2015 Şubat Anneleri

tecrübeli anneler bi sorum var. rahim açıklığını oluşmaya başladığını kendimiz hissedebilir miyiz?

İnan Gözlerim doldu , fazla empati de zarar :)) o bebek bnm olacak bakalım daha ellerine alabiliyorlar mı yazk ya kadına

ne saçı?
akşam organık boya alıp yarısı ıle saçımı boyamak ıstıyorum. kalan yarısı ıle de doğum olmazsa ayın 20 sinden sonra boyarım.
saçın varya kafanda
boyayamıyodun ya onu sordum :) organik boya ile boyuyomuşsun

ya madem bu kadar hareketlı olmak ıyı. bu bızım sağlık ocagındakı akılllılar neden yorulma yok cok yürüme dınlen dıyorlar .
Hastanede yattığımda doktor geliyor bişey söylüyor , o çıkıyor her giren hemşire ayrı akıl veriyor bilmiş bilmiş , onla kavga buna laf yetiştir derken yoruldumdu arkadas ne cok saçma şeyle doldurdular beynimi , doktor geliyor söylüyor daha niye karıştırıyorsun

tecrübeli anneler bi sorum var. rahim açıklığını oluşmaya başladığını kendimiz hissedebilir miyiz?

ağrı sancı olmadığı sürece açıklığın anlaşılması zor gibi.sonuçta sancı giricek ki o zaman dersin sanırım açılmam var diye.o da anca tahmin olur .

pipili dönmedı ..bebegın bası hala yukarda degılmı dedım evet dedı tenezzül ettı saolsun ..
benım devletı tercıh sebebım maddıyat degıl..hatta hıc degıl..
devlette bır cok bolumde tanıdıklar var..bunca ay sıkıntısız ıstedıgım saatte gıdıp muayene oldum sayelerınde.. su 2 kontrolde esıme kimseye mınnet etme basımızın caresıne bakalım dedım(ne kadar zor olabılır kı)dıye düşünerek..saolsunlar olmadık zorlukları çıkardılar karsımıza..

ozel odasından,bebek bakım servısıne ebelerıne kadar herseyımız ayarlandı..evıme de 5 dk uzaklıkta..devletı tercıh etmek ıcın cok sebep var yanı..ama bugun cok yıprattılar bızı..cuma gunu bashekıme kadar çıkıp sıkıntımı dıle getırıcem.

bende sinirli olduğumda temizlik yaparım , çok da güzel yaparım o zamanlar hızlı ve tertemiz olur
artık sakinleş sende canım boşver
ben hep vardır bır hayır derım onume çıkan engellere ..yalnız bu aralar oyle sık çıkmaya basladı kı bu engeller yahu elımı attığım her şey demı şer var demekten kendımı alamaz oldum

temızlık yapasımda kaçtı..amannn

yaa benı sıraya koymayın. doğuranların hepsının ağrısı sızısı vardı. benım yok.
benım vergiler var benı koymayın sıraya.
sıramız sizlere verıyorum seve seve.

O zaman ben de satarımki sıramı hiiiç hazır hissetmiyom :) Daha izne ayrılıp evde keyif yapcam bebe gelmeden (inşallah)

nasıl gücün yetiyo? ben makineyi boşaltırsam benden iisi yok
canım cok sıkılıyor,boş oturduğumda olmadık seylerle uzuyorum kendımı..sureklı bır meşgale arıyorum.. genelde de ev temızlıyorum ıste..

Canım ben de onu düşünüyorum ama ne zaman altını yıkamaya başladın doğar doğmaz mı? İlk zamanlar göbek düşmemiş falan zor olur gibi...
Valla canım ilk günden itibaren başladık. Ben ilk zamanlar ayağa kalkamadım. Kayınvalidem sürekli yıkadı. Ben ayaklanıncada aynen devam ettim.

Haklısın canım. Ama ne kadar hava soğuk olursada evlerimizi bi şekilde ısıtmak zorundayız zaten. He sobalı evde oturanlara bişey diyemem. Benim kızım kaka yapınca genelde kafasına kadar yaptığı için sürekli yıkıyorduk zaten :)

anam yetisemiyorum ben de. Ama 37 olayim yapicam.yetistigim kadar. Dr ikincilerde kesi pek yapmam dedi ben de masaj yapayim da temiz is olsun

yaa benı sıraya koymayın. doğuranların hepsının ağrısı sızısı vardı. benım yok.
benım vergiler var benı koymayın sıraya.
sıramız sizlere verıyorum seve seve.
Doğuruken bile bağrıcan vergilerrrr kdvvvvv diye geliyo bana :) doğumu durdurunnnn doğuramammmm daha vergiler varrrrrrr. Pırt bebek geldi bile:)

Tabii evler artik normalden de sıcak olacak mecbur ama 22-23 dereceye filan ayarlamak lazim termostati ondan fazlası da zararlı çok sıcak da iyi değil ama iste bebekler ne kadar sıcak olursa olsun usuyorlar ne bileyim senin kizin ne zaman doğmuştu bilmiyorum ama oğlan haziranda kiz da nisanda doğdu benim.nisan olmasına rağmen elleri ayakları buz gibi olurdu simdi çok korkuyorum havalar da iyice sogudu bebisler soğuklara denk geldi Nasil isincak hasta olmazlar sık sık inşallah

Ben de esenler medlpolde dogum yapmayi dusunuyorum cok guzel bir hastaneye benziyor ama doktora kime gidecegimi bilmiyorum dilek hanima iyi diyorlar sen kime gidiyorsun memnun musun?

canım cok sıkılıyor,boş oturduğumda olmadık seylerle uzuyorum kendımı..sureklı bır meşgale arıyorum.. genelde de ev temızlıyorum ıste..
çalışmasam ben de öyle olur muyum ki?bütün günh oturmaktan pilim bitiyo benim.

bn de yikardim hep koluma takip zaten kucucuk oluyorlar hic pisik gelmedi bizim de basimiza.

Ben 13te nasıl da kıvrandım. Ağrı eşiğim bu kadar mı düşükmüş yaw.
Canim.suni sanci ile olusan sanci ile normali cok farkli. Suni sancida cogu kisi 10 u 20 hisseder. Ama normal sancilar hissedilmiyor oyle.
Ben de suni ile olusan n ufak snciya dayanamamistim. Normal sancilar 100 du orta halli adet agrisi gibiydi ve biraz sanci giriyor sonra ara veriyor suni gibi cekilmez degil. Ikisini de yasadim

hissetmeyen cok oluyor cunku sanci dedigimiz rahmin kasilmasi. Illa aci vercek diye bisey yok

iremguzum gitttinmi dr a , ne dedii
ben geçmisi okuyamiyorum hayrina bana ozet geç olmazmi : )

hashandeden haber varmi ?

esim çocuklari almaya okula gitti, gidip çocuklara meyva kocaya kahve hazirlayimm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…