- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
hahahah : ))))))Eşim suan Google dan Şubat Babaları grubu var mı diye arıyo:)) fesatım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah : ))))))Eşim suan Google dan Şubat Babaları grubu var mı diye arıyo:)) fesatım
Eşimin tarafında iki tane ömerr var malesefe al sana isim omer koy iste :))
him kismet : ))Eşimin tarafında iki tane ömerr var malesef![]()
Yani seninde az kaldı.Yok canım o taç şekli falan hazır satılıyor alıp ütüyle yapıştırıyorsun. Ayrıca bunlarda benim değil, kardeşimin görümcesinin. Diyorum ya sıra benim kızıma gelemedi bi türlü:) süsleri hazır bi ara halledeyim artık:)
sen subat sonunasin yetisebilir, canlari istedimi dakkasinda kanun çiakiryolar valla yukardakilerKızlar dün bişey izledim tv den sağlık bakanindan epidurale devlet desteği gelecekmis.normal doğumu teşvik için. Bize yetişir mi sizce
Haha erkeklerin yapacağı en son iş. Kursunlar bir grup yarım saat geçmeden muhabbet baba işinden çıkar başka yönlere kayar.Eşim suan Google dan Şubat Babaları grubu var mı diye arıyo:)) fesatım
Ben çok güzel kek yaparım pofuduk pofudukçocuklarla kek yaptik bu saatde
biri yumurta kirdi biri akristirdi, insalalh kalibtan çiakrda emekelri bosa gitmez
kalip ta keki beceremiyorum bi turlu ben yaaaaaaa
su annelrin keki meshur olur ya hep, benim cocuklarin oyle bi çocukluk hatriralari olmayack buyuk ihtimalle
Ya benin de sivi bi akintim geldiyaaaa ama gecti. Yorgunluktan mi acaba? Suyum gelmemistir insallah. Doktorum 5ine kadar izinli.Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire...nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..
Nişan kanlı geliyormuş, benimki normal su gibi sapsarı.. Aklıma ne getirdi ya tövbe tövbe gece geceneyi yanlis okudun kiz benmi yanlis soyledim
nisan gibi gelen suyu diyorum
telaslanma ama tedbiride elden birakma , git bi baksinlar , hersey yolundadir umarim ..
Deme öyle ya :)) bizde oğluşumla yapıyoruz geçen gün haşhaşlı revani yapıyordum arkamı döner dönmez mikseri açtı ortalık hamur oldu. :)) yağla kabı hafif unla çıkıyor.çocuklarla kek yaptik bu saatde
biri yumurta kirdi biri akristirdi, insalalh kalibtan çiakrda emekelri bosa gitmez
kalip ta keki beceremiyorum bi turlu ben yaaaaaaa
su annelrin keki meshur olur ya hep, benim cocuklarin oyle bi çocukluk hatriralari olmayack buyuk ihtimalle
Nerde okuduysam mutlaka yinede doktora gözükün yazıyor..Ya benin de sivi bi akintim geldiyaaaa ama gecti. Yorgunluktan mi acaba? Suyum gelmemistir insallah. Doktorum 5ine kadar izinli.
puf noktan ne canim ?Ben çok güzel kek yaparım pofuduk pofuduk
Bu arada bebek hareketleri gün içinde ne kadar oluyor sizin pek hareketli değil gibi arada bi vuruyor iyi diyorum..
Ne kadar pimpirikli oldum ya![]()
iki gundur benimkide pek vurmiyor canim,butun gun hissetmedigim saat dilimi olmazdi ama simdi oyle deil, gunde bi kaç kez anca hissediyorumBu arada bebek hareketleri gün içinde ne kadar oluyor sizin pek hareketli değil gibi arada bi vuruyor iyi diyorum..
Ne kadar pimpirikli oldum ya![]()