2015 Şubat Anneleri

Canım Migros'tan lahana ısmarladık bakalım onu pişireyim. Şeker yüklemesi çok iyi gelmişti ondan sonra hiç olmamıştı bu neden oldu hala anlamadım. Inşallah düzelir.

Canım bende kızımın popişini hiç ıslak mendille silmemiştim. Hep yıkadım, hiç üşenmeden yıkadım. Ne zamanki iyice ağırlaştı, zor tutar hale geldi o zaman bıraktım. Doktoru bile şaşırmıştı nasıl hiç pişik olmadı diye. Kesinlikle herkes yıkasın derim. Islak mendiller kolaylık ama hijyen değil.

bazen denk geliyorsun işte ki sen iyi sabretmişsin ben sabredemiyorum çok kavga etmişliğim vardır sonra melek gibi oluyorlar emin ol.
ayrıca o üni. hastanesi her şeyi yapar demesi de ayrı bir saçmalık olmuş seni ve bebeği riske atacak bir girişimde bulunmaz hiç bir doktor ve hastane ne kadar ön yargılılar. beni de korkutmaya başladı etrafımdakiler üni hastanesi deney yeri gibi deyip duruyorlar. ne yapmalıyım ki bu saatten sonra beni hangi hastane kabul eder. dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor,buradaki kadın doğum hastanesine zaten gitmeye niyetim yok kötü anılarım yüzünden.allah iyi insanların eline düşürsün ne olursa olsun vicdanlı allahtan korkan insanlar oldumu zaten gerisi çok kolay gelir.

Canım ben de onu düşünüyorum ama ne zaman altını yıkamaya başladın doğar doğmaz mı? İlk zamanlar göbek düşmemiş falan zor olur gibi...

Şimdi evde duran hatunlar söleyin bakalım evde duran kadın ne yapar nasıl vakit geçirir. Ben sadece hafta sonları evdeydim oda temizlik,yemek,çamaşır ve gezmeyle geçiyodu napcam ben evde

Şimdi evde duran hatunlar söleyin bakalım evde duran kadın ne yapar nasıl vakit geçirir. Ben sadece hafta sonları evdeydim oda temizlik,yemek,çamaşır ve gezmeyle geçiyodu napcam ben evde

hiç birşey yapmıycan sıkıntıdan patlıycan ben şimdi oturdum sizinle konuşuyorum ama az sonra evi toplayacağım akşam oluyor hala kalkmadım yerimden. akşamada kızartma yapıcam sonra kocam gelir yemek yeriz tv izleriz hopp yatağa ertesi gün yine aynı böyle

Normal canım heralde bende de oluyor

geçen hafta benimde çıktı ufak sancılar. 30 lardaydı benimkide. Ebe ağrın oluyor mu dedi. yoo dedim. Sonra doktora gösterdim.Önemli değil dedi. Ufak sancılar sonuçta.

Ben 13te nasıl da kıvrandım. Ağrı eşiğim bu kadar mı düşükmüş yaw.

sabah eşimi 8,30 da işe yolluyorum ardından tekrar yatıyorum 10,30 da uyanıyorum
kahvaltı edene kadar 12 oluyor
sonra ortalığı toparlama süpürge derken saat 2 oluyor
sonra yemeği yapıyorum
ve oturuyorum tv izliyorum burada takılıyorum facede takılıyorum

günümün %80 ini yatarak geçiriyorum

Pofff olurmu öle ya neyse keçeden bişeyler yapar vakit geçiririm. Her gün evi siler süpürürüm iremguzum gibi

Ay yaaa kabus gibi bir gün geçirmişsiniz ailecek canım, şikayet et hepsini.Özellikle kan almaya takati olmayanları çocuğa tahammülü olmayanları kınıyorum gerçekten.Geçmiş olsun tatlım.
saol canım..
bır hasta ıcınen onemlı sey dr a ıtıbardır,guvendır..hadı gel de güven..böyle apır sapır konuşan bırıne..

hayır bıde ısın şu boyutu tuhaf. senı bu hastanede amelıyat ederler!!!! sezo ıcın de bazı sartların vuku bulması gerekır normal doğum ıcınde..bu sartlar bende mevcut tamı sezo oluyorum,yok mevcut degıl ama olsada olur olmasada olur mu?

yanı bırı başka dıyor otekı başka..ters doğumu goz gore gore kım kabul eder ?2. doğum olması neyı degıstırır? kasap mı devlet hastanelerı normal ıhtımal varken sezo yapsın?madem normal olabılıyor devlet yapsın! yaaa ben böyle bırsey gormedım..

cuma kendı dr uma gıdıcem..kendısıne de bugun olanları anlatıcam..bıde o yorumlasın bakalım neymıs ne degılmıs..

Ben 13te nasıl da kıvrandım. Ağrı eşiğim bu kadar mı düşükmüş yaw.
benim 80 e çıktı dün 1 kere oldu nst de..ben de dedim ağrı eşiğim hakikaten iyiymiş,migren ataklarında bile ağrı kesici almıyorum..hayatımda 2 kere içtim ağrı kesici,onda da iki dişim aynı anda apse yapmıştı sağlı sollu =)

esra erol' u izleyeceksın 4-7 arası.
sabah 8:30-10:30 magazin
sonrada sanırım şu gıcık kadın var. cinayet çözen adı neydı hee müge anlı.
hala var mı bılmıyorum.
hiç evde olmadım ama annemden bılıyorum.

Bende böle olucam yani

sadece temızlık yap..ıyı stres attırıyor..dun dıp kose temızledım birazdan kalkıp yıne aynını yapıcam.yoksa dusun dusun sarpa sararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…