Ben sanırım çok gıcık bir anne olacağım, herkese laf eden öptürmeyen dokundurtmayan.Kimin ne düşündüğü de zerre umrumda olmaz valla , sonra o çocuk ateşlenince onlar bakmayacak sonuçta.Ayrıca dudaktan öpmelerine sinir oluyorum küçücük bebekleri.
ben, medela elektrikli , bi de lansinoh manuel hediye geldi onu da çantamda taşırım iş yerinde fln kullanırım dedimKızlar size tavsiyem, biberonunuzu uygun biberon ucunuzu, gögüs pompasını alın, belki bebeğiniz emmekte zorlanacak, sonradan araştırmayın elinizin altında hazır olsun.
Kendi yeğenimi bile yanağından öpmedim ensesini kıkladım elini fln optum yani o kdr rahat ki insanlar gıcık oluyorum ben de , aynen ne derlerse desinler bebişlerin sağlığındanonemli mi , ki ole tipler darılsın zatn
Ben. Geçen yeşil cifle temizlettim ama biraz beklesin sonra silsin temizlendi benimBişey sorabilir miyim? Kadın gelicek de Derz Aralarını fırçalatmak istiyorum en iyi temizleyen şey ne Derz Aralarını? Evde çamaşır suyu be cif var. Ekstra bişey almasam cifle yap desem olur mu sizce?
Canim her konuda oldugu gibi bundada farkli gorusler var.Kızlar iyi araştırın derim , yenidoğan Sünnet'i hakkında iki doktor negatif konuştu bana
Yeni görüşler varmış bu konu hakkında doğru bilinen yanlışlar varmış , sizinle de paylaşmak istedim . Benişler Gözümüzün nuru sonuçta :) hepsi iyi olsun inşCanim her konuda oldugu gibi bundada farkli gorusler var.
Benim arkadasim ogluna yaptirdi cok memnun kaldi. Ablamin oglu oldugunda yaptirmssini onerdim buyuyunce dugunuyle yaptiricam dedi ama yigenim tikaniklik nedeniyle 1,5 yasinda narkoz alarak sunnet oldu cok zordu narkozun etkisini atmasi ben cok uzulmustum...
Porcöz temizlemesine temizliyor ama sonra alt komsuya su sızıyo....Porcöz temizliyor en iyi ama fena kokuyor ben yilda bir fln onunla yaptiriyorum ben yokken. Baska kotu olmayan deterjan bilmiyorum
Evet ya nst sesini tlfnuna kaydetmisti ozledikce sizi dinlerim diye az once msj attı anneme dinletiyorum diye kötü oldumKocanı mı özledin yoksa?
Nerdeyse askerlik kadar oldu birlikteliğimiz. Gerçi.sen bir ara kayboldun geldin ama
Yazınki soğuk çorba isteğini bile hatırlıyorum.
Bi büyük bi küçük aldım benBen bir tane avent büyük boy biberon aldım.başka almaaya gerek var mı acep
Benceolur son ay cok aliuo diyolar ayrica senn elinde olan bise degil sagliklibolsun yetr o konusanlar cok biliyoKızlar Benm bebiş 2.240 gr, 2500 gr olsa iyiydi ama 2.000 i geçmesi iyi dedi doktor , 2700 gr fln olur mu doğuma kdr sizce ? Dert oldu içime, sürekli yemiyorsun dien bi gurüh var tepemde , küçük olunca bebiş "biz dedik bilmem ne dinlicem"
Beni öpme diye mama onlugu var ise yarar mı ki :)Nasıl öptürmiycez ki? Adam pat diye öpüyor. Öpebilir miyim dese öpme denir belki de öpmesini nasıl engelliyicez?
Çok duygusal olmuş ama yaa zaten dokunsalar aglicak moddayim
Kiz güldürme beni neler istemedim kisenle ilk kete sayesinde konuşmaya baslamistik.. Ben ara verdim ama isimle alakalı çok yoğun çalıştığım zamanlardı gece 2 ye kadar filan calisiyorduk eşimle yoğun bi süreçti tabii siz o süreçte iyice katmerlendi dostluklar ben tam yetisemedim
Harbiden askerlik gibi oldu. Hatta askerlikte yoktur herhalde boyle sıkı fıkılık.uyku tutmayinca mesela eşimle konuşnuyorum ama sizlerle konuşuyorum.her turlu seyimizi de paylaştık ne güzel.harbiden ama yılbaşında senin yaninda olmak isterdim. O gece kim ne yazmış kim gelmiş kim gelmemiş diye foruma girdim çocukları uyutup etrafı toparladiktan sonra.yazılarını okuyunca sadece yaninda olmak istedim.ne bileyim.seni uzmemek için Bisey de yazmadım.ama içimden konuştum senle bissuru sen ne kadar duymasan da
Çok duygusala baglamayim hadi de,söylemeden edemicem bacım o dolma barnahlarini yirim
Beni öpme diye mama onlugu var ise yarar mı ki :)
Esime ben de hic dayanamiuorum bazen oturuken bakiyorum gozumden yas geliyoEvet ya nst sesini tlfnuna kaydetmisti ozledikce sizi dinlerim diye az once msj attı anneme dinletiyorum diye kötü oldum
Erkekler ailelerimin yaptıklarını hiç Görmüyor zaten.
kocaelinde misin ? biz de başiskelede oturuyoruz valla burada baya var. iyiki tatil olmuş yoksa gidemezdim. yarın da dinlencez kısmetse
Keşke ben de kiyafetlerinden birini alsaydm da koklasaydim ya hsonu gelince yuruteyim kiyafetlerini :) ben de nobetci oldugu gunler pijamasina sarilir uyurdum..eğer olur da 2.yi dogurursam oturup evimde doğurcam :) böyle hsonu gelsin diye 9 doguruyorum :)Ağlama kiz ben sabahtan beri böyleyim beni de aglatirsiniz bak. Eşini özledin değil mi kiyamam bunlar tatlı ayriliklar Rabbim bu daha ayırmasını sizi inşallah.bazen ben de gün içinde esimi çok ozlerim.çıkarır hemen kıyafetlerini koklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?