2015 Şubat Anneleri

Doktor 30 undan itibaren her an doğum için bekliyor olacağız dedi, hep böle yaşıcam hissine kapılan ben bi garip hissettim

Bende doktora gittim geldim cildiyeye allahtan gittim.yani gitmesem neler olurdu acaba adam sikayetiniz ne diyo kasiniyorum dedim gozlerini acarak hamilemisiniz dedi kica gobegimi goremedi evet dedim elini masaya vuruyo uzulurmus gibi yapacak hic bisey yok ne ilac alabilirsin ne bisey diyince basladim aglamaya ne umitlerle gittim oysaki bana hap vericekte artik kasinmicam diyeadamda uzuldu halimede iki losyon bi hap yazdi ama hapi cok cildirmadikca icme dedi gelde ic simdi dedim dogumdan sonrada hemen gecmiyo 3 hafta sonra falan geciyo dedim 2 sene suren var dedi nasil.moral verdi sagolsun ole lanet bisey bu diyo heryerin kasinir kanatirsin yara yaparsin diyo evet dedim aynen ole annelik cok zor allah yardimcin olsun dedi adam ya

kucuk beeklerin elleri burun ucu soguk olmasi usudugu anlamina gelmez ki. Oglumu elleri isinacak kadar giydirince terlerdi cok fena. Vucutlari isiyi ayarlmaya alistikca elleri isiniyor. Dr hic bakla eline yanaklarina boynuna bak dedi bize. oglum eylul sonu dogdu sonra hemen hava sogudu ama evi 23 ten yukari yapmayin dedi dr. Hala sevmez sicagi alistirmayinca. Goren iclik fln giydir diyor da zaten evler sicak sobali degil. Usumekten degil mikrop bulasmasindan hasta oldu hep

çalışmasam ben de öyle olur muyum ki?bütün günh oturmaktan pilim bitiyo benim.
ya çalışmayla evde durmayla alakası yok bence..ben ev hanımıyım ama haftanın en az 2 3 gunu dısardayım..buna rağmen ev ısı yemek hemen hergun yaparım,ıcımden geliyor haa yorulmuyomuyum ölüyorum resmen ama aklıma gırdıyse yapmadanda duramıyorum..ama ılk hamıslıgımde 10 gun süpürge cekmedıgım ayda 1 kez ev sıldıgım olurdu..hele o zaman sosyal bır hayatımda yoktu..ama yata yata aksam olurdu :) çocuk olunca bırde başka sorumluluklarında varsa onlar senı zamanla bı yönde törpülüyor ıste..
iremguzum gitttinmi dr a , ne dedii
ben geçmisi okuyamiyorum hayrina bana ozet geç olmazmi : )

hashandeden haber varmi ?

esim çocuklari almaya okula gitti, gidip çocuklara meyva kocaya kahve hazirlayimm ben
hashande doğum yapmış..bende yenı ogrendım..

bende gıttım dra ama kendı dr um olmadığı ıcın başka bır avanak baktı...apır sapır konuştu canımı sıktı..anlatmaya bıle değmez...sadece pipili hala ters mıs onu ogrenebıldım..cuma kendı dr uma gıdıcem ınsaallah. bakalım gorelım mevlam ne eyler

Doktor 30 undan itibaren her an doğum için bekliyor olacağız dedi, hep böle yaşıcam hissine kapılan ben bi garip hissettim

sorma benimde 15'inden sonra demişti şimdi bir tuhaf hissediyorum kendimi nasıl olacak diye. doğumu beklemek gerçekten değişik bir durummuş bunu anladım :)

nerdeyse boynuna sarılıp senınle aglayacakmıs ta kendını zor tutmus..tobe tobee... bugun bu dr ların ahmaklık gunu mu acaba ..

Bende böle olucam yani

İnşallah cumadan itibaren ben de aynını yapcam Çok heyecanlıyım

ay kızlar sorunum olmasa tepeden tırnağa temizliğimi yapar misler gibi otururdum
ama süpürge bile tutamıyorum
biri gelmesin diye dua ediyorum hergün
inşallah sizler sorunsuz geçirirsiniz günlerinizide istediğinizi yaparsınız
ben oturamıyorum bile düşünün

daha koskoca 20 gun var. Hemen dogurcak gibi telaslaniyoruz ama o 20 oyle gecmez oluyor ki. Her gun koca ay gibi geciyor. O yuzden hazirliklari yapip daha cok varmis gibi beklmek lazim. Hic dogurmayacakmis gibi cek panpa p

Bahar nasil bir isim sizce. Cok basit mi duruyor. Bir de yanina ne yakisir

Kar tatili oldu kv ile evde icim sisti. Yine baslamis yagmaya yarin da tatil olur bu gidisle. Iyi ki caliscam dedim calistirmiyorlar beni yaa
Kar tatillerini aktaramazsin fln demezler di mi bana

alıntıdır

Kizlar sizinle yeni ogrendigim ve az once kendi bebegmede uyguladgm biseyi paylasmak istiyrum bebegm 6 gundur kabizdi caresi biraz pekmezi isitip siringaya cekin bebegn poposundan iceriye sikin bes dk demeden porrt diye cikardi yavrum. Bana soylemslerdi inanmamistim

sorunla ilgisi yok ki benimki de mesela psikolojik. daha öncekilerde ilk gebeliğim hariç hep allah nasip ederse olur deyip iş yaptım yalan yok ama bir gidiyordum doktora kalp atışı olmadığını öğreniyordum . kendimi suçladığım çok oldu eşimi suçladığım çok oldu ama allah nasip etmeyince olmadı. bunda zaten 3 ay hep yattım doktor ilişki vs hep yasak demişti 20. haftaya kadar ondan sonra da hep birşey olur düşüncesi ile işi gücü ikinci plana attım. allahın izni ile bir doğurayım eski aktifliğime geri dönerim :) ama çocuğu olanlar elbette temizliğe yemeğe vs özen gösteriyorlar bakma bizler saldık çayıra mevlam kayıra diye düşünüyoruz ama onlar öyle değil bizimde başka bir evladımız olsa mecburen yapmak zorunda kalırız :)

Töbe töbeee....

saçmalık her duyduğunu evladına nasıl uyguluyor bu millet şaşıp kalıyorum. allah akıl fikir eylesin yazık yavruya

Ilginc bi doktormus bi okuyup uflese daha faydalı olurdu :))

saçın varya kafanda
boyayamıyodun ya onu sordum :) organik boya ile boyuyomuşsun
Üfff yaa.
Ne bilem dedim saçımla ile ilgili bir şey mi yazdım acaba.
Birde sen yazdığında tam saçımı düşünüyordum duymuşsun gibi oldu

Kursa gidenler ne güzel motive olmuşlar

saçmalık her duyduğunu evladına nasıl uyguluyor bu millet şaşıp kalıyorum. allah akıl fikir eylesin yazık yavruya
sok oldum..zeytınyagı falan hadı bır nebze dusunulebılırde,pekmezne alaka ya..neyı yıyıp neyı bı tarafımıza surucemızı sasırdık vallahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…