Bende aynıyım.Uyuyamıyorum. Çöktü içime sıkıntı 3 ten beri dön dön yoruldum.
Birde doğumu.çağırdım.sanki belime ağrı giriyor.
Gözlerim kapanıyor ama uyuyamıyorum.
Bende 10 kg aldım hamilelikte ama öncesinde 16 kilo fazlam vardı, ettimi 26. En fazla 6 kilo versem doğumda 20 kilo vereceğim var. Beni de alın aranızaCok aktif olarak yazamadigimdanmi.ne kilo konusunda beni unutuyosunuz lutfen aliniyorum bakintiplamda 22 kilo alarak 92 kilo olmayi basarmis ve hamile kalirkende 7 kilo fazlayla hamile kalmis biri olarak benimde bir 30 kilo fazlam var 7 kilosu dogumda gider cok fazla odemim var hadindogumdan belli binsure sonra toplamda 10 kilo gitse 3500 bebek esi suyu bin3500 de ole desek odem falan 3 kiloda o desek yani vermem gereken net 20 kilom vae yuh bana
Gel bacim gel verurirz insallah kilocuklari gaza gelip en az 6-7 si gidiyo zatenBende 10 kg aldım hamilelikte ama öncesinde 16 kilo fazlam vardı, ettimi 26. En fazla 6 kilo versem doğumda 20 kilo vereceğim var. Beni de alın aranıza
Çok şükür iyi canım. 31+4de 2 kilo 43 cmdi. Doktor bi hafta önde ama çok takılmıyorum bu önde muhabbetine
Ben hiccc kilo vermek istemiyorum ilk defa kilo aldim ne kadar kotu bir durum tahmin edemezsinizoglum sayesinde boyuma gore normal kiloma dondum dogumla kaybetmek istemiyorum lutfen yanlis algilamayin bu konu beni cok uzdu siz verilecek kilolari yazimca eski halime donme durumu beni kasti rabbim saglik versin cumlemize
Sen ne güzel doğum 2 hafta sonra yapıcam diyorsun.
Herkes kızıyor ama bende yapmak istiyorum.
Perişanım ve özledim artık görmek istiyorum
emer canim hic uzme kendini. Biraz erken dogdu ya normal. Kuvoze girmemis masallah. Sen sutunu sag bebegine bakarak kokusunu icine cekerek. Gelir sutun. Etrafinda yorum yapan varsa duyma. Masallah sizrKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.
Canımı sıkan sadece bebeğimi emzirememek. Bunu da aşacağız inşallah.
dogum yapinc is bitmiyor ki. Seruven yeni basliyor. Dursun keyfi ne kadar isterse emek kizin. Dursun ki dogunca memeye yapisabilsin.Sen ne güzel doğum 2 hafta sonra yapıcam diyorsun.
Herkes kızıyor ama bende yapmak istiyorum.
Perişanım ve özledim artık görmek istiyorum
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
172 boyum var canım ama kemiklerim ağır baya (ama cidden ağır)3,5 yıl anne sütünün etkisi var sanırım.
64 e düşmüştüm düğün öncesi evi yerleştirirken; eşim dalga geçiyordu kaburgalarım sayılıyor diye, zorla kilo aldırmıştı...
şimdi de "tonajı ağır aşkım" diyor gıcık yaaaa
Kaç haftalık doğurmuş oldun cnm.Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Bende kuzenimde o ana denk gelmiştim. O da yeni uyanıyordu pek öyle şefkatle karşıladı diyemem.Aklima eskiker geldi simdi dogumda narkazun etkisiyle uyanip kizimi gorunce biri sunu sustursun alin bunu burdan demisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?