Inşallah emecek annesi ben inanıyorumRabbim emzirmeye de yardım eder inşallah, çok stresli bir işbebek premature olunca daha stresli oluyor insan
Aynen öle canım bide bizimkinin Gelişimi 2 hafta ilerde dedi Dr aslında 37. Haftaya girmiş sayıyo bebekte ağır vücudum sanki taşımıyor gibi hissediyorum iş yerinde doğurmazsam bu hafta iyidir aslında okulların tatiline denk geleydi iyiydi en azından birileri gelirdiBen de ben de inşallah haftaya son. Artıkın işe gelmek iyiden iyiye zorluyor yavv
Ayy bu sorular Reha Muhtar ın sorularından olmuşKorktun mu peki kanama olunca.
Kesik var mı?
Acın var mı,
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canımkızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Aynen öle canım bide bizimkinin Gelişimi 2 hafta ilerde dedi Dr aslında 37. Haftaya girmiş sayıyo bebekte ağır vücudum sanki taşımıyor gibi hissediyorum iş yerinde doğurmazsam bu hafta iyidir aslında okulların tatiline denk geleydi iyiydi en azından birileri gelirdi
Canım sen o kadar değilsin. Ablan var çocuğu olsada elbet o çocuklarına bakacak birini bulur. Ya da babana bakar annen gelir.S Sond arkadaş geçen gün doğum yaptı aklıma sen geldin kız ailesiyle kavgalı yani ailesi ikinci çocuğu istemiyorlar yapma dediler buna onlara neyse artık eşinin aileside ankarada kızında diğer çocuğu 4 Yaşında neyse bunun doğum başlıyo oğlu Kocası kendi gidiyorlar hastaneye kız doğum yapıyo hemşireler yakının yokmu bebeği kim giydircek diyorlar odada diğer kalan kadınların refakatçıları giydiriyo Kocası ve oğlu sabaha kadar hastanede bankta yatıyo sabah kız imza atıp çıkış istiyo eve geliyolar utanmaz ailesi arıyo napıyon diye haberleri yok tabi kızda diyo napayım doğurdum geldim çocuklarıma bakıyom herkes şok oldu biz yemek götürdük kıza kimsesi gelmedi yani şimdi o istemiyo kimseyi Ağladım durdum demekki tek başınada oluyomuş kendimi gördüm kızda :)
Zaman çabuk geçer inşallah hepimizeSen ne güzel doğum 2 hafta sonra yapıcam diyorsun.
Herkes kızıyor ama bende yapmak istiyorum.
Perişanım ve özledim artık görmek istiyorum
Öylede zor sizin de çevrenizde başka kimse yok.
Sizin her şey normal ocak 15 i geçer. Hoş benimde kesin geçer.
Benim eşim büyük ihtinalle zaten yanımda olmaz,telini açmaz, bir işi olur kesin.ondan çok takılmıyorum ona
Bana ds öyle geliyor.Bana hep gece kalkıp gidicekmiz gibi geliyor. Tabii Planlı sezeryan olursa başka.
hoppallaaa bebegi hemsire giyidirmiyormuuu kiiiS Sond arkadaş geçen gün doğum yaptı aklıma sen geldin kız ailesiyle kavgalı yani ailesi ikinci çocuğu istemiyorlar yapma dediler buna onlara neyse artık eşinin aileside ankarada kızında diğer çocuğu 4 Yaşında neyse bunun doğum başlıyo oğlu Kocası kendi gidiyorlar hastaneye kız doğum yapıyo hemşireler yakının yokmu bebeği kim giydircek diyorlar odada diğer kalan kadınların refakatçıları giydiriyo Kocası ve oğlu sabaha kadar hastanede bankta yatıyo sabah kız imza atıp çıkış istiyo eve geliyolar utanmaz ailesi arıyo napıyon diye haberleri yok tabi kızda diyo napayım doğurdum geldim çocuklarıma bakıyom herkes şok oldu biz yemek götürdük kıza kimsesi gelmedi yani şimdi o istemiyo kimseyi Ağladım durdum demekki tek başınada oluyomuş kendimi gördüm kızda :)
Bana hep gece kalkıp gidicekmiz gibi geliyor. Tabii Planlı sezeryan olursa başka.
S Sond arkadaş geçen gün doğum yaptı aklıma sen geldin kız ailesiyle kavgalı yani ailesi ikinci çocuğu istemiyorlar yapma dediler buna onlara neyse artık eşinin aileside ankarada kızında diğer çocuğu 4 Yaşında neyse bunun doğum başlıyo oğlu Kocası kendi gidiyorlar hastaneye kız doğum yapıyo hemşireler yakının yokmu bebeği kim giydircek diyorlar odada diğer kalan kadınların refakatçıları giydiriyo Kocası ve oğlu sabaha kadar hastanede bankta yatıyo sabah kız imza atıp çıkış istiyo eve geliyolar utanmaz ailesi arıyo napıyon diye haberleri yok tabi kızda diyo napayım doğurdum geldim çocuklarıma bakıyom herkes şok oldu biz yemek götürdük kıza kimsesi gelmedi yani şimdi o istemiyo kimseyi Ağladım durdum demekki tek başınada oluyomuş kendimi gördüm kızda :)
Koç burcu musunuz canm :)Canım sen o kadar değilsin. Ablan var çocuğu olsada elbet o çocuklarına bakacak birini bulur. Ya da babana bakar annen gelir.
Benim k valide kaçtı ama hastaneye çok meraklıdır. Tanımadığı insanların bile yanında refakatçi kalır. Aşırı hastane sevgisi var. Misafirlik için gittiği şehirlerde bile ameliyat olup gelir.
Cidden güçlü ol kimseye ihtiyacınız yok. Benim hamilelik ruhumu etkiledi de böyle oldum yoksa kimseye eyvallah etmem.
hoppallaaa bebegi hemsire giyidirmiyormuuu kiii
aspire edip olçum yapiliyor oylece veriyolarmi çocugu, ne kadar saçma yaaa
e sonra annede giydirir zaten : )Ilk başta değil sonra demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?