2015 Şubat Anneleri

Yaaa hayırrr bu dediklerin çok ama çok sıkıcı neyse sıkıldıkça size sararım ben

Ahahahahah esoba

benimkinin hıçkırığı 10 dk kesilmiyor canım ve günde 3-4 defa hıçkırdığı oluyo,doktorum iyidir dedi bebeğin hıçkırması,hıçkıran bebeklerin emme refleksleri daha kuvvetli olurmuş
Ohhh çok şükür o zaman iyi olsunlarda zıplayıp dursunlar

evet devlette olsa özelde olsa (sezeryancı doktorlar hariç) çoğu doktor riskleri göz önünde bulundurarak yorum yapıyor doğum ne şekilde olacak diye. o zaman hiç bir doktor çatı muayenesi yapmasın her türlü doğar deyip. olur mu öyle şey nstden tut başka her türlü teste kadar yapmalarının bir nedeni var senin bebeğin iri ,bana da doktor aynı şeyi söyledi ama daha çatı muayenemi yapmadı belki çatım uygun veya değil ona göre yorum yapacak keşke herkes normal doğursa ama hiç bir hastane ters duran çocuğu normal doğurtmaz ben görmedim böyle birşey ki zaten anne baba kabul etmez. bana şimdi bebeğin ters normal yapacaz deseler ben hayır der giderim başka hastaneye sezeryan olurum yani artık bilinçli anneleriz bu konuda şanslıyız. eskidenmiş o doktorun her dediğine inanıp susan bayanlar. o yüzden hiç sinirlenme kendi doktorunda bir görsün henüz dönme ihtimali var dönmez ise de ameliyat olsun ne olur yani.

İnşallah cumadan itibaren ben de aynını yapcam Çok heyecanlıyım

maşallah canım bebişine

pofffff bu dediklerinin hiç birini ben yapmıyorum :) tv izlemiyorum doğru düzgün pc de anca dizilerimi izleirm veya kitap okurum onun dışında o dediğin programlara katlanabilen varsa helal olsun

Ayyy kuzum hadi hayırlı haberler alırsn inş. Bide çantayı hazırlıyım dimi herşey yıkandı ütülendi evdeyim yavaş yavaş hazırlıyım diyorum
hazırla tabi ben doktor bana ne zaman normal doğum dedi hepsini hazırladım yarın krem alcam göğsüme başka bişey kalmadı bide bebişe pişik kremi hazır dursun artık geç değil çünkü

gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin süt içinde üzülme hemen gelmiyor zaten

Yaaa hayırrr bu dediklerin çok ama çok sıkıcı neyse sıkıldıkça size sararım ben
niye öyle diyorsun ama.
benim kardeşim sinema televizyon okuyor.
sınıfta arkadaşları dalga geçmiş ,hocam arkadaş esra erol'u izliyor demişler.
hoca da neden izliyorsun diye sormuş
hocam çünkü devinim var demiş.
hoca da tebrik ederim işte aradığım kelime buydu. bir programda olması gereken şey bu demiş.

ben izne ayrılıncaki planımı yaptım
1 e kadar müge anlıyı izlicem
sonra nurselin yemek programını
ardından esra erol
sonra ütopya çıkıyor da o zamana eşim gelmiş oluyor yemek yeriz : )))
yemek yapacak vakit kalmadı ayol : ))

sadece temızlık yap..ıyı stres attırıyor..dun dıp kose temızledım birazdan kalkıp yıne aynını yapıcam.yoksa dusun dusun sarpa sararım

bende sinirli olduğumda temizlik yaparım , çok da güzel yaparım o zamanlar hızlı ve tertemiz olur
artık sakinleş sende canım boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…