2015 Şubat Anneleri

Yeni doğum sebebim ; senin psikolojin normal Doğumu kaldırmaz cherish, sezaryen en rahatı oldu . doktorum <3 ben
Doktorum <3 neşter

Yeni doğum sebebim ; senin psikolojin normal Doğumu kaldırmaz cherish, sezaryen en rahatı oldu . doktorum <3 ben
Doktorum <3 neşter
oneymıs kızz...aksam ablamla konuşuyorum dıyorum kesecekler benı bu pipili yüzünden keseceklerse dikecekler de oyle acık bırakacak degıller ya dıyor

bu kadının espırı kabılıyetı benı benden alıyor yemın ederım

sen sımdı haftalık kıızını gordugunden bızım kadar heyecan da yapmıyosundur..ne guzel

Be yazdın ki bu kadar kırıldın yaw?

Sen ilk gunden beri boylesin canim. Huyunu kolay degistiremiyor insan. Hamilelik zaten stresli illa takilcak birsey buluyor insan. Dua et bbegini hayal et. Rahatlarsin belki
Elbette burda çoğu kişinin sıkıntılı geçmişi var bizde onlardanız yaşadıklarımızı anlatsm anlardınız ama gerek yok can sıkmaya bebeğim benim mucizem onun sağlıkla dünyaya gelmesini istediğim kadar başka birşey istemedim hayattan. Herkesin endişelei oldu benimde ama son zamanlara yaklaşmışken son kontrole kadar benim içimde böyle bişey yoktu ama empatiyle anlarsınız ki kim olsa rahat olamazdı.

Kan ilacındandır. Ben de iki yıl kullanmıştım hergün tuvalete çıkıyordum. Ama Dr bana daha başta bıraktırdı kan ilacını. Multivitamin olarak da elevit kullanıyorum sen de decavit alıyorsun si mi aynı ilaç ikisi de.

İyi.demiş
Ben kesiğim zaten,bir tane de ordan olsun

ahaha Allah razı olsun en azından derleyiptoplayp çıkıyorlar

sen sımdı haftalık kıızını gordugunden bızım kadar heyecan da yapmıyosundur..ne guzel

Yapmaz olur muyum özellikle kalp atışını duyana kadar nefesim bile kesiliyor heyecandan. Yüzünü sürekli plesenta tarafına çevirdiği için fotoğraf alamadık yine. Ikibin yediyüz gram olmuş canım. Tam olarak yan yatıyordu Dr doğuma doğru ya başı aşağı gelir ya yukarı çıkar dedi. 38e kadar dönmezse sezeryan dedi tekrar. Eşimin yirmi ocağa kadar seyahatlerinin olduğunu söyledim 39 u bekler miyiz dedim o da zaten 39 olunca alırız dedi. Hayırlısı bakalım Allah büyük canım.

Kimin yazdığını hatırlamıyorum.ama arkadaşlardan birisi bebek hareketsiz diye dr gitmiş dr eve göndermiş.ve 30 haftalık bebeğini kaybetmiş. Hareketlerine dikkat edin yazmıştı.
Allah kimsenin başına vermesin ama burda da hareket,kordon vb.konularda problem yaşayan kişiler var,hassasız fazlasıyla biliyorsun bizimde acı hikayelerimiz var.
Elbette herkes derdini paylaşacak
Bende üzdüysem özür dilerim. Ben genel olarak yazdım. Kimin yazdığını bile hatırlamıyordum.
Neyse batırdım.
Bende üzüldüm şimdi. Birini kırdım diye.

kirilmadim ama gercekten bugun cok uzuldum herkesin stresli donemi insan birbirinden destek almak istiyo ve hamileligimi burayi okumakla gecti herkesin zor durumuna dua ettim . Ve zaten hersey Allahtan biz burda dadecr birbirimize destek oluyoruz . Ilk defa sikintimi yazdim.

Kimse kırılmamıştır. Hatta az önce eşim elimde telefonu GÖRDÜ yine mi kadınlar kulübü dedi. Ben de evet bir arkadaşımız geçmişteki olumsuz deneyimlerinizi yazmayın hepimiz etkileniyoruz demiş dedim. O da helal olsun onu yazana dedi

ahaha Allah razı olsun en azından derleyiptoplayp çıkıyorlar
he bıde ole bıraksalartevbe estgfrllah
maasallah yavruya..ben oyle merak edıyorumkı 2 gundur sureklı dr hastane goruyorum rüyamda..keşke dıyorum esıme ev tıpı usg mız olsa canımız sıkıldıkça bakardıkıns sıkıntın olmaz esın gelene kadar da korktuğun seylerı yasamak zorunda kalmazsın..esın yanında olması bence en onemlı sey boylebır durumdayken

Çok sukur benim simdilik problemim yok sadece bi tedbir insallah bi problem olmaz hepimiz icin

canım sorun senın yazmanda degıl..hepımız bır sekılde olumsuzbırseyler yazdık zaman zaman..ama son donemde ozellıkle bugun farkettım kı bu kadınlar cok alıngan olmusben hıc ole degılım mesela saka bıryana..kımse kırılmasın..madem hassaslaştık hepten bundan sonra yazmayıverırız her duyduğumuzu olur bıter
enıste tam esımın kafadan bu konuda..ben esıme soyle olmuş böyle olmuş dıye daha anlatmadan lütfen kötü bıseyse anlatma dıyor..kursağımda kalıyor bu seferde onakızıyorum..duşundum de ben bu adama sureklı kızıyorum yavv..

zaten ben kotu eski bi animi yazmadim baska birisi yazmisti cok sukur bende oyle bisey yok Allah korusun ben bugunku gecirdigim stresi paylastim sadece okadar

Kızlar 15 inde olan randevumu ayın 9una aldım:) eşim bende doğurma potansiyeli gördüğü için tarihi değiştirtti:) daha erken görcem inşaAllah kızçemi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…