2015 Şubat Anneleri

grili biraz geniş ondan öle duruyo olabilir
Ya kendimde hissediorm sanki ufaldi gibi bide cocuk donse hissedermiyim acaba dun cok agrim oldu sonra gobusumun ust kisminda yamulmalar falan oldu sanki kafasi yukari cikti gibi. Hastanedeyken bisi oldumu hemen bilinio evde olmanin dezavantajlari :))

6 şubatta mı doğum olacak.? Neden o kadar erken? Benim muhtemel doğum tarihi 6 şubat ve benim 1 şubatta doğum olacak ayrıca bebek iki hafta ilerde.

ayyy aramızda 2 gün var. Bende perşembe gidip gün alıcam. Yani sanırım benim de tam tarihim belli olur. Hemen hemen aynı zamanlarda dogum yapıcaz galiba.

Bebişin kaç kilo olmuş canım ?

Kızlar melegimi kucagima almama 42 gun kaldi . Isim arayisi icindeyim isim onerileriniz varmi ?

Kizlar kızim icin isim onerileriniz varmı ?? Ben nursel düsunuyorum

ben ne olursa olsun bebeklerin popoda uyarılmasına karşıyım...

Canim hayirli ugurlu olsun anali babali buyusunler .Allah yardimcin olsun hersey duzelicek bebeklerini alicaksin kucagina hayirlisyla

Bizde de yok takma kafana. Görümce güya bebiş için bişey almış vermiyor ne olduğunu da söylemiyor büyük olasılıkla kıyafet. Kv ihtiyacın olursa söyle dedi. Bana şunu alın bunu alın diyemem ki. Annem sağolsun bişiler hazırlamış onun da çok uğraşmasını istemiyorum. Ablamın yeni haberi oldu bişey alıcağını sanmıyorum daha çok telefonda şunu al bunu al dedi boşver canım Allah Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah biz Çalışır alırız bebişimize herşeyi.

Kızlar, göbeğe ayva sürülünce bebek gamzeli doğuyor diye bir söylenti var hiç duydunuz mu?Benim eşim de gamze var da , bebikte de olsun istiyorum.Sürsem acaba olur mu?Çevrenizde hiç deneyen var mı?Dalga geçmeyin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…