Bu arada 8 cm e kadar nasıl durdun evde yaa maşallahKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.
Canımı sıkan sadece bebeğimi emzirememek. Bunu da aşacağız inşallah.
Git bakalım.ne diyecek.Bende aynıyım.
Misafirlerim gidene kadar foruma giremem diyodum ama 4.30da uyandım dön dön uyuyamadım bi kızlara bakayım dedim.
Ben sanırım gün aydınlanınca acile gidecem. Başım ve belim ağrıyor, karnım sertleşiyo habire ve süreli wcye kalkıyorum.
Aa ne tesadüf biz de dün onu izledik çok güzeldi :)Kızlar değişik bi film izlemek isteyenlere i origins'i tavsiye ederim daha yeni bitirdikten esimle.son zamanlarda izledigim en ilginç filmlerden biri..
Kızlar bu arada Kv geldiğinden beri belim ağrıyor diye nazlanıyor.
Rüyamda da ne gördüm beğenirsiniz, ben doğum sancısı çekiyom Kv de yanıma bi sandalye çekmiş ay belim çok ağrıyo diyo.
Ahahaaahah ben çok mu fesatım yaw, bilinçaltımdan neler çıkıyor böyle
Eşim Ocak'ın yirmisine kadar seyahatlerde olacakmış dün ailesine söylerken duydum. Benim daha yeni haberim oldu. O yüzden iki hafta demeyelim ne olur. Şubat diyelim yine.
Nereden izlediniz kızlar bi siteden fln mıAa ne tesadüf biz de dün onu izledik çok güzeldi :)
Bu arada 8 cm e kadar nasıl durdun evde yaa maşallahzoru atlatıp gitmişsin hastaneye. Çok şükür ikinizde iyisiniz
Kaç haftalık doğurmuş oldun cnm.
Sen emzirmeyi bırakma zamanla öğrenir inşallah. Mecburen mama vericeksin tabi ama anne sütü az da olsa devam etse ne güzel olur
Aa ne tesadüf biz de dün onu izledik çok güzeldi :)
sanırım ikimizde en iyisi olsun istiyoruz çünkü iki tarafta söylediği isimler konusunda yeterince kararlı değil kendi içinde bulamıyorsun aslında ismi sadece olabilirleri sununuyorsun karşı tarafa oda yok ya deyip geçiştiriyorbu bi tek bizde var saniyordum ben rahatladim yalniz olmaidigmi duyunca : )))
koca hayati paylasan bi kari koca isimde niye farkli dusunur anlamiyorumki
35+1 de doğum yaptım, ememiyor gögüslerim çok şişti pompaya da gelmiyor kafayı yiyeceğim
Bakalım bizi nasıl bi senaryo bekliyor.. çok heyecanlıbenim hiç ağrım olmadı ki anlamadım, kanamam oldu sadece.
Bakalım bizi nasıl bi senaryo bekliyor.. çok heyecanlıama işte Allah yardım ettimi o 8 i hile anlamıyor insan
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama sıcak suyun iyi geldiğini söylüyorlardı sıcak bir duş yumuşatır belki biraz inşallah rahatlarsın önemli olan kuzun sağlıkla kucağında sütle yada mamayla aç kalmayacak sonuçta düşünme hiç35+1 de doğum yaptım, ememiyor gögüslerim çok şişti pompaya da gelmiyor kafayı yiyeceğim
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.
Canımı sıkan sadece bebeğimi emzirememek. Bunu da aşacağız inşallah.
Soguk kompres iyi geliyor diye okudum kitapta cnm. Elektrikli pompa dene. Ay bide sütün kesilmesinde iki onemli etken biri uykusuzluk biri stresmiş. Derin nefes al deki eğer rabbim bunu bebeğime nasip ettiyse nasılsa alır. Sakin olman teslimiyet içinde olman çok önemli. Sen sdc elinden geleni yapabilirsin. Son kararı veren Rabbim. Inşallah gün be gün toparlayacaksın sıkma canini35+1 de doğum yaptım, ememiyor gögüslerim çok şişti pompaya da gelmiyor kafayı yiyeceğim
Öylede zor sizin de çevrenizde başka kimse yok.Eşim Ocak'ın yirmisine kadar seyahatlerde olacakmış dün ailesine söylerken duydum. Benim daha yeni haberim oldu. O yüzden iki hafta demeyelim ne olur. Şubat diyelim yine.
Doğru diyorsunda en azından gücüm olurda bakarım ona da.emer canim hic uzme kendini. Biraz erken dogdu ya normal. Kuvoze girmemis masallah. Sen sutunu sag bebegine bakarak kokusunu icine cekerek. Gelir sutun. Etrafinda yorum yapan varsa duyma. Masallah sizr
dogum yapinc is bitmiyor ki. Seruven yeni basliyor. Dursun keyfi ne kadar isterse emek kizin. Dursun ki dogunca memeye yapisabilsin.
Bebekleri koruyan 200 melek olurmuş. Onu sana sağlıkla verene emanet et yeterRabbim emzirmeye de yardım eder inşallah, çok stresli bir işbebek premature olunca daha stresli oluyor insan
Babası yok mu oyalasın. Benim eltimin 2 oğlu var.Neden bu çocuklar tatil günleri inadına sabahın köründe uyanir yarabbm uyku haram bize oysa bedenim nasil da uyumaya uygun bir moddaydi bugun
zorla uyandirilmis bir anneden günaydın herbikeslere
Korktun mu peki kanama olunca.35+1 de doğum yaptım, ememiyor gögüslerim çok şişti pompaya da gelmiyor kafayı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?