Bir fıstık gördüm sanki.Kizlar mavili olan karnim araligin 10una ait grili olanda bugune ait karnim küçüldü ve asagi indi sanki sizde bi bakın yaniliyormuyum acaba..Eki Görüntüle 1364033
Eki Görüntüle 1364035
Sorma canim zaten uzun beyaz sacli yasli bi adamdi bilim adamingibi tipi vardiIlginc bi doktormus bi okuyup uflese daha faydalı olurdu :))
Verdigin bilgiler icin ne kadar tesekkur etsem azdir canim.hastaneyi gezip cok begenmistim muayeneden fark almamalari dogumun cok uygun fiyatli olmasi hastanenin temuz ferah olmasi cok hosuma gitmisti bana yakin sayilir ama dr tavsiyesine cok ihtiyacim vardi.bu saatten sonra dr degistirmek zor bir karar ama ilk dogumum normaldi 9 ay bur dr gittim ama gece dogum yapinca hic gormedigim bir dr dogumumu yaptirmisti o yuzden dr degistirmek icin cok gec degil sanirim.tekrar cok tesekkur ederim canimOzmn torpilli olarak gideceksin normal gidince görüyorsun işte durumu. Ve muhakkak başhekime çık şikayet et. Ben koca uludağ üni. hast. gidip şikayet etmiş biriyimdiraffetmiceksin yoksa hep böyle gidiyor bu nemrut yüzlüler
Canım ben hast. çok memnunum. Benim dr. um adı DİLEK KAYA GÜNEY sanırım sende bu dr. dan bahsediyorsun daha dün gittik kontrole cidden çok iyi bir dr. tatlı dilli her türlü konuda tedbirli davranıyor seni yönlendiriyor bunu yaparken bazı dr. lar gibi kızarak değil tatlı dille yapıyor. Ben çok rahatım onunla bu süreci yaşıyor olmaktn. Taaa tarabyadan kalkıp esenlere gidiyorum dr. umu sevdiğim güvendiğim için.Bu arada doğum fiyatlarını 4 ay önce fln söylemişlerdi doğumhanesi açılınca biz yılbaşı sonrası fiyat değişim olmuştur die dün gittik tekrar bilgi aldık doğum paketleri ile ve fiyatlarla ilgili.
Normal doğum 430 tl olmuş önceden 350 tl idi.
Fiyata bebekle ilgili testler vs dahil.
1 gece oda fiyatı dahil. Odalar tek kişilik özel odadan farkı yok.
Kapı süsü takılıyor kapınıza
Anneye lohusa şerbeti ikramı varmış
Doğumhanesi tek kişilikmiş tek ben doğuracam orada yani
sancı odalarıda tek kişilikmiş. Doğumhaneye yanınıza aileden birini fln almıyorlarmış fakat sancı odasına 1 kişi en fazla 2 kişi girebilirmiş aileden birileri.
Doğumhane ekibi doğum dr.ları hepsi bynlarmış.
2 hemşire 2 ebe 1 dr. 2 yenidoğan hemşiresi 1 çocuk dr.u oluyormuş hazırda doğumda.
Sezeryan doğum fiyatı ise 830 önceden 750 tl idi.
2 gece oda fiyatı dahil.
Bebekle ilgili testler dahil.
Eğer epidural isterseniz eğer fiyata 400 tl ek fiyat çıkıyormuş.
Genel anestezi olursa hiç bir ücret eklenmiyormuş.
Aynı kapı süsü şerbet vs dahil.
1 Doğum dr.u , ameliyat ekibi, 2 yenidoğan hemşiresi 1 hemşire , 1 çocuk dr.u oluyormuş hazırda sezeryanda.
Doğum fotoğ. imkanı varmış bize broşür verdiler içerikleri ve paketlerin fiyatı yazıyor.
sabah 8 akşam 18 arasında olmazsa doğum mesai dışı saatlerde olursa fotoğrafçı gelip çekim yapmak için paket fiyatına ek olarak 100 tl para alıyormuş ve her saatte gece bile olsa gelirmiş. Ama buna karar verirsek ortalama muhtemel doğacak tarihleri bildirip randevu gibi birşey almk gerekiyormuş. O anda istemezsek iptal imkanı olurmuş. Yada paket değişimi fln oluyormuş. Sadece Adet olarakta foto çekimi isteyebiliyormuşsz tanesi 10 tl olarak adet resimde çekim imkanı varmış.
en ucuz paket çekilen tüm resimlerin CD ile verilmesi 250 tl en pahalısı ise albümlü vs posterli 1000 tl bişi. Arada 400 - 500 -750 tl olan paketlerde var. Gidince öğrenirsin doğum polk. katında gebe danışmanı odası yapılmış oradan bilgi alabilirsin sende. Doğum fiyatları ise muhasebeden öğreniliyormuş biz oradan öğrendik.
Sen şanslısın doğum tarihin şubat sonuna doğru, Dilek hanım bnm dr. um şubat başında izne ayrılcakmış ben eğer 40. haftaya kadar doğurmazsam kndi izinli olacağı için bni başka bir dr.a yönlendireceğini söyledi bakalım hayırlısı. Ama dr.umu cidden çok seviyorum güveniyorum. tavsiye ederim herkese ESENLER MEDİPOLU hem dr.lar iyi hem hast. çok iyi hemde yeni açılan bir şube olduğu için fiyatları uygun kampnyalı. Ben hiç muane ücreti ödemedim dün ilk kez nst girdim ücret vermedim onada. SGKlılara muane ücret alınmıyor kampanyası vardı hala devm ediyor. Ayrıca dün cafeteryasında yemek yedik acıktığım için yemekleri oralarında temizliği fln çok iyi fiyatlarıda uygun yemeklerin lezzetleride iyiydi yediklerimizin.
