2015 Şubat Anneleri

benimde komşum bu yöntemi oglumda uyguladı 2 dk içinde kakasini yaptı

Annendemi kasintidan dolayi kullaniyo o hapi cnm ise yariyomu acaba bubarada advantani kullandim ilk gebeligimde binise yaramamisti bende sende yarar insallah gecmis olsun bu arada ilerlemes ins

Canım bnm annem normalde de ara ara bizim kadar deli gibi olmasada kaşınır bacakları onunda tırnak izi yarası hep, karaciğerinde bişi yok onunda değerleri iyi ama kaşınıyor işte oda., bana hamişken kaşıntıları tavan yapmış doğurunca geçmiş hemen, Erkek kardeşime hamişkende tavan yapmış hep kaşınırmış ama kardeşimi doğurunca geçmemiş ve dr.a gitmiş ozmn ilk uyuz demişler snra başka dr. bu ilacı vermiş işte sende ki hapı snra düzelmiş annemin kaşıntıları annem şimdi bile hala 50 yaşında kaşınma olunca hapını içer işe yarıyor annemde, inşAllah bu ilaçlarda bnde işe yarar bakalım inş doğum bitince kaşıntılarda biter, ama benim anneme bakarsak annem bnimki genetik bişi olabilir anneden gelen ( :

Canım bnde bu ilaçları dr korkutarak bahsetti yazdım ama işte çoook zor kalınca kullan fln demişti bnde nette araştırdım prospektüsünü okudum gebelik grubu C olduğu için bnde korktum almadım ilaçları snra kndi k.doğum dr.uma gösterdim kullanabilirsin dedi rahatlıkla dedi ve evet o losyon için bebişlere bile yazıyoruz biz bunu dedi.
Diğeride işte nemlendiriciymiş bnm cildim karma bazı yerler kuru bazı yerler yağlı olduğu için nemli, dudaklarım mesela hep kurur bnm tenimde de öle sanırım baktığında inceledi vucudumu ya o yüzden yazdı nemlendirici.

bakalım kullanıcaz inşAllah kaşıntılardan kurtuluruz geceler haram oluyor yoksa ya uykuszluk kötü, gece uyumayıncada bu kez gndz geç uyanıyorum gün pat die bitiyor hiç bişi anlamıyorum günden geceden

kızlarrr rahim agzından içeriye dogru bıcak gıbı saplanmalar oluyo nıye olur kı fikri olan var mı?
Bende de oLuyor ilkinde işteydim çok korktum uzun da sürdü brz sonra sordum doktora olur artık böyle şeyler dedi hala ara sıra oluyor ama korkmuyorum artık

Hımmm Anladım Canım İyi Oldu Öğreniğim Bilmiyodum Böle Bişey Olduğunu

Bahar güzel de, Bade de çok güzel ya
Bade cok moda oldu. Bahar dusunuyorum bakalim

bahar kulaga hos geliyor , tek basinada guzel ikinci sartmi
bilemedim simdi i,i,nci isim
esim.tek bahar istemezmis cok begenmemis. O yuzden ikinci lazim gibi

sinir oluyorum size ben resmen kayık gibiyim koymuyorum göbek filan protesto ediyorum sizleri
ben de koymuyorum. Yandan toto gobekle yarisiyor gobek ztn kocaman aboo

kv her bayramda her geldiginde birsey alir ogluma. Olmadi bze corap alir. Benimkiler almaz. Ama kv de almasin isterim. Hem aliyor hem.herseye yorum yapiyor. Oglu sanki.hic evlenmemis gibi. Toruna annem diyor vs. Telefonlari bozulsa esim alsin diye beklerler. Benim ailem daha birey olmamiza izin vererek yetistirdi boguluyorum bu ilgide zoraki samimiyette. Her olayda esim ya da ben.bizim ayri bir aile oldugumuzu ifade etmek zorunda kaliyorz. Almasinlar ve bogmasinlar. Hem hediye alip hem bogmayanindan olsa keske

Anne karnındaki bebeğin psikolojisi

Sevgili Anne Babalar,

Çocuğunuzun sağlıklıgelişimi ve mutluluğu için 0-6 yaş dönemininönemini birçok anne baba biliyor. Diğer taraftan çocuk psikolojisinin anne karnında başladığı anne baba adayları tarafından pek bilinmiyor. Yapılan birçok araştırma anne karnındaki bebeğin annenin psikolojisini hissettiğini ve olumsuz deneyimlerden etkilediğini vurgulamaktadır. Kesin kanıtlar olmamakla birlikte anne karnındaki bebeğin psikolojisi için hamilelik döneminin mümkün olduğunca huzurlu ve mutlu geçirilmesi gerektiği yapılan araştırmalarda vurgulanmaktadır.

Bu nedenle çocuk sahibi olmak isteyen çiftler mutlaka aralarındaki problemleri çözmeli ve çocuğa huzurlu bir aile ortamı hazırlamalıdır.Evlilik oturmadan çocuk sahibi olmak çocuğu sadece anne karnında değil, doğduktan sonrada olumsuz etkileyecektir. Bebeğin sağlığı anne baba adaylarının evliliklerinin oturması ve birbirlerini yeterince tanıması gerekir. Kısacasıçocuk sahibi olmanın ilk şartı mutlu bir çift iletişimi diyebiliriz.

Daha sonraki şart ise hamilelik döneminin planlanmasıdır. Eğer planlı bir hamilelik ise mümkün olduğunda annenin çalışma temposu hafifletilmelidir.Annenin sağlığı, mutluluğu ve morelinin yüksek olması da çok önemli. Hamilelik döneminde baba adayına önemli görevler düşmektedir.Anne adaylarının duyguları hamilelik döneminde oldukça hasasastır. Bu dönemde anneler almaları gereken kilolardan dolayı kendilerini eskisi gibi güzel bulmayabiliyor. Baba adayının anne adayını ihmal etmemesi ve eskisinden daha da ilgili olması gerekiyor.

Diğer önemli şart ise hamilelik döneminde annenin herhangi bir travmatik olay yaşamamasıdır.Anne karnındaki bebek sadece annenin değil, çevresindeki insanların seslerini de duyduğu vurgulanmaktadır. Anne karnındaki bebek annenin babanın yoğun tartışmalarını hissetmektedir. Anne adayının çok üzücü bir olaya maruz kalması da yine anne karnındaki bebeği etkilemektedir. Bu nedenle anne baba adaylarının çocuk sahibi olmadan önce çocuk için kendilerini hazır hissetmeli ve gerekli hazırlıkları yapması gerekir.

Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dönemi geçirmeniz dileğiyle

yaza inşallah şöyle biraz kendini toparlasın çünkü çok kışa denk geliyor zaten takıntılıyız birde sünnet derdi olmasın diye en az 3 4 aylık gibi bir sürede yaptırmayı düşünüyoruz.

Yani adetliyken olur genelde kan pıhtısı gibi bişeymi o gelince doğummu başlıyomuş
benimki sumuksu seffaf akintinin icinde az bir kan damlasi seklindeydi. 2 gun sonra dogurdum. Sancilar hemen baslamiyor nisan geldikten sonra

Kızlarr bende paylaşım topiğinize geldim... Nasilsiniz bebişlerinizde iydir inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…