aciyi ne için yedin canim ? kabizlik için mi
pul biber falan mi direk aci bibermi yiyorsun
bende kaç gundur kabizim anca arada karnima agri giriyor geçiyor gelen giden yok
Bir şey olmaz iç ilacınıApar topar Dr a gittim aslında randevu yarındı da bu akşam gittim bebiş döndüyse baskı yapıyorsa diye düşünmüştüm. Dönmemiş bu rahim ağzıyla ıkınabilirsin dedi Dr. Rezil oluyorum yaw tuvaletini yapamıyor diye gülüyolardır herhalde. Sıkıntı yaptım durup dururken. Ispanak yarına kaldı alıyım insallah onu. Dr reçeteli bir ilaç yazdı ilacın bebişe etkisi olur mu içmesem mi dedim o da kabızlık daha etkili olur dedi. Bakalım biraz daha uğraşayım diyorum.
en son ne zaman çkdim wc ye hatirlamiyorum ama 3 gunden fazla olmusturAcı biber turşusu yedim canım. Kaç gündür devam ediyor?
4 gunluk haftasonu rehavetiNiye burda kimse yoookkkkkkkk!!
Hepiniz izne çıktınız uyuyor musunuz.?
Hic bozulmadi niye baktin deyince bir de. GaripKadınlarda özellikle teyze olanlarındA öyle bir özellik var illa Gözünü dikip bakıyor bişey de söylemiyor. Ne düşünüp de bakıyorlar acaba.
kabizligin baskisi ile bebegin baskisi karismaz canim. Arkadaslarin anlattigi dogum sirasinda sancilarla gelen ikinma hissi. Ki bana olmadi.Apar topar Dr a gittim aslında randevu yarındı da bu akşam gittim bebiş döndüyse baskı yapıyorsa diye düşünmüştüm. Dönmemiş bu rahim ağzıyla ıkınabilirsin dedi Dr. Rezil oluyorum yaw tuvaletini yapamıyor diye gülüyolardır herhalde. Sıkıntı yaptım durup dururken. Ispanak yarına kaldı alıyım insallah onu. Dr reçeteli bir ilaç yazdı ilacın bebişe etkisi olur mu içmesem mi dedim o da kabızlık daha etkili olur dedi. Bakalım biraz daha uğraşayım diyorum.
: ))))Canım çocukken içmedim ama şimdi çok hapçıyım
Başım,dişim,karnım.ağrısın.hemen dayanırım ağrı kesiciye.
Sen ilk gunden beri boylesin canim. Huyunu kolay degistiremiyor insan. Hamilelik zaten stresli illa takilcak birsey buluyor insan. Dua et bbegini hayal et. Rahatlarsin belkiÜff kızlar zaten acayip sıkılganım bazen aacayip daralıyorum endişeler basıyo bide burda bazı şeyleri okuyunca çok korkuyorum evdekilere de belli edemiyorum kızıyolar bana panik olma stres yapma diye ama kafamda tilkiler... Şu kordondan beridir kafam iyi değil o kadar depresifim ki anlatsmam bide çaktırmamaya çalıştıkça daha fena oldum diceksinix rahat ol ikimiz için rahat olmam lazım ama gel de ol nasıl oluyo o biri bana söylesin? Şu güzel günde Rabbime emanetiz bebeğimle .
Bir şey olmaz iç ilacını
Ben öyle ilaçlara takılmıyorum.fazla diyorum benim dolaşım sistemime etki ediyorsa en fazla onunkine de etki eder.
Bebek iyi ise problemm yok
en son ne zaman çkdim wc ye hatirlamiyorum ama 3 gunden fazla olmustur
iremin tarif ettigi gibi oluyor bende, ihtuyaç hissi var ama çikamiyorum iste nereye kadar gider boyle bilmiyorum valla
Ya ben çok kızıyorum şurda olup bitmiş olumsuz olayların paylaşılmasına.Üff kızlar zaten acayip sıkılganım bazen aacayip daralıyorum endişeler basıyo bide burda bazı şeyleri okuyunca çok korkuyorum evdekilere de belli edemiyorum kızıyolar bana panik olma stres yapma diye ama kafamda tilkiler... Şu kordondan beridir kafam iyi değil o kadar depresifim ki anlatsmam bide çaktırmamaya çalıştıkça daha fena oldum diceksinix rahat ol ikimiz için rahat olmam lazım ama gel de ol nasıl oluyo o biri bana söylesin? Şu güzel günde Rabbime emanetiz bebeğimle .
Çook.uzun yazmıştım.ama.silindi.Üff kızlar zaten acayip sıkılganım bazen aacayip daralıyorum endişeler basıyo bide burda bazı şeyleri okuyunca çok korkuyorum evdekilere de belli edemiyorum kızıyolar bana panik olma stres yapma diye ama kafamda tilkiler... Şu kordondan beridir kafam iyi değil o kadar depresifim ki anlatsmam bide çaktırmamaya çalıştıkça daha fena oldum diceksinix rahat ol ikimiz için rahat olmam lazım ama gel de ol nasıl oluyo o biri bana söylesin? Şu güzel günde Rabbime emanetiz bebeğimle .
