2015 Şubat Anneleri

Verdigin bilgiler icin ne kadar tesekkur etsem azdir canim.hastaneyi gezip cok begenmistim muayeneden fark almamalari dogumun cok uygun fiyatli olmasi hastanenin temuz ferah olmasi cok hosuma gitmisti bana yakin sayilir ama dr tavsiyesine cok ihtiyacim vardi.bu saatten sonra dr degistirmek zor bir karar ama ilk dogumum normaldi 9 ay bur dr gittim ama gece dogum yapinca hic gormedigim bir dr dogumumu yaptirmisti o yuzden dr degistirmek icin cok gec degil sanirim.tekrar cok tesekkur ederim canim

Ayy bende korkmaya başlamıştım kötü bişymi var dye 3 katı oldu normal halinin
Dogumdan sonra kuculuyor benler. Ama hafif buyuk kalmis da olabilir.

Düşük don.
Maşallah çok tombalak göbek. Benimde şekli böyle. Ama o eşofman illede o göbeğin üstünde olacak
ben esofmani cekiyorum ttepeye. Esim husmen aga oldn diyor. Ayip diyorum burda senin cocugunu tasiyoruz. Milyarlarca bir kadindan bir ben mi doguruyomusum. Ozman git milyarlarca kadinin yaninda dur. Benim dogurdugum.cocugu sevmeyi biliyosun di mi

hngi ilaçları verdi adlarını yazsana bacım. banada cildiyeci kötümser konuştu ilaçları zora kalmadıkça kullanma die korkutmuştu ama dün bnm k.doğumcuya gösterdim kullan bişi olmaz rahtlıkla dedi. onlar gebelere ilaç önermeye korkuyorlar dedi k.doğumcu olmadıkçarı için. belki aynı ilaçlardır rahtlıkla kullanırsın bnde kaşıntı gelsin alacam ilaçları başlıcam : )
Ama senin dr. felaket tellali anama 2 sene geçmezse ben 2. çocuğa elveda derim. Daha şimdiden kocam 2. diyip duruyor illede kız istiyor

Eki Görüntüle 1364032
Koca göbeğe merhaba deyin :))))

Aynı bnm gibsin canım bnm göbekte böle alt eşofman beli göbeğin altında durur hep artık üst giydiklerimin altı göbkten ötürü havada duruyor bazılarında göbek açık kalıyor die eşim dalga geçiyor kndimi gördüm sende

iyiymiş
onuda inceleyeyim bari

daha koskoca 20 gun var. Hemen dogurcak gibi telaslaniyoruz ama o 20 oyle gecmez oluyor ki. Her gun koca ay gibi geciyor. O yuzden hazirliklari yapip daha cok varmis gibi beklmek lazim. Hic dogurmayacakmis gibi cek panpa p
hahahahaha:) sesli güldüm çok âlemsin :) hemen geçmeye başladı zaman korku sardı ya:)

Kızlaar noolurr fikiir veriin yarın mevlüt şekerlerine isim yapılcak isim yook ASRIN ismi nasıl sizce yada öneriniz yokkkmu?

nerdeyse boynuna sarılıp senınle aglayacakmıs ta kendını zor tutmus..tobe tobee... bugun bu dr ların ahmaklık gunu mu acaba ..
Aynen ole annelik zor disler curur dokukur dis etleri cekilir kasinir vs... sayiyo bana adam cok zor is anne olmak allah yardimcin olsun dedi alla alla sasirdim okdarmi kotu gordu beni uzuldu halime goz altlarim uykusuzluktan cokmus gozler dolu doku aglamakli renknsolmus falan adamda uzuldu tabi napsin ben bile suan kendimi dusununce uzuldum halime
sanada gecmis olsun cnm ben olsam zaten su kasintiyla ilk once o kadinin sacini basini yolar sonra o doktora laf sokup bi guzel sikayet ederdim o cocuga nasil ole davranir ya ........ saydirdim vallahinicimden okuyunnca neyse allahnbeterini gostermesin

Birde bu kafa var erkeklerde. Öyle sen gibi tepeme çekemiyorum tombalakım biraz sanki.
Bende akşam aradım 5 gibi ben işten çıktım dedim. Ohh patron olmak var hayatta diyor.
Dedim 15 gün sonra sanki sen doğurcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…