üzerinden de cımbızlı başlıkla geçiyorum.
jilet kullandığın için kökler sertleşmiştir şu anda ağdaya gitme bence; bilmiyorum ama yıllarca jilet kullandım ilk ağdalarım acımıştı.

bu arada kremlerden nemlendirici olanı excipial lipo mu hydro mu?

ya evden çıktım hava daha aydinlanmamis bile..her zaman kullandığım yolu kapatmislar bambaşka yollar kullanarak geldim işe..Bu arada gözün aydın S Sond yarın kar var diyorlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…