Ben çalıştım bugün ondan mı baana çökmedi.4 gunluk haftasonu rehaveti
Hic bozulmadi niye baktin deyince bir de. Garip
kabizligin baskisi ile bebegin baskisi karismaz canim. Arkadaslarin anlattigi dogum sirasinda sancilarla gelen ikinma hissi. Ki bana olmadi.
Yok ya ölüyorum, cok kotuyum. 10 gundur, nefes alamadigim gibi, hic tat ve koku da alamiyorum. Ayrica hemoroidim de cosmus durumda, sakir sakir kaniyo...sendeki kasinti yillar once olmustu bende, Allah kolaylik versin o da cok zorSen de iyilesemedin mi hala benm antibiyotik bitti ama sinuzit gecmedi tam eskiye oranla bin şükür de nalet bir bas agrisi var hep kaslarimin üstünde bir de geniz akintisi malum. Antibiyotik mantar yaptı galiba bir de akıntı yok da kaşıntı yanma oluyor vajinada deli oluyorum
Bence direnme. Ben direndim anlamsiz oldu, bi de zayiflamisimBen doktora da gidemedim vücut ısım çok düşük yaa 32 resmen Boğaz'lar davlumbaz gibi ve karnım bir acayip kızım hareket ediyo ama karnım git gide küçülüyor gibiAllah yardımcımız olsun
Üff kızlar zaten acayip sıkılganım bazen aacayip daralıyorum endişeler basıyo bide burda bazı şeyleri okuyunca çok korkuyorum evdekilere de belli edemiyorum kızıyolar bana panik olma stres yapma diye ama kafamda tilkiler... Şu kordondan beridir kafam iyi değil o kadar depresifim ki anlatsmam bide çaktırmamaya çalıştıkça daha fena oldum diceksinix rahat ol ikimiz için rahat olmam lazım ama gel de ol nasıl oluyo o biri bana söylesin? Şu güzel günde Rabbime emanetiz bebeğimle .
herkeste hersey aynı etkıyı yaratmıyor..mesela bana haşlanmış mısır,cıg köfte,pırasa,kabak yemegı,hemen etkı eder..
Bende katılıyorum sana tam içimi rahat tıtayım diyorum biri bişey yazıyor moral kalmıyor zaten iyş bi ruh halinde değiliz üstüne bide hikayeler iyica canımızı sıkıyor empati yapmak lazım ben doktor kontrolünden beri kendimdd deilim zaten iyi şeyler düşünmeye çalıştıkça bişey canımı sıkmaya yetiyo. Baxen okumayayım biraz foruma girmeyeyim diyorum ama sohbetinden hoşlandığım insanları da merak ediyorumYa ben çok kızıyorum şurda olup bitmiş olumsuz olayların paylaşılmasına.
Yani bir sorunumuz olmasa bile acaba diyoruz
Birde olacağa çare yok biz en iyisini düşünelim diyoruz ama olur olmaz bir şey okudumu insanın kafasının bir köşesine yer ediyor.
Herkes hamileliği kendine özel,kendini tanıyor herkes ve Doktorlarda her seferinde şu şu olursa bunlar önemli gel diyor.
Biri öyle bir olay yaşadı diye bütün hamileler yaşayacak değil. bence şu anda var olan sıkıntılarımız dışında olmuş bitmiş olumsuz ve acı olayları fazla paylaşmayalım.
Çünkü benzer problemler yaşay
Çook.uzun yazmıştım.ama.silindi.
Demek.birileri kırılacaktı. Hayırlısı buymuş.
Neye takıldığını anladım. Benim şu.anda bir endişem olmadığı halde ben bile bir ara endişelendim.
Şu olmuş,bitmiş olumsuz hikayeleri paylaşmasak çok memnun olacağım.
Bunun bize bir faydası yok.
olayını sordum doktora normal , olabilir dedi. Doğum konusunu cok taktın kafaya psikolojin de bozuldu, doğum kurtuluş dedi, o konuyu düşünmeye gerek yokmuşBence direnme. Ben direndim anlamsiz oldu, bi de zayiflamisim
4 gunluk haftasonu rehaveti
Hic bozulmadi niye baktin deyince bir de. Garip
kabizligin baskisi ile bebegin baskisi karismaz canim. Arkadaslarin anlattigi dogum sirasinda sancilarla gelen ikinma hissi. Ki bana olmadi.
bu kan ve vıtamın ılacını fazla ovdumbılıyorum ama..cıdden ben vıtamın ıcemezdım normalde bağırsaklarım cok ıyı calısır ama vıtamın ıcınce kanamaya bıle baslardı kabızlıktan.. sımdı dusunkı patates ayva hamur ısı ne bıleyım kabız yapan cogu yıyecegı hemen hergun yıyorum ama bu kan ılacımıdır yoksa vıtamınden kaynaklımıdır nedır sabah yataktan kalkar kalkmaz vc ye koşuyorum..sonra kahvaltıdan sonra bırdaha..bazen aksam bırdaha ..Mısır bana etki etmiyor mesela. Bana da erik etki ederdi dün akşam yedim ama etkilemedi bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?