- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
sanki bişeyi yok dedim aaaaa sende hepimiz ağlağız bu ara zaten
ağla gitsin
şaka bir yana ciddiyim ben, minik bir hediye kimi mutlu etmezki
mutlaka almışsındır,almasanda doludur zaten
ama benim içimden geldi
küçükte olsa Asyamla beni hatırlatan bişe göndermek istiyorum
Ne güzel ama esin bunu ailesine hatırlatma ihtiyacında bulunuyorsa.yani bazıları var ki ailesinin yaptıklarını hic görmüyor bu sefer kadın sac bas yoksa da yapacak Bisey yok çünkü yanindaki adam öküz savunma hakki bu tek sana kalıyor. Bi corap bi çamaşır alması kayinvalidenin herşeye müdahale etmesini gerektirmez ki.o almasa da karışır size kadının tarzı bu demek ki canim
Çok duygusal olmuş ama yaa zaten dokunsalar aglicak moddayimSu yaşadığım duyguları su an bi hissetsen benim için bütün hediyelere güzelliklere değer.Asyayi ve yüreği güzel annesini unutmayacağım tabii ki de.hisler daha kalıcıçok sağol canim moralin düzeldi sayenizde.surda konuşmak dahi yetiyor insana inanın.hepiniz iyi ki varsinİz
Bazı şeylere cevap verniyorum ama çoğu şey beni çok etkiliyor.esobanin yıl başındaki sözleri.litchinin o gün aç kalışı ve yaşadıkları.yaprakgulun ilk basta bebeklerini istememesi ve milletin onu yargilamasi .melikenin hastane süreçleri gidip gelmeler arasindaki paylaşımlarımiz.daha sayamadigim birçok olay ve kişi.oturup dertlesnek geçiyor bazen icinden bazilarinizla.ne çok şey yasamisiz di miburda birbirimize yarenlik ettik ne güzel.bebisler olduktan sonra muhtemelen çoğumuz burada olamayacagiz. Seviyorum sizi
Kızlar iyi araştırın derim , yenidoğan Sünnet'i hakkında iki doktor negatif konuştu banaIstanbulda yaptiricam diyodun bulabildinmi dr. Ben de yaptiricam insallah
Bebek doğacak sen anlaşılıyor diyorsun.komiksinBurdayım da pek yazamadım. Senin Göbüş de maşallah çok tatlı. Benim de artık Anlaşılıyor
Senin gobus cok buyuk degil catlak olusmamistir zannimca.masallah diyelim.Bu da bizden gelsin madem
Nerdeyse askerlik kadar oldu birlikteliğimiz. Gerçi.sen bir ara kayboldun geldin amaSu yaşadığım duyguları su an bi hissetsen benim için bütün hediyelere güzelliklere değer.Asyayi ve yüreği güzel annesini unutmayacağım tabii ki de.hisler daha kalıcıçok sağol canim moralin düzeldi sayenizde.surda konuşmak dahi yetiyor insana inanın.hepiniz iyi ki varsinİz
Bazı şeylere cevap verniyorum ama çoğu şey beni çok etkiliyor.esobanin yıl başındaki sözleri.litchinin o gün aç kalışı ve yaşadıkları.yaprakgulun ilk basta bebeklerini istememesi ve milletin onu yargilamasi .melikenin hastane süreçleri gidip gelmeler arasindaki paylaşımlarımiz.daha sayamadigim birçok olay ve kişi.oturup dertlesnek geçiyor bazen icinden bazilarinizla.ne çok şey yasamisiz di miburda birbirimize yarenlik ettik ne güzel.bebisler olduktan sonra muhtemelen çoğumuz burada olamayacagiz. Seviyorum sizi
Kocanı mı özledin yoksa?Çok duygusal olmuş ama yaa zaten dokunsalar aglicak moddayim
Ben sanırım çok gıcık bir anne olacağım, herkese laf eden öptürmeyen dokundurtmayan.Kimin ne düşündüğü de zerre umrumda olmaz valla , sonra o çocuk ateşlenince onlar bakmayacak sonuçta.Ayrıca dudaktan öpmelerine sinir oluyorum küçücük bebekleri.
Benim dünya kadar ama çatlamadı hiç ışıl ışılSenin gobus cok buyuk degil catlak olusmamistir zannimca.masallah diyelim.
Bebek doğacak sen anlaşılıyor diyorsun.komiksin
ozel bır klınık buldum yapan..yaptıranlar memnun gorunuyıor..Istanbulda yaptiricam diyodun bulabildinmi dr. Ben de yaptiricam insallah
Dar giyineceksin.Yine de hala avm lerde kadınlar ısrarla çantalarını Göbüşüme çarpmaya çalışıyor.
T tiramisu94 ben de onu düşünüyordum, cok yakın hissediyorum sizi kendime, be de olsa halimizi damdan Düşen anlıyor değil mi hepimiz aynı gemideyiz . Ben de cok ozlicem ..
limonBişey sorabilir miyim? Kadın gelicek de Derz Aralarını fırçalatmak istiyorum en iyi temizleyen şey ne Derz Aralarını? Evde çamaşır suyu be cif var. Ekstra bişey almasam cifle yap desem olur mu sizce?
Olm ben rüyamda temsiliiii şekilde sizinle oturup kalkıyorumAskerliğin bitmesine az kalmış da teskere Alıcakmışız gibi Konuşuyoruz
Adamlar da bön bön bakıyor gerçekten. Ah Allahım bizim dinimizde SAYGInın en âlâsını vermiş ama en dindarım diyen adam bile cahil kalıyor. Katolikler hamile kadını el üstünde tutarlar. Onlar için Meryem ana nasıl kutsalsa diğer kadınlar da Öyledir. Gel Gör ki bizim ülkemizde dini bütün görünenler hamile kadını dışarı çıkarmıyor.Yine de hala avm lerde kadınlar ısrarla çantalarını Göbüşüme çarpmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?