günaydınn güzel anneler. enerjik bir hafta olsun inşallah
dün baya temizlik yaptılar; gerçi annemin de kolu ağrıyor pek bir şey yapamadı ama en azından yönetti eşim yaptı
ben de güya bir yemek yaptım (4 çeşit +tatlı ama olsun) ama iş yapmasam da dolandım peşlerinde; sanki bütün işi ben yaptım zor doğruldum sabah kalçamın aprısından duşa girdim de açıldım biraz sıcak su sağ olsun
şimdi de anneciğim uyuyor, eşimi de göreve yolladım bugün de nöbetçiymiş... ben de fırsat buldum biraz okumaya çalıştım
ama pek yetişemeyeceğim galiba
biz beraber verelim benim de 35 kg vermem lazım doğumdan sonra
eşim de 1 seneye kadar verirsin sen duramazsın ki, diyor.
ben de eliptik bisiklet alacağım. 4 ayda 44-46 bedenden 38 e onunla düşmüştüm ben, e tabi diyetler de vardı ama
bacaklara da streç film sardık mı tamam
termal sauna şorttan kat kat etkili
ben de, hatta dayanamayıp hafta içi evi süpürüyorum diye eşim halıları kaldırdı yerden zorlanmayayım diye; doğuma yakın sereceğiz :)
ben de epilatör kullanıyordum, hatta memlekete gidene kadar da kullanabildim. orada makas gibi kesen başlığını kullandıktan sonra acıdan kullanamadım cımbızlı başlığı malum bölgeye
o başlıkla el yordamıyla yapıp eşime kontrol ettiriyorum ben de; üzerinden de cımbızlı başlıkla geçiyorum.
jilet kullandığın için kökler sertleşmiştir şu anda ağdaya gitme bence; bilmiyorum ama yıllarca jilet kullandım ilk ağdalarım acımıştı.
bu arada kremlerden nemlendirici olanı excipial lipo mu hydro mu?