2015 Şubat Anneleri

ben de kucukken dusunuyorum 7 mi olur bilemiyorum dru ile karar vercem. bahara da kısmetse genıs caplı mevludunu yaparız diye düşündük.

Bende de oLuyor ilkinde işteydim çok korktum uzun da sürdü brz sonra sordum doktora olur artık böyle şeyler dedi hala ara sıra oluyor ama korkmuyorum artık

bende de oluyor çok dikkate almıyorum. olur böle şeyler. yaşadığım değişik şeylerin sürelerine bakıyorum. sık sık mı oluyor ne kadar sürüyor gibi. çok sık olmuyorsa gözardı ediyorum. bünyemizde sürekli değişiklik oluyor zaten.

Bişey sorabilir miyim? Kadın gelicek de Derz Aralarını fırçalatmak istiyorum en iyi temizleyen şey ne Derz Aralarını? Evde çamaşır suyu be cif var. Ekstra bişey almasam cifle yap desem olur mu sizce?

Bişey sorabilir miyim? Kadın gelicek de Derz Aralarını fırçalatmak istiyorum en iyi temizleyen şey ne Derz Aralarını? Evde çamaşır suyu be cif var. Ekstra bişey almasam cifle yap desem olur mu sizce?
Porcöz temizliyor en iyi ama fena kokuyor ben yilda bir fln onunla yaptiriyorum ben yokken. Baska kotu olmayan deterjan bilmiyorum

Mavi su diye bir şey varmış onun için ama nerde satılıyor bilmiyorum.
Sen neden uzak kaldın burdan.

Maalesef bebeklere Nasil davranicaz bilmiyoruz millet olarak.kizim 2 aylikti sehirdisina kardeşinin dugunune gittik.eşimin akrabaları bebeğimi görünce cildirdilar resmen,masada herkes kucağına almak istiyor,kizim elden ele elden ele dolaşa dolaşa rn sonunda hic tanimadigim bi kadın tarafından dudağından opuldu yahu ben opmuyorum dudağından sana ne oluyor opuyorsun yeminle nefret ediyorum bu tarz insanlardan.bi de bebeği senin kucağına asla vermez kendi tutacak illa bebek aglasa nerdeyse çıkarıp memesini verecek kiz aksam aksam sinirlendirmeyin beni aklıma geldikçe o kadın irite oluyorum resmen

Doktorumu bulmama cok sevindim.stres yapmistim.üzerimden yük kalkti.cok sagol.

Ne güzel ama esin bunu ailesine hatırlatma ihtiyacında bulunuyorsa.yani bazıları var ki ailesinin yaptıklarını hic görmüyor bu sefer kadın sac bas yoksa da yapacak Bisey yok çünkü yanindaki adam öküz savunma hakki bu tek sana kalıyor. Bi corap bi çamaşır alması kayinvalidenin herşeye müdahale etmesini gerektirmez ki.o almasa da karışır size kadının tarzı bu demek ki canim

kocaelinde misin ? biz de başiskelede oturuyoruz valla burada baya var. iyiki tatil olmuş yoksa gidemezdim. yarın da dinlencez kısmetse

yerine göre değişio biz başiskelede oturuyoruz burda 15 cm kar var denize yakın olmamıza rağmen.

Ben sanırım çok gıcık bir anne olacağım, herkese laf eden öptürmeyen dokundurtmayan.Kimin ne düşündüğü de zerre umrumda olmaz valla , sonra o çocuk ateşlenince onlar bakmayacak sonuçta.Ayrıca dudaktan öpmelerine sinir oluyorum küçücük bebekleri.

Porcöz temizliyor en iyi ama fena kokuyor ben yilda bir fln onunla yaptiriyorum ben yokken. Baska kotu olmayan deterjan bilmiyorum

Gidip de yeni bişey almayayım demiştim Perşembe gelicek yarın çıkabilirsem bir bakayım. Sağol canım.

Aynen öyle bunların hepsi doğuma hazırlık ama ilk defa olduğunda korktum baya sanki o an doguracakmisim gibi hissettim :) ama baktım ki o batmalar bebeğin hareketi ile geliyor düzenli değil 30 sn de bir de oluyor 3 dk da bir de rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…