Amma reklam yaptım hee
Dogumdan sonra kuculuyor benler. Ama hafif buyuk kalmis da olabilir.Ayy bende korkmaya başlamıştım kötü bişymi var dye 3 katı oldu normal halinin
ben esofmani cekiyorum ttepeye. Esim husmen aga oldn diyor. Ayip diyorum burda senin cocugunu tasiyoruz. Milyarlarca bir kadindan bir ben mi doguruyomusum. Ozman git milyarlarca kadinin yaninda dur. Benim dogurdugum.cocugu sevmeyi biliyosun di miDüşük don.
Maşallah çok tombalak göbek. Benimde şekli böyle. Ama o eşofman illede o göbeğin üstünde olacak
Bende doktora gittim geldim cildiyeye allahtan gittim.yani gitmesem neler olurdu acaba adam sikayetiniz ne diyo kasiniyorum dedim gozlerini acarak hamilemisiniz dedi kica gobegimi goremedievet dedim elini masaya vuruyo uzulurmus gibi yapacak hic bisey yok ne ilac alabilirsin ne bisey diyince basladim aglamaya ne umitlerle gittim oysaki bana hap vericekte artik kasinmicam diye adamda uzuldu halimede iki losyon bi hap yazdi ama hapi cok cildirmadikca icme dedi gelde ic simdi dedim dogumdan sonrada hemen gecmiyo 3 hafta sonra falan geciyo dedim 2 sene suren var dedi nasil.moral verdi sagolsun ole lanet bisey bu diyo heryerin kasinir kanatirsin yara yaparsin diyo evet dedim aynen ole annelik cok zor allah yardimcin olsun dedi adam ya
Eki Görüntüle 1364032
Koca göbeğe merhaba deyin :))))
Ben weewell aldim canim ev dogalgazli haliyle hava kuru oluyo dudaklarim catlio geceleri. Yatak odamizda suan esimle kullanioruz zaman ayari vs var cok memnunz yatarken aciyorum 2 saate kuruyom 2 saat sonra kendi kapanio yada nem ayari yapiom %50 olsun diom mesela o orana geldimi kapanio o orandan dusunce tekrar calisiyo birde pozitif iyon veriyo odaya
Hamileliğe alıştık tamam bi sonraki aşama anne olmak. Korkuyorum galiba :)Evet ben de yaklaştığını düşündükçe bi panikliyorum ya ne değişik bi his dı mı
Üfff yaa.
Ne bilem dedim saçımla ile ilgili bir şey mi yazdım acaba.
Birde sen yazdığında tam saçımı düşünüyordum duymuşsun gibi oldu
grili biraz geniş ondan öle duruyo olabilirKizlar mavili olan karnim araligin 10una ait grili olanda bugune ait karnim küçüldü ve asagi indi sanki sizde bi bakın yaniliyormuyum acaba..Eki Görüntüle 1364033
Eki Görüntüle 1364035
hahahahaha:) sesli güldüm çok âlemsin :) hemen geçmeye başladı zaman korku sardı ya:)daha koskoca 20 gun var. Hemen dogurcak gibi telaslaniyoruz ama o 20 oyle gecmez oluyor ki. Her gun koca ay gibi geciyor. O yuzden hazirliklari yapip daha cok varmis gibi beklmek lazim. Hic dogurmayacakmis gibi cek panpap
Bahar güzel de, Bade de çok güzel yaBahar nasil bir isim sizce. Cok basit mi duruyor. Bir de yanina ne yakisir
zeytinyağını duymuştum
bana o pekmezden daha zararsız gibi geldi
Aynen ole annelik zor disler curur dokukur dis etleri cekilir kasinir vs... sayiyo bana adam cok zor is anne olmak allah yardimcin olsun dedi alla alla sasirdim okdarmi kotu gordu beni uzuldu halime goz altlarim uykusuzluktan cokmus gozler dolu doku aglamakli renknsolmus falan adamda uzuldu tabi napsin ben bile suan kendimi dusununce uzuldum halimenerdeyse boynuna sarılıp senınle aglayacakmıs ta kendını zor tutmus..tobe tobee... bugun bu dr ların ahmaklık gunu mu acaba ..
Bahar güzel de, Bade de çok güzel ya
Cnm yayıldı dedi doktor bnm göbeğime de , bana da küçüldü gbi geliyordu sormuştumgrili biraz geniş ondan öle duruyo olabilir
Birde bu kafa var erkeklerde. Öyle sen gibi tepeme çekemiyorum tombalakım biraz sanki.Dogumdan sonra kuculuyor benler. Ama hafif buyuk kalmis da olabilir.
ben esofmani cekiyorum ttepeye. Esim husmen aga oldn diyor. Ayip diyorum burda senin cocugunu tasiyoruz. Milyarlarca bir kadindan bir ben mi doguruyomusum. Ozman git milyarlarca kadinin yaninda dur. Benim dogurdugum.cocugu sevmeyi biliyosun di mi
Eki Görüntüle 1364032
Koca göbeğe merhaba deyin :))))
Şarap da severim ondan demek ki :) Vişne olsun bnm olsun (kan Değeri Düşen gebe)Bade de güzel ama anlamı dinen uygun değil.
Bade (İçki, şarap vs)
Kurtulamadın yanii kaşıntıdan.Sorma canim zaten uzun beyaz sacli yasli bi adamdi bilim adamingibi tipi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?