2015 Şubat Anneleri

Yok artik yaa

kesınlıkle haklısın..

Ya ben bugün çok hava alttım ağrım sızım yok,ben mızmız değilim diye.
İşten gelirken bütün 1 milyonculara, watsons ve Kanz a girdim ve şu anda belim felç,kasığımda sancı var.
Aferin bana.

çağır bi yardımcı varsa gücün, bak keyfine. ya da kocişe yaptır. haftasonları süpürüp, viledayla silse yeter. sen de belki toz alabilirsin.

Ozmn torpilli olarak gideceksin normal gidince görüyorsun işte durumu. Ve muhakkak başhekime çık şikayet et. Ben koca uludağ üni. hast. gidip şikayet etmiş biriyimdir affetmiceksin yoksa hep böyle gidiyor bu nemrut yüzlüler

Ben de esenler medlpolde dogum yapmayi dusunuyorum cok guzel bir hastaneye benziyor ama doktora kime gidecegimi bilmiyorum dilek hanima iyi diyorlar sen kime gidiyorsun memnun musun?

Canım ben hast. çok memnunum. Benim dr. um adı DİLEK KAYA GÜNEY sanırım sende bu dr. dan bahsediyorsun daha dün gittik kontrole cidden çok iyi bir dr. tatlı dilli her türlü konuda tedbirli davranıyor seni yönlendiriyor bunu yaparken bazı dr. lar gibi kızarak değil tatlı dille yapıyor. Ben çok rahatım onunla bu süreci yaşıyor olmaktn. Taaa tarabyadan kalkıp esenlere gidiyorum dr. umu sevdiğim güvendiğim için. Bu arada doğum fiyatlarını 4 ay önce fln söylemişlerdi doğumhanesi açılınca biz yılbaşı sonrası fiyat değişim olmuştur die dün gittik tekrar bilgi aldık doğum paketleri ile ve fiyatlarla ilgili.

Normal doğum 430 tl olmuş önceden 350 tl idi.
Fiyata bebekle ilgili testler vs dahil.
1 gece oda fiyatı dahil. Odalar tek kişilik özel odadan farkı yok.
Kapı süsü takılıyor kapınıza
Anneye lohusa şerbeti ikramı varmış
Doğumhanesi tek kişilikmiş tek ben doğuracam orada yani
sancı odalarıda tek kişilikmiş. Doğumhaneye yanınıza aileden birini fln almıyorlarmış fakat sancı odasına 1 kişi en fazla 2 kişi girebilirmiş aileden birileri.
Doğumhane ekibi doğum dr.ları hepsi bynlarmış.
2 hemşire 2 ebe 1 dr. 2 yenidoğan hemşiresi 1 çocuk dr.u oluyormuş hazırda doğumda.

Sezeryan doğum fiyatı ise 830 önceden 750 tl idi.
2 gece oda fiyatı dahil.
Bebekle ilgili testler dahil.
Eğer epidural isterseniz eğer fiyata 400 tl ek fiyat çıkıyormuş.
Genel anestezi olursa hiç bir ücret eklenmiyormuş.
Aynı kapı süsü şerbet vs dahil.
1 Doğum dr.u , ameliyat ekibi, 2 yenidoğan hemşiresi 1 hemşire , 1 çocuk dr.u oluyormuş hazırda sezeryanda.

Doğum fotoğ. imkanı varmış bize broşür verdiler içerikleri ve paketlerin fiyatı yazıyor.
sabah 8 akşam 18 arasında olmazsa doğum mesai dışı saatlerde olursa fotoğrafçı gelip çekim yapmak için paket fiyatına ek olarak 100 tl para alıyormuş ve her saatte gece bile olsa gelirmiş. Ama buna karar verirsek ortalama muhtemel doğacak tarihleri bildirip randevu gibi birşey almk gerekiyormuş. O anda istemezsek iptal imkanı olurmuş. Yada paket değişimi fln oluyormuş. Sadece Adet olarakta foto çekimi isteyebiliyormuşsz tanesi 10 tl olarak adet resimde çekim imkanı varmış.
en ucuz paket çekilen tüm resimlerin CD ile verilmesi 250 tl en pahalısı ise albümlü vs posterli 1000 tl bişi. Arada 400 - 500 -750 tl olan paketlerde var. Gidince öğrenirsin doğum polk. katında gebe danışmanı odası yapılmış oradan bilgi alabilirsin sende. Doğum fiyatları ise muhasebeden öğreniliyormuş biz oradan öğrendik.

