Valla ya iyice bezdim ne yatabiliorum ne kalabiliyorum zaten aksamdab beri kasiliyorum ins yarn doktor kotu bisey demezGünümüz de aynı baksana :)
Sırt üstü yaslandığımda oluyor, sağ sol yana uzanıyorum geçiyor cnm muhakkak biliyorsundur sen de , geçmiyo mu ole yapınca da ?Valla ya iyice bezdim ne yatabiliorum ne kalabiliyorum zaten aksamdab beri kasiliyorum ins yarn doktor kotu bisey demez
Yok gecmio kendi kendine istediği zamn duzeliyoSırt üstü yaslandığımda oluyor, sağ sol yana uzanıyorum geçiyor cnm muhakkak biliyorsundur sen de , geçmiyo mu ole yapınca da ?
hheeehee evet genelde boylu poslu oluyolar : )))Kız bizim burdaki Araplar bizi beğenmiyor ama, hele temizlik yönündeniki hafta önce okulda biriyle sohbet ettik.. Kadının ağzı açık kaldı temizlik yönünden ama beğenmiyor bizi her gün ev mi süpürülüp silinir diyor. Onlarda İtalya'n gibi eve ayakkabıyla giriyormuş.. Ay bi görsen kapı gibiler hepsi iri iri
Günaydın.
Dışarda fırtına ve değişik bir yağış türü var var ama karanlık çözemedim. Korku filmi gibi.
Ne güzel gidiyordu hava. Kar kar dedim arandım.
Mont bile olmuyor, karı ne yapacaksam
Arkadaslar gunaydin benim gibi sulu akintisi artan var mi kokusuz renksoz sanki sadece su gibi dunden beri fazlalasti sanki gobegimde asagiya indi biraz iyice paranoyak oldum daha 33 haftadayim
Canım aynen işte bnde onu anlamadım yazma ozmn madem yazıyorsun banda böle böle diyorsun korkar insan işte kullanmaya ilçları bnde bazen çok söyleniyorum dayanamıyorum die ama korkuyorum isynkar olmktn bebişime bişi olursa fln die kndi kndime o sağlıkla gelsin doğsun geçecek inş diyorum elimden geldikçe işte sabretmeye bakıyorum 34 kadar iyi sabrettimde inş bundan snra azıtmaz daha fazla kaşıntılar Allah yardımcımız olsun zor cidden, annem diyor bnde senin gibiydim sabretcen kızım geçecek diyordoğurunca biter inş kaşıntılar
Diyet değilde air climler diye bir alet var hamile kalmadan önce alacaktım ramazan tam niyetlenirken hamile kaldım.
Ondan alıcam. Bir ay sonra başlarım hareketlere. Sabırsızım fazlasıyla. Ben 35 kilo aldım az değilki. On kiloda öncekinden kalma. İşim çok yani.
Yok canım iki sene duramam 6 ayda vermem gerek.
Amaç yorulmamak değil ağır kaldırmamak. Makinadan bir kerede çamaşırları çıkarıp ağır taşımaktansa üç kerede çıkarıp asıp gelmeyi tercih ediyorum.
Yaa bende hiç ağda yaptırmadım kndime, yapamıyorum kndi kndime çünkü çekemiyorum düğünden önce çok ısrar ettiler die denedim yarıda bıraktım devam edemedim, bir yere de gidip yaptırmak bana garip geliyor annem bekarken bn gel yapayım ilk göstereyim alış demişti ona bile yaptırmaya utanmıştım. Jiletlede göbektn göremiyorum artık ve hemen uzuyorlar bir anda doğum başlasa uzunsa napcam die düşünüyorum her bnyoda da yapmya eriniyorum zaten göremiyorum görmeden yapıyorum el yordamıyla bnm kafamda bu işte büyük sorun olarak duruyor,
Neyse son ay bir şekilde kat kat idare edicez.Günaydınnn,
Ben de annamadım hava nasıl, sesler geliyoaynı şekilde montum olmuyo. Nese bu zamana kadar iyi bile geldi, karsız kışsız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?