geçen gün canan karatay bas bas bağırıyordu şeker yüklemesi yaptırmayın küçükcük bebeklerinize zehir o diye. ben artısını eksisini araştırıp karar vercem.
beni annem biraz korkutuyor kendi doktoruna git deyip duruyor kendi doktorum cok kalabalık randevu alınmıokiilk zaman randevusuz gittimde arada girerim die 4 saat bekledim.. Sabretcem hafta sonunu yaa 4 gün kaldı hepsini sorarım tek tek devlet hastaneleri pek ilgilenmio. hele o dogum hastaneleri kadar iğrenç bi yer görmedim vajinal bakalım dio alet pislikten kararmış bebeğime bakım derken mikrop kapacam cokta kaprisliler azarlıolar adamı falan.
kızlar bana dr kanımda folik asit değeri yüksek çıktığı için (folbiiol kullanıyordum) direk elevit verdi. folbiolu kes dedi. eleviti normalde 3. aydan sonra verıyorlarmış. onda da folik asit varmıs o yeter sana dedi. ama ağzımda sürekli garip bir tat var . hıc yediklerimden zevk almıyorum sürekli sakız çiğnemem gerekiyor. sizde de böyle olan var mı? ne yesem geçmiyor o tat. ayrıca ara ara mide bulantıları baş dönmeleri de var. biraz fazla kaçırınca çıkarıyorum. ilk hamieleliğimde hiç böyle olmamıştım. bunda hiç midem rahat değil. neyse sağlıklı olsunlar da biz çekeriz sorun değil.
Türkiyedeykn bir kere yeni evlendigimde devlet hastanesine gitmistim nerdeyse ayni odada 3 kisiyi muayene ediyorladi daha tövbeler olsun gitmedim
Allah mecbur birakmadikca öyle hastanelere dusurmesin ama Istanbul kosuyolunda medipol vardi ordan memnun kalmistim. Sende doktorundan memnunsan artik hastanenin sartlarinida görmezden gelicen
Canim benim ben simfiden yaptirdim 75 grlik seker yuklemesi 2 hafta once. Zaten insulin direncim vardi aclik sekeri 105 cikiyordu. Ama hamile kalinca 120 ye cikti. Doktor da direk endokrinolojiye yonlendirdi. Endok. Haplarimu kesmisti gebelik var diye. Ilk saat sonundaki degerim 217, 2. Saat sonraki degerim 183 du. Simdi doktorum dusuk degerli bir insilin ignesi verdi. Ayrica dikkatli besleniyorum diyetisyene de gidicem. Ben cok aradtirdim bu seker yuklemesini. Seker genel olarak zararli Canan karatayin dedigi bu ama verilen seker yuklemesindeki kalori 3 dis Baklava kalorisi kadar oldugunu igrendim. Elbetteki seker zararli birsey kola icmekle seker yuklemesi yapmak ayni sey hatta seker yuklemesi o kadar bile zararli degil. Hem ileride bundan katnaklanack hastaliklarin onune gecmek icin ben yaptirdim. Tabi insan once arastirmak istiyor gonlunu ferahlatmak icin
kızlar bana dr kanımda folik asit değeri yüksek çıktığı için (folbiiol kullanıyordum) direk elevit verdi. folbiolu kes dedi. eleviti normalde 3. aydan sonra verıyorlarmış. onda da folik asit varmıs o yeter sana dedi. ama ağzımda sürekli garip bir tat var . hıc yediklerimden zevk almıyorum sürekli sakız çiğnemem gerekiyor. sizde de böyle olan var mı? ne yesem geçmiyor o tat. ayrıca ara ara mide bulantıları baş dönmeleri de var. biraz fazla kaçırınca çıkarıyorum. ilk hamieleliğimde hiç böyle olmamıştım. bunda hiç midem rahat değil. neyse sağlıklı olsunlar da biz çekeriz sorun değil.
Canim benim ben simfiden yaptirdim 75 grlik seker yuklemesi 2 hafta once. Zaten insulin direncim vardi aclik sekeri 105 cikiyordu. Ama hamile kalinca 120 ye cikti. Doktor da direk endokrinolojiye yonlendirdi. Endok. Haplarimu kesmisti gebelik var diye. Ilk saat sonundaki degerim 217, 2. Saat sonraki degerim 183 du. Simdi doktorum dusuk degerli bir insilin ignesi verdi. Ayrica dikkatli besleniyorum diyetisyene de gidicem. Ben cok aradtirdim bu seker yuklemesini. Seker genel olarak zararli Canan karatayin dedigi bu ama verilen seker yuklemesindeki kalori 3 dis Baklava kalorisi kadar oldugunu igrendim. Elbetteki seker zararli birsey kola icmekle seker yuklemesi yapmak ayni sey hatta seker yuklemesi o kadar bile zararli degil. Hem ileride bundan katnaklanack hastaliklarin onune gecmek icin ben yaptirdim. Tabi insan once arastirmak istiyor gonlunu ferahlatmak icin
Arkadaşım insülin direncin varmış sana metformin tarzı bi ilaç vermefiler mi bende şeker yok ama pko var yani olası insülin direnci hastası olabiliyoruz çünkü bu rshatsızlık sdbebiyle ben 1 yıldır kullanıyorum şu an hamileliğimde bile bırakmadım eğer böyle bir sıkıntın varsa sana da vermiş olmaları gerekiyor çünkü ama malesef her kadın doğumcunun bu konuda uzmanlığı yok 😞
canım bendede ınsulın dırencı vr fakat benım doktorumda ılacı kafandan cıkar hıc gerek yok duzenlı beslenmeyle ustesınden gelebılırız dedı ama gercı sonuclarımla bırlıkte bu cumartesı dahada netlesır neyın ne oldugu aclık kan vs
Kızlar selamlar
Kızlar selamlar
Selam :) nasılsın ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hiç iyi değilim ağla ağla yoruldum bittim artık ... Sürekli eşime mualefetim , hep bi atar hep bi sinir. Haklı olduğundan adım kadar eminim ama yok ne susuyorum ne alttan alıyorum. Ne olucak bu böyle bilmiyorum. Psikolojim çok kötü,çok ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar midem çok kötü..yanıyor mu,kaynıyor mu,bulanıyor mu nedir anlamadım ama pek fena..kafam da sersem gibi sanki yumruklamışlar beni =)) hamilelikten diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ama hiiiçççç iyi hissetmiyorum kendimi..
ben hiç iyi değilim ağla ağla yoruldum bittim artık ... Sürekli eşime mualefetim , hep bi atar hep bi sinir. Haklı olduğundan adım kadar eminim ama yok ne susuyorum ne alttan alıyorum. Ne olucak bu böyle bilmiyorum. Psikolojim çok kötü,çok ...
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?