Sen şanslısın doğum tarihin şubat sonuna doğru, Dilek hanım bnm dr. um şubat başında izne ayrılcakmış ben eğer 40. haftaya kadar doğurmazsam kndi izinli olacağı için bni başka bir dr.a yönlendireceğini söyledi bakalım hayırlısı. Ama dr.umu cidden çok seviyorum güveniyorum. tavsiye ederim herkese ESENLER MEDİPOLU hem dr.lar iyi hem hast. çok iyi hemde yeni açılan bir şube olduğu için fiyatları uygun kampnyalı. Ben hiç muane ücreti ödemedim dün ilk kez nst girdim ücret vermedim onada. SGKlılara muane ücret alınmıyor kampanyası vardı hala devm ediyor. Ayrıca dün cafeteryasında yemek yedik acıktığım için yemekleri oralarında temizliği fln çok iyi fiyatlarıda uygun yemeklerin lezzetleride iyiydi yediklerimizin.

Amma reklam yaptım hee

bebeğin kıçına bir şırınga pekmezi enjekte etmek ne demek yaaa
Allah akıl fikir versin
minicik bebeciğe yazıktır günahtır ne akla hizmet bu
yakar o yavrucağı yaa
bir çay kaşığı pekmezi biz kendimiz zor yutuyoruz
el insaf

valla bana kalsa yarım yarım yaparım işimi ama dediğin gibi sonrasında kendimi suçlamaktansa yatıyorum işte
eşimde her zaman diyor doktorun ne söylediğini duydun sonra çok üzülürsün üzülmek istemiyorsan yapmayacaksın bişey geçen sefer herkes geçmiş olsun üzülme dedi gitti ama sen hep acını yaşadın diye. ilkinde bende çok üzülmüştüm. şimdi son haftalara gelmişken varsın b.k götürsün ortalığı bebeğim iyi olsun deyip yatıyorum. hamile kalmadan önce duvarları mutfak dolaplarını camları her hafta siler dip köşe temizlerdim
umarım bu rahatlığa fazla alışmam

ben başka bi şey duymuştum. çok yakın bi tanıdığımın bebeği 3 gün kaka yapamamış. karnı olmuş davul. tanıdığımın babaannesi (eski toprak ne de olsa) daha çocuğu görür görmez "nooldu buna kaka yapmıyor mu, karnı davul olmuş" demiş. sonra "getirin hemen zeytinyağlı fitil yapalım rahatlasın çocuk" demiş. bir peçete/gazete parçasını fitil gibi burarak iyice zeytinyağına bulamışlar. bebeğin poposunun içini yağlamışlar. tanıdığım abla diyor ki "altında yeri batırmasın diye yeni bez sermiştik, o bez yetmedi, gazeteleri serdik altına"

ne varsa eskilerde var...

Eltimde orda doğum yaptı. Sancı odasına aile boyu girmiştik:) kaynımda yanındaydı son ana kadar. Ama ben dayanamayıp çıkmıştım. Güzel hastane. Odalarıda rahat.

Valla benim bütün et benlerim hamile kaldıktan sonra büyüdü, yeni yeni et benleri türedi.Normal bir durummuş ama doğumdan sonra ne oluyor onu ben de bilmediğim için sordum.
Ayy bende korkmaya başlamıştım kötü bişymi var dye 3 katı oldu normal halinin

zeytinyağını duymuştum
bana o pekmezden daha zararsız gibi geldi

Ben weewell aldim canim ev dogalgazli haliyle hava kuru oluyo dudaklarim catlio geceleri. Yatak odamizda suan esimle kullanioruz zaman ayari vs var cok memnunz yatarken aciyorum 2 saate kuruyom 2 saat sonra kendi kapanio yada nem ayari yapiom %50 olsun diom mesela o orana geldimi kapanio o orandan dusunce tekrar calisiyo birde pozitif iyon veriyo odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…