benimkinin hıçkırığı 10 dk kesilmiyor canım ve günde 3-4 defa hıçkırdığı oluyo,doktorum iyidir dedi bebeğin hıçkırması,hıçkıran bebeklerin emme refleksleri daha kuvvetli olurmuş
sımdı kahve yaptım..kalorı patlaması yasamak adına pc nın ustunu donattım.. cikilata yıyıp mutluluk hormonu salgılatmam lazım kendıme..deşarj olmalıyım bısey yapmalıyımmYa canım, kardeşim, bacım, anam, tatlım nolur dur git uzan kahve yap iç keyif yap delirdin temizlik yapmaktan
o da aklıma geldı de senı dellendırmeyelım yenıden dedım
sahi sen o sabahlığı aldın mı?
Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok
haklısın ya, bu ne sevgi ah bu ne ızdırap :))altında vardır bır sebebı elbet. bende kazağından falan tutuyorum.böyle şımartıp tepeme çıkardım.
keşke bir tane ruh doktorumuz olsa.
Aynı ya:) benden önce uyusa içten küsmeler mi dersinBenim de uykuya dalmam için illa eşime temas etmem lazım hatta bazen 9 da uykum geldiği günler beni uyutur sonra kalkar film falan izlerdi :) Kıyamam ya ne cektırmişim adama :)
yaa benı sıraya koymayın. doğuranların hepsının ağrısı sızısı vardı. benım yok.
Canım bende kızımın popişini hiç ıslak mendille silmemiştim. Hep yıkadım, hiç üşenmeden yıkadım. Ne zamanki iyice ağırlaştı, zor tutar hale geldi o zaman bıraktım. Doktoru bile şaşırmıştı nasıl hiç pişik olmadı diye. Kesinlikle herkes yıkasın derim. Islak mendiller kolaylık ama hijyen değil.
evet valla artık bel iptal oldu masada oturmaktan çıkasım varEvet inşallah
Sen de cuma çıkacaktın dı mı?
lcw den mı aldın bunu.
Sordum ben de doktora kanıtlanmış bişey değil gerek yok dedi bi de cahil muamelesi gördüm :) e amerikandaki doktor iç bebek ufak demişti , walla iyice kafam karıştı arada içim bari diyorumD vitamini ve kemikler için işte. Bebiş kemiklerimizdeki kalsiyumu magnezyumu fosforu ve d vitaminini alıyor dışarıdan takviye için balık yapı önemli aslında. Annelerimiz içmiş eskiden çok içilirmiş de şimdi nedense hep ilaç.
sen saçları ne yaptın ?lcw den mı aldın bunu.
ben uzun istiyorum ama kuzende varmış gıyınmemıs hastanede bana verecek
Canım Migros'tan lahana ısmarladık bakalım onu pişireyim. Şeker yüklemesi çok iyi gelmişti ondan sonra hiç olmamıştı bu neden oldu hala anlamadım. Inşallah düzelir.
lcw den mı aldın bunu.
ben uzun istiyorum ama kuzende varmış gıyınmemıs hastanede bana verecek
süper senın program yoğun valla.ben izne ayrılıncaki planımı yaptım
1 e kadar müge anlıyı izlicem
sonra nurselin yemek programını
ardından esra erol
sonra ütopya çıkıyor da o zamana eşim gelmiş oluyor yemek yeriz : )))
yemek yapacak vakit kalmadı ayol : ))
Şimdi evde duran hatunlar söleyin bakalım evde duran kadın ne yapar nasıl vakit geçirir. Ben sadece hafta sonları evdeydim oda temizlik,yemek,çamaşır ve gezmeyle geçiyodu napcam ben evde
nasıl gücün yetiyo? ben makineyi boşaltırsam benden iisi yoksadece temızlık yap..ıyı stres attırıyor..dun dıp kose temızledım birazdan kalkıp yıne aynını yapıcam.yoksa dusun dusun sarpa sararım
Ağzım acık kaldııı, işin ehli olunca ters bebeler de normal doğabiliyor demk ki vah bnm Türk kadınıma
Kızlar bebek döndürme videosu izledim. Türkiyede yapan var mı ki ? Ters bebişi duranlara örnek olsun diye paylaşıyorum. Ve çok enteresan...
Canım ıhlamuru yıka, demliğe koy içine elma kabuğu , limon dilimi üstüne de sıcak su demlenmeye bırak, ben boyle boyle iyi oldum cok gecmiş olsunAllahın izniyle canım o bebişinde çıkar üzme kendini stres sütü etkileyen en önmli şeymiş lütfen olumlu düşün gerekirse sağma mak. al aldıysanda onunla bebek emiyor gibi düzenli sağ süt gelmesede sağ süt kanallarını uyarıur sağma işi. Sezo olunca bazen süt geçikebilirmiş bir de haftanız erken olunca stres yapma inş bebişleri kucağınada alırsın inş sütünde gelir emerler merak etme sen dua et inş güzel düşün.
hashande doğumu hayırlı olsun. Dün gece cibicibi yaptı saçlarını düzleştirdi doğurcam diyip durdu sonunda doğurdu desenize şükür sağlıkla almış bebeğini kucağına.
iremguzum canım devlet hast. zaten ilgiden yoksun insanlarla dolu birde sen onun baştn beri hast. olmayınca iyice sallamış seni başından. Hemşirelere gelince onlar sanki dr. değil prof. gibiler devlette temizlikçiler bile dr. gibi afralılar o yüzden işte ben taa sarıyerden esenlere gidiyorum medipole yoksa ne derdime eve yakın devlet iyi olsa gitmem mi hem herşeyi sgk var işte karşılar ama ilgi yok nemrut yüzlü hepsi Sen şimdi kndini sıkma stres yapma bebişi daha çok etkileme lütfen ve dün yaptıysan temizliği bu gün otur poponun üstüne zaten ağrımıomu popon az dinlen lütfen al kahveni uzat ayakları iç kahve sakinleştirir seni. Pipilinin dönüp dönmediğini bile mi söylemedi ne salak bu devt dr. ları yaaa yakalasam boğacam hepsini Sen stres yapma kendi dr.una git ona anlat bakalım ona göre artık bir yol çizersin kndine.
Bu arada bende hasta oluyorum akıl verin napmam lazım kızlarrrrrburnum tıkalı biri, diğeri açık ve arada akıyor burnum afedersiniz iltihaplı sanırım sümük çünkü sarı sarı geliyor gece tıkalı burun die ağzı açık uyuymaya çabaladım bir yandan da kaşınıyordum tabi rezalet bir geceydi boğazım kurudu sabah 7 de uyandım boğazım yanıyordu su içtim lavaboya gittim öksürük geldi birden snra balgam çıktı sanırım gece yatınca genizden akmış içeri onuda böyle attım. Benim napmam lazım öksürük yok normalde ama halsizlik var burnum tıkalı ara ara akıntı oluyor burnumdan ilerlemesini istemiyorum akıl verin bana lütfen
ne saçı?sen saçları ne